Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingsorienteret afdelingslæge til Hjertemedicinsk afdeling B, OUH.

Udviklingsorienteret afdelingslæge til Hjertemedicinsk afdeling B, OUH.

 

I 2023, når vi flytter ind på Nyt OUH, er vores kardiologiske modtage afsnit (KARMA) fysisk placeret i FAM. Vi skal allerede nu arbejde med denne transformation.

Vi søger derfor en afdelingslæge, som brænder for at bidrage aktivt i dette udviklingsarbejde, der skal fremtidssikre kvaliteten for den akutte hjertepatient i KARMA, hvad angår både observation, pleje, udredning og behandling. Ansættelse snarest muligt.

Stillingen er også slået op som en overlægestilling, og der vil kun være mulighed for at ansætte en speciallæge.

 

KARMA idag

KARMA er OUH’s akutte kardiologiske modtageafsnit, og er fysisk beliggende sammen med sengeafsnit B2. I KARMA varetages initial udredning, observation, pleje og behandling af alle nye patienter kommende fra OUH’s optageområde. Patienterne kan være indlagte i KARMA op til 24 timer, herefter skal de overflyttes til et af afdelingens andre sengeafsnit eller til anden afdeling på OUH eller være klar til udskrivelse.

 

Arbejdet i B2/KARMA er særligt karakteriseret ved et stort flow. Derfor er et tæt samarbejde mellem alle faggrupper, der er repræsenteret i afsnittet, men også med det præhospitale personale, personalet i FAM og kard.lab. essentielt, og dette samarbejde bidrager i høj grad til at sikre den høje faglige kvalitet i udredning, pleje og behandling, der ydes i dette afsnit.

 

Afsnittet ledes i fællesskab af afdelingssygeplejerske og afsnitsoverlæge.

 

KARMA i fremtiden

Det er en forventning, at KARMA flytter til lokaler i FAM på det nuværende OUH, således at det sikres, at samarbejdet i FAM er veletableret, inden flytningen til Nyt OUH i 2023.

 

Om stillingen

Stillingen fungerer som en projektstilling, indtil der foreligger en plan for KARMA’s flytning til FAM.

Halvdelen af tiden er øremærket til udviklingsarbejdet, der skal sikre, KARMA’s flytning til FAM. Udviklingsarbejdet vil foregå i tæt samarbejde med nyansat projektsygeplejerske, der sammen med afdelingslægen udgør et projektteam. Projektteamet skal arbejde tæt sammen med afdelingsledelsen i både afd. B, FAM samt afsnitsledelsen i KARMA/B2. Afdelingslægen får dermed afgørende indflydelse på, hvordan OUH sikrer gode forhold for både patient og medarbejder i KARMA på Nyt OUH.

 

Den anden halvdel af tiden er øremærket til funktioner i afd. B. Disse funktioner aftales ved ansættelse og afhænger af ansøgers kompetencer og ønsker og skal afstemmes med afdelingens behov. Det forventes dog, at afdelingslægen involveres i arbejdet i afdelingens AK-Klinik.

 

Kort om afdelingen

Hjertemedicinsk afdeling B er en stor afdeling med knapt 350 ansatte, heraf 32 speciallæger og 23 yngre læger. Afdelingen er organiseret med tre sengeafsnit, et akut kardiologisk modtage afsnit, et kardiologisk laboratorium og et omfattende ambulatorium. Hjertemedicinsk afdeling B udgør ét af de fem hjertecentre i Danmark, der varetager højtspecialiserede funktioner. Derudover har afdelingen et stort lokalt optageområde for kardiologiske basispatienter.

Hjertemedicinsk Afdeling B varetager desuden teoretisk og klinisk undervisning af medicinske studenter ved Syddansk Universitet. Endeligt har afdelingen uddannelsesforpligtelser overfor yngre læger såvel KBU-forløb, som introduktionsstillinger samt yngre læger i hoveduddannelsesforløb.

 

Vores forventninger til afdelingslægen

 

  • Du er speciallæge i intern medicin: kardiologi
  • Du er rollemodel for ”Patientens først, Højeste faglighed og Helhed og Ansvar”
  • Du har gode samarbejdsevner
  • Du kan arbejde selvstændigt og få følgeskab
  • Du kan formulere skriftlige vejledninger
  • Du kan skabe struktur i en travl og uforudsigelig hverdag
  • Du kan stimulere dine kollegaers udvikling, både mono- og tværfagligt
  • Du deltager aktivt i afdelingens forsknings-, undervisnings- og udviklings- og administrative aktiviteter

 

Afdelingslægen skal deltage i speciallægevagtlaget. Der er tale om en vagt med tilstedeværelse på tjenestestedet fra klokken 8.00 til 21.00 på hverdage og fra 8.30 til 18.00 i weekender og på helligdage.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og takstnævn og Foreningen af Yngre Læger.

 

Yderligere oplysninger om stillingen og selve udviklingsopgaven kan fås ved henvendelse til:

  • afsnitsansvarlig overlæge KARMA/B2 Ahmed Aziz på tlf. 2896 6610 eller mail:ahmed.aziz@rsyd.dk

 

Funktionsbeskrivelse til speciallægevagten findes her

Ledelsesgrundlag for ledende overlæge Tina Svenstrup Poulsen findes her

Ledelsesgrundlag for oversygeplejerske Helle Marie Mogensen findes her

 

Ansøgningen

Af hensyn til den faglige bedømmelse bedes ansøgningen udfærdiget med udgangspunkt i de 7 kompetencer.

 

Stillingen søges elektronisk via nedenstående link. Der er ansøgningsfrist den 29. november 2020. Der forventes afholdt samtaler den 8. december 2020 fra klokken 16.00.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.