Udviklingskonsulent til Taskforce for udsatte boligområder

Vi søger en konsulent på kandidatniveau til vores Taskforce for udsatte boligområder, der har erfaring med - og et ’drive’ til - at skabe innovation på de kommunale velfærdsområder, og som kan omsætte problemstillinger i de udsatte boligområder til resultatorienterede og nytænkende indsatser i et tæt samarbejde med kommunens fagcentre, boligorganisationer samt private og frivillige aktører.
 
Om Taskforcen
Du bliver en del af Høje-Taastrup Kommunes Taskforce for udsatte boligområder, der har til opgave at udvikle kommunens udsatte boligområder til attraktive bydele og skabe en kommune i social balance.
 
Taskforcen samarbejder tæt med boligselskaberne om byomdannelse, områdefornyelse, boligsociale helhedsplaner, nedrivning/salg og etablering af almene boliger samt om den boligsociale anvisning.
 
Samtidig arbejder Taskforcen med social innovation og udvikling af den kommunale kernedrift på tværs af de kommunale fagcentre. Vi udvikler og samarbejder om projekter og indsatser, der bidrager til at skabe bedre livsvilkår for socialt udsatte mennesker.
 
Om jobbet
Du skal arbejde med at udvikle den fremtidige kommunale kernedrift i de udsatte boligområder, hvor du arbejder på tværs af fagområder og involverer borgere og professionelle i engagerende og udviklende processer. Du skaber resultater ved at kombinere viden om, hvad der virker, med nysgerrighed og motivation til at eksperimentere, og du har stærke samarbejdskompetencer, som både kommer til udtryk i projektteamet og overfor samarbejdspartnere.
 
Du vil få projektansvaret for Høje-Taastrup kommunes del af EU-projektet URBiNAT, der gennem Living LAB’s skal inddrage private og frivillige aktører i at udvikle grønne infrastrukturer, der bidrager til større social bæredygtighed i udsatte boligområder. Du får også projektansvaret for områdefornyelsen i Gadehavekvarteret, der i 2018-2019 skal udvikle og anlægge en kvarterpark i samarbejde med borgere og de rådgivere, der er udvalgt til opgaven.
 
Herudover skal du kunne se dig selv i andre af Taskforcens mange og forskelligartede projekter og aktiviteter og du skal have lyst til at engagere dig og at tage ansvar for at Taskforcen opleves som en kompetent, fagligt ambitiøs og nytænkende samarbejdspartner for såvel kommunens fagcentre som private og frivillige aktører. Du vil også være en del af den fælles opgaveløsning i Center for Fritid og Kultur.
 
Vi tilbyder dig
Et spændende og udfordrende job og et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del at et stærkt faglig team. Taskforcen består af 3 konsulenter og ledes af Rune Bæklund, der også er leder af den kriminalpræventive enhed samt konsulenter for kultur og frivillighed.
 
Taskforcen er forankret i Center for Fritid og Kultur. Vi er placeret på Rådhuset i kort gåafstand fra Høje-Taastrup Station, som du når med regionaltog fra Københavns Hovedbanegård på blot 15 minutter. Stillingen er på 37 timer og lønnen aftales i henhold til gældende overenskomst og reglerne om lokal løndannelse. Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte Rune Bæklund på tlf. 43591624 / 51243156
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Konsulent til vækst- og erhvervsområdet i Høje-Taastrup Kommune med stærkt drive

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Konsulent til vækst- og erhvervsområdet i Høje-Taastrup Kommune med stærkt drive Vi er helt fremme blandt landets bedste erhvervskommuner! Vi arbejder benhårdt på god erhvervsservice og erhvervsudvikling vil du være med? I Høje-Taastrup Kommune arbe...