Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingsorienteret jurist til Københavns Kommunes debitor- og opkrævningsområde

Motiveres du af at være i en kultur, der er båret af faglighed, ansvarlighed, udsyn og et stærkt kollegialt sammenhold? Så læs gerne videre. Vi søger netop nu en erfaren og analytisk skarp jurist, som har lyst til at bringe sit drive og sin stærke juridiske faglighed i spil og bidrage til høj kvalitet i opgaveløsningen.

Om jobbet
Du bliver tilknyttet enheden Team Udvikling og Tværgående Debitor, hvor du vil få en helt central rolle med at bidrage til at levere juridisk støtte og rådgivning af både generel og konkret karakter internt og til flere samarbejdspartnere på tværs af Koncernservice.

Team Udvikling og Tværgående Debitor
Team Udvikling og Tværgående Debitor består af ni kollegaer, der bl.a. har ansvaret for, at kommunens debitorproces løbende tilpasses ny lovgivning, krav til datakvalitet, retskraft samt afklaring i forhold til krav, som er oversendt til inddrivelse hos Gældsstyrelsen. Opgavepaletten er alsidig og spændende, og i teamet arbejder vi projektorienteret med flere fagligheder, herunder projektledelse, dokumentation og optimering af processer.

Derudover har vi ansvaret for kommunens debitorsystem og skal sikre de gode løsninger for systemintegrationer til kommunens økonomisystem og andre fagsystemer, samt vi skal sikre, at kommunens krav er korrekte, så der kan ske korrekt fakturering, opkrævning og inddrivelse.

Team Udvikling og Tværgående Debitor er ét ud af fire teams i Debitorkontoret, der består af ca. 55 kollegaer, fire teamledere og en kontorchef. Tonen er uformel,og hverdagen kan til tider være hektisk, hvor opgaverne er mange og spændende. Selvom vi har travlt, er der altid plads til smil, godt humør og hjælp til og fra en kollega.

Vi har en række større og mindre projekter på programmet og i pipeline, blandt andet:

  • Onboarding til Gældsstyrelsens nye inddrivelsessystem ”PSRM”, herunder afdækning og klargøring af kommunens krav ift. datakvalitet
  • Kortlægning og dokumentation af hele debitorområdet
  • Udvikling af systemer og systemintegrationer
  • Etablering af governance omkring autorisationer i debitorsystemet
  • Optimering af processer for boliglån og bosager

Forventninger til dig
Du er god til at samarbejde, er positiv og løsningsorienteret og bidrager derved til de bedste fælles løsninger.

Du har en relevant juridisk uddannelse (cand.jur. eller cand.merc.jur) og er stærk i offentlig ret og obligationsret. Du har gerne erfaring med offentlig opkrævning og inddrivelse og formår at bringe din viden i spil – både når det gælder sagsbehandling på enkeltsager, og når det gælder problemstillinger på et generelt niveau. Du evner at skabe overblik og ser sammenhænge i systemer, jura og processer, hvilket gør dig til en stærk sparringspartner på alle niveauer, både når det gælder her og nu problemløsning, og når det gælder om at skabe langsigtede løsninger.

Du trives både i rollen med selvstændig opgaveløsning og i en mere udadvendt rolle, hvor du samarbejder med resten af huset om løsningerne. Du er en stærk formidler, både mundtligt og skriftligt – og du tilpasser kommunikationen i forhold til modtager og kontekst. Du kender måske ikke alle regler på området, men du sætter dig hurtigt ind i nye områder – enten ved at fordybe dig i fagstof eller ved at opsøge viden hos andre.

Din hverdag bliver en blanding af en fast opgaveportefølje herunder fx klagebehandling på udvalgte områder, ad hoc-opgaver og projektdeltagelse, og du trives med at prioritere og levere, også når tingene går stærkt.  

Vi tilbyder dig:
Et spændende job på landets største arbejdsplads i en stor organisation med gode udviklingsmuligheder og dygtige kollegaer. Vi er en fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på samarbejde, initiativ og engagement. Opgaverne er omskiftelige med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt og indflydelse på arbejdsområdet.

Koncernservice ligger sammen med Koncern IT og Københavns Ejendomme og Indkøb i et stort og dynamisk hus ved Fuglebakken Station, og vi tilbyder flere forskellige medarbejdergoder såsom flekstid, mulighed for hjemmearbejde, kantine- og frugtordning, massageordning og træningsfaciliteter.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling. Aflønning sker efter gældende overenskomstvilkår og kvalifikationer.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

  • teamleder i Team Udvikling og Tværgående Debitor Lena Gjørup Jacobsen på 2336 9069

Send din ansøgning og CV via nedenstående link senest søndag den 16. februar 2020
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 8 og uge 9.

Om Koncernservice
Koncernservice er et af landets største fællesadministrative centre. Vi betjener Københavns Kommunes syv forvaltninger med styring af økonomi, løn- og personaleadministration. Det er vores mål at effektivisere og optimere administrative arbejdsgange og sikre et højt serviceniveau, så kommunens 45.000 medarbejdere kan koncentrere sig om at levere velfærdsydelser af høj kvalitet. Vi er ca. 700 ansatte og blandt landets største shared service centre. Læs mere om os på: www.koncernservice.kk.dk.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.