Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingskonsulent til Kofoedsminde, Rødbyhavn

Vil du være vores nye udviklingskonsulent

  • og vil du arbejde med Fælles Praksis?

Vi leder efter en ny kollega til vores team på fem udviklingskonsulenter. På dagsordenen er først og fremmest en udvikling af Kofoedsmindes socialpædagogiske indsats. Vi kalder det Fælles Praksis og uddanner alle ledere og medarbejdere til at kunne være med. Det tager tid på Kofoedsminde, hvor vi har 17 afdelinger og over 450 medarbejdere. Du skal gennem et år arbejde intensivt med et par afdelinger. Det gør vi to og to. Og næste år er det to nye afdelinger. Så du skal kunne lide den direkte kontakt, dialog og at samarbejde i overensstemmelse med ”Kofoedsmindes værdier”.

Fælles Praksis bygger på det bedste fra Kofoedsmindes egen praksis og på det bedste ude fra. Det gælder både tilgange og metoder, og det gælder for organisationens samarbejde. Derfor skal du både kunne arbejde organisatorisk og fagligt på samme tid. Vi konceptualiserer ikke, men støtter i stedet den udvikling, der viser sig mulig.

Der er mere end Fælles Praksis. Vores team har meget forskellige opgaver af analytisk, processuel eller understøttende karakter, ofte med et udviklingsperspektiv knyttet til driften. På linkene kan du læse ”funktionsbeskrivelse” samt mere om ”Fælles Praksis”.

Vi forestiller os, at du gennem dit arbejdsliv både har arbejdet i den praktiske udførsel af opgaver og har suppleret denne praksisviden fra gulvet med en analytisk, akademisk vinkel. Du ved noget om processer, læring og at indgå i relationer, der kan skabe bevægelse i en organisation. Måske har du brugt de seneste år af dit arbejdsliv som voksenunderviser, vejleder eller konsulent.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer pr. uge og løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Arbejdstiden er som udgangspunkt mandag – torsdag kl. 08.00 – 16.00 og fredag 08.00 – 13.00.

Tjek om du finder indholdet spændende, ved at følge de link vi har sat ind, og send os en ansøgning via nedenstående link. Fortæl hvordan dine særlige erfaringer og interesser kan matche stillingen. Ring gerne for at få mere at vide. Du kan kontakte Simon, 93 57 75 59, Søren 21 34 18 47 eller Charlotte 25 43 46 73

Der afholdes samtaler torsdag den 11.03.2021.

Om Kofoedsminde
Kofoedsminde har eksisteret siden 1983 og er den eneste sikrede landsdækkende specialinstitution for voksne domsanbragte psykisk udviklingshæmmede i Danmark. Gennem årene har organisationen opbygget en betydelig og unik faglig ekspertise, som dagligt udfordres og udvikles. Her er fokus på at udvikle løsninger for den enkelte beboers behov. Kofoedsminde løser opgaver på sikrede og åbne afdelinger samt i sikrede og åbne særforanstaltninger.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.