Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingskonsulent til Herning Bibliotekerne

Vil du være en del af et bibliotek, der går forrest i ukendt terræn og baner vejen for det bedste bibliotekstilbud?

Herning Bibliotekerne har fuld gang i mange spændende projekter og udviklingstiltag og har brug for en erfaren udviklingskonsulent, som kan lede projekter og processer, både i vores egenskab af kommunalt folkebibliotek og funktionen som centralbibliotek i region Midtjylland.

Som udviklingskonsulent bliver du en del af afdelingen CBU (Centralbibliotek & Udvikling), der udfører mange forskellige typer opgaver i arbejdet med udviklingen af fremtidens folkebibliotek som demokratisk kulturinstitution for borgere og lokalsamfund. Hverdagen er travl, men fuld af spændende udfordringer for stifinderen, der er stand til at bevare roen og overblikket samt er udrustet til at løse opgaver enten alene eller i samarbejde med andre.

CBU opererer dels bag linjerne med specialopgaver, der understøtter Herning Bibliotekerne med udvikling, styring, koordinering og support ift. projekter og processer, der fremmer leveringen af Danmarks bedste bibliotekstilbud til glæde for kommunes borgere. Derudover er CBU en del af Herning Bibliotekernes operative kapacitet i varetagelsen af rollen som centralbibliotek for regionens 19 biblioteker og tager udadvendte og aktive skridt i den tværgående opgaveløsning inden for det nationale samarbejde mellem Danmarks seks centralbiblioteker.

Omdrejningspunktet i hverdagens opgaveløsning er udvikling og styring af projekter, facilitering af processer, møder og netværk, udvikling af en bred vifte af kurser, workshops, uddannelser og seminarer, der understøtter bibliotekernes faglige udvikling.

Dine opgaver bliver

 • koordinering af nationalt og regionalt bibliotekssamarbejde
 • facilitering af udviklingsprocesser og organisationsudvikling
 • projektudvikling og fundraising
 • projektledelse og tværgående udviklingsopgaver
 • kompetenceudvikling, herunder e-læring
 • undersøgelser, analyser og konceptudvikling
 • administrative opgaver.

Vi lægger vægt på, at du
 • har en relevant akademisk uddannelse
 • har relevant erhvervserfaring, gerne inden for biblioteksområdet eller andre dele af kulturområdet
 • har erfaringen med projektledelse
 • har erfaring med kompetenceudvikling og interesse for e-læring
 • har gode formidlings -og kommunikationsevner og behersker engelsk i skrift og tale
 • er udadvendt, engageret, god til at samarbejde og bidrager til et godt arbejdsmiljø.
 • er omstillingsparat, selvstændig og tager ansvar.

Om stillingen
Stillingen er på 37 timer om ugen med tiltrædelse pr. 1. august 2021 eller snarest derefter.

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst og principperne i ny løn. Lønniveauet ligger på 25.000 - 35.000 kr. om måneden, eksklusiv pension og afhængigt af kvalifikationer. Aften- og weekendarbejde kan forekomme.

Vil du vide mere?
Nærmere oplysninger om stillingen gives gerne af områdeleder Mikkel Hartvig Haaning, som kan kontaktes på bibmhh@herning.dk eller telefon 22 11 93 34.

Ansøgningsfrist
Hvis du mener, at du har det, der skal til for at være udviklingskonsulent i Herning Bibliotekerne, så send os din ansøgning senest 7. maj kl. 12.00.

Der afholdes ansættelsessamtaler i to runder: første ansættelsessamtale afholdes 20. maj og anden ansættelsessamtale - for udvalgte kandidater fra første runde - afholdes 25. maj.
Kun ansøgere, som har søgt online via ansøgningsskema på Herning Kommunes hjemmeside, vil komme i betragtning.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.