Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingskonsulent til Sundheds- og Ældreafdelingen

Genopslag

Udviklingskonsulent søges til ledelsesinformation i Sundheds- og Ældreafdelingen i Thisted Kommune

”Anser du dig selv som engageret og faglig kompetent med en flair for tal og statistik.? Er du nysgerrig og kan bidrage til nytænkning og udvikling, så kan vi i Thisted Kommune tilbyde en stilling som udviklingskonsulent i Sundheds- og Ældreafdelingen. Vi er en arbejdsplads med engagerede og fagligt dygtige kollegaer og et uhøjtideligt miljø, med plads til sjov. Vi tilbyder samtidig et job, hvori stor indflydelse på eget arbejdsområde, berøringsflade med interne og eksterne partnere og andre forvaltninger er omdrejningspunktet”

Lyder ovenstående som dig?
Så søger vi en engageret og fagligt dygtig udviklingskonsulent, der kan være en drivkraft i levering og udvikling af ledelsesinformation til datadrevet styring på sundheds- og ældreområdet i Thisted Kommune.

Som udviklingskonsulent i Sundheds- og Ældreafdelingen skal du kunne arbejde med alle afdelingens emner inden for sundheds- og ældreområdet. Omdrejningspunktet i din stilling vil være understøttelse af forvaltningens indsats for den fortsatte udvikling af ledelsesinformation og økonomistyring, der både kan give information og styringsevne.

Som konsulent skal du være god til tal og statistikker og kunne omsætte disse til relevant og anvendelig ledelsesinformation. Derudover skal du have stærke analytiske evner og være god til at omsætte dette til et skriftligt materiale.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • Udarbejde ledelsesinformation på baggrund af data fra såvel interne som eksterne systemer
 • Samarbejde med Thisted Kommunes økonomiafdeling om sammenhængen mellem faglige og økonomiske data
 • Udføre analyseopgaver
 • Være en del af udviklingstiltag i afdelingen. Afdelingen er konstant involveret i et stort antal udviklingstiltag for at sikre, at vi er på forkant.
 • Følge udviklingen på sundheds- og ældreområdet og medvirke til at sikre, at afdelingen til stadighed sikrer høj kvalitet i vore indsatser og en effektiv tilrettelæggelse.
 • Udarbejde sagsfremstillinger til politiske udvalg
 • Deltage i tværgående arbejdsgrupper, netværk og relevante fora
 • Sikre løbende evaluering af indsatser
 • Skrive status og afrapporteringer.

Hvad du skal bidrage med:
 • En relevant videregående uddannelse f.eks. med baggrund i økonomi, administration eller statskundskab
 • Er god til tal og arbejde med statistik
 • Har eller hurtigt evner at få et godt kendskab til det kommunale ældre- og sundhedsområde - på strategisk niveau og har interesse for at arbejde i en politisk ledet organisation
 • Har en analytisk og struktureret tilgang til opgaveløsninger
 • Kan tage ansvar, arbejde selvstændigt, har gå-på-mod og fokus på resultater
 • Ser kommunen som en samlet organisation og kan bidrage til tværgående opgaveløsninger
 • Kan have mange bolde i luften og samtidigt bevare overblikket.

Om organisationen
Du vil blive en del af Thisted Kommunes Sundheds- og ældreafdeling. Der er i hele afdelingen ca. 1.100 medarbejdere. Du bliver del af sektionen ”Sundhed og kvalitet” med 26 ansatte, der varetager en række tværgående funktioner i forhold til Sundheds- og ældreområdet. Det er eksempelvis kommunens strategier og handleplaner, sundhedspolitik, sundhedsaftalen, uddannelse af sosu- og sygeplejeelever, og service i forhold til mad og plejecentre.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse forventes at ske 1. januar 2020 eller tidligere, hvis muligt.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger ved henvendelse til teamleder Julie Neidhardt på 9917 1917.

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning med kopi af relevant dokumentation senest den 4. november 2019 kl. 8.00.
Samtaler forventes afholdt den 12. november 2019.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.