Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingsorienteret inklusionspædagog til Christianshavns Skole (årsvikariat)

Vi søger en kollega, der har erfaring med specialpædagogiske opgaver. Du er aktiv blandt børnene, synlig, initiativrig og har flair for koordinerende opgaver omkring børnene og deres familier.

Vores inklusionspædagog har fået orlov, og afløserstillingen løber fra august (eller snarest derefter) til den 31. juli 2021. 

Om skolen
Christianshavns Skole er en tre-/firesporet skole fra børnehaveklasse til 9. klasse samt modtageklasse. Vi har i dette skoleår ca. 800 elever og 65 medarbejdere. Skolen er udviklingsorienteret med en aktiv og kompetent personalegruppe, og et tæt og positivt forældresamarbejde.

Om jobbet
Vi forventer, at du har viden om inklusionsarbejde og kan se det meningsfulde i at arbejde med tydelige, elevhenvendte mål og sikre feedback til børn og involverede parter omkring børnene.

Det er vores mål at sikre, at alle elever får deltagelsesmuligheder i fællesskaber.

Du er proaktiv i det inkluderende arbejde ude i klasserne, hvor du både skal arbejde på klasseniveau og elevniveau og bidrage til progression i de indsatser, du er en del af. Du bliver tovholder på enkeltsager, hvor du er bindeled mellem forældre, skole og de understøttende indsatser, som vi iværksætter. Desuden indgår du i et tæt samarbejde med skolens lærere og pædagoger omkring indsatser og børn.

Vi har mange bolde i luften og forventer, at du bidrager til at lande disse på en måde, som skaber tryghed hos børn og forældre. Vi forventer, du kan og vil indgå i et forpligtende og professionelt tværfagligt teamsamarbejde.

Mere information
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos skoleleder Anni Green Sandhagen på 3366 3800 og på skolens hjemmeside.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest mandag den 20. juli 2020
Vi forventer at holde samtaler den 5. august.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.