Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingsorienteret konsulent med interesse for Regional Udvikling

Vil du bidrage med til at sikre regionale løsninger på regionale udfordringer inden for blandt andet klimatilpasning, grøn mobilitet og uddannelse? Og har du erfaring med at tilvejebringe finansiering fra internationale og danske fonde? Så har vi en ledig stilling til dig i Enheden for Mobilitet, Klima og Uddannelse, Center for Regional Udvikling Region Hovedstaden.

Om stillingen
Vi søger en udviklingsorienteret konsulent der kan bistå vores fagmedarbejdere i Center for Regional Udvikling med fundraising og finansiering af udviklingsprojekter inden for det regionale udviklingsområde. Fx. den grønne omstilling af den kollektive trafik, at flere unge vælger at tage en uddannelse indenfor teknik og naturvidenskab, eller bidrager til energiomstillingen i kommuner, forsyningsselskaber eller andre virksomheder i Region Hovedstaden.

Du bliver en del af teamet for Strategi og Verdensmål, der blandt andet varetager opgaver på det internationale område i regi af Greater Copenhagen, men som også har ansvaret for at implementere Region Hovedstadens Udviklingsstrategi.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • at udvikle og omsætte en finansieringsstrategi for Center for Regional Udvikling, så regionen målrettet kan arbejde med at hjemtage større fondsbevillinger.
  • at bistå og understøtte dine kolleger med at identificere, udarbejde og kvalitetssikre ansøgninger til internationale og danske fonde med udgangspunkt i regionens udviklingsstrategi.
  • at holde dig orienteret om kommende ansøgningsmuligheder hos danske og europæiske fonde
  • at udbygge regionens eksisterende netværk på det regionale udviklingsområde med fokus på at identificere og udvikle nye samarbejdsformer, netværk og aktører til i fremtidige udviklingsprojekter.
Desuden er der en opgave med at betjene regionens politikere inden for kulturområdet med politiske sager og skarp mødeforberedelse

Om dig
Du har interesse for at arbejde med fundraising i en politisk styret organisation med mange samarbejdspartnere og ansvarsområder, og du trives ved at skabe resultater alene og sammen med andre.

Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse og gerne erfaring med at arbejde med fundraising i en dansk eller international sammenhæng. Nyuddannede vil dog også kunne komme i betragtning.

Derudover vil det være en fordel hvis du:

  • har et grundigt kendskab til - og gerne et godt netværk - der kan understøtte dit virke i forhold til at tilvejebringe ekstern finansiering til udviklingsprojekter på det regionale område.
  • har praktisk erfaring med at skrive og koordinere ansøgninger til f.eks. EU, Interreg, EUDP, og Innovationsfonden og/eller store private danske fonde som Novo Nordisk Fonden.
  • forstår at udtænke strategier på tværs af fagområder, og kan oversætte strategi til handling efterfølgende.
  • kan kommunikere komplekse problemstillinger enkelt, både skriftligt og mundtligt.
  • er god til at samarbejde både internt og eksternt.
Vi tilbyder
Du bliver en del af en professionel politisk organisation med høje ambitioner og gode kolleger. Du får mulighed for at dygtiggøre dig inden for strategiudvikling, samt præge den regionale udvikling og få skabt et godt netværk til de mange vigtige aktører på området. Endelig får du et udfordrende og afvekslende job med en høj grad af selvstændighed og mulighed for at præge stillingen. Vi har dertil fokus på udvikling af dine faglige og personlige kompetencer.

Du bliver en del af enhed med ca. 40 dygtige og engagerede medarbejdere, der varetager opgaver inden for klima, mobilitet og uddannelse. Opgaverne kræver et tæt samarbejde med kommuner, uddannelsesinstitutioner, virksomheder og andre aktører i Greater Copenhagen.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger ved henvendelse til enhedschef Per Egedal Iskov på mail per.egedal.iskov@regionh.dk eller på telefon 20 57 25 15.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der afspejler din erfaring og dine kvalifikationer.

Vi søger en medarbejder til fastansættelse med tiltrædelse 1. marts 2021.

Arbejdspladsen er på Regionsgården i Hillerød, og arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er 17. januar 2021.

Vi forventer at afholde 1. samtalerunde i uge 3 med mulighed for 2. samtalerunde i uge 4.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.