Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingsmindet og erfaren sygeplejerske med særligt ansvar til Gentofte Akutklinik

Er du en erfaren medicinsk og/eller kardiologisk sygeplejerske, og er du rollemodel for de gode patientforløb, er du måske den sygeplejerske med særlig ansvar for medicinske og kardiologiske patientforløb, som vi søger.

Hvad kommer du til at lave?
Stillingen er på 32-37 timer pr. uge, som fordeles med 50 % til basissygeplejerskefunktionen og 50 % til funktionen med særligt ansvar. I praksis er du rollemodel og har specialistfokus i hele din arbejdstid.

Som sygeplejerske med særligt ansvar vil en stor del af din funktion bestå af:

 • Supervision af personalet. Du skal varetage kompetenceudvikling af kollegaer ud fra afdelingens kompetenceudviklingsmateriale, vejledning og undervisning.
 • Introduktion og oplæring af nyansatte. Du vil være medansvarlig for introduktion og oplæring af nyansatte
 • Styrke og udvikle kvaliteten af sygeplejen. Du kan identificere kliniske problemstillinger og komme med forslag til handleplaner. Desuden er du medansvarlig for udarbejdelsen af vejledninger og instrukser samt implementeringen af disse.
 • Fokus på patientsikkerhed. Du er medansvarlig for patientsikkerhed og sikrer fokus herpå i teamet.
Vores forventninger til dig
Du er udviklingsmindet og har lyst til at arbejde med akutte patientforløb. Du arbejder selvstændigt, ansvarsbevidst og struktureret samt evner at prioritere din dagligdag. Med din positive indstilling fremstår du imødekommende, nærværende og bevidst om, at du er en rollemodel, såvel fagligt, socialt og organisatorisk.

Yderligere bidrager du med:
 • Du opsøger vejledning og sparring ift. din søgen efter viden om kliniske problemstillinger
 • Du tage initiativ til egen læring, er reflekterende, opsøgende og nysgerrig.
 • Du er bevidst om pædagogiske processer og tilgange.
Derudover forestiller vi os, at du har:
 • erfaring fra det medicinske og/eller kardiologiske speciale og gerne fra akutområdet
 • en videreuddannelse på diplom niveau.
Hvorfor skal du vælge os?
Vores afdeling er en spændende og udfordrende arbejdsplads, der vægter et godt arbejds- og læringsmiljø.

Derudover tilbyder vi:
 • Indflydelse på egen vagtplan
 • Engagerede kollegaer, der arbejder for høj faglig kvalitet og udvikling, samt arbejder for at optimerer gode tværfaglige samarbejdsrelationer
 • Mulighed for at sætte præg på sygeplejen til den akutte patient og på udviklingen i vores afdeling.
Hvem er vi?
Gentofte Akutklinik er et dynamisk og spændende team, der danner rammen om modtagelse, behandling og pleje af den akutte patient indenfor medicinske og kardiologiske speciale døgnet rundt. Teamet består af både erfarne og sygeplejesker med 1-2 års erfaring som signalerer høj grad af fagligt engagement, professionalisme, et stort kollegialt fællesskab samt stort gå-på-mod.


Har du lyst til at høre mere, eller at besøge os?
Du er velkommen til at kontakte konstitueret afdelingssygeplejerske Henrik Glisby Johansen, henrik.johansen@regionh.dk, tlf. 38 67 37 58, eller Ledende afdelingssygeplejerske Marianne Hummel, marianne.gitte.hummel.01@regionh.dk, tlf. 38 67 32 13, hvis du vil høre mere om stillingen.


Ansættelsesvilkår
Vi kan tilbyde ansættelse i fast stilling på 32-37 timer pr. uge i blandede vagter pr. 1.6.18 eller efter aftale. Du må påregne 8-10 vagter på 4 uger samt weekendvagt hver 3. weekend.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst
muligt eller senest mandag den 23/4 kl. 12:00 via linket.
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her