Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingsorienteret og omsorgsfuld pædagog søges til Mågodtlands vuggestue

Har du lyst til at gøre en forskel for vuggestuebørn? Kan du arbejde struktureret med fokus på det enkelte barn og børnegruppen? Er du en reflekterende pædagog, som brænder for pædagogiske udvikling og forandringsprocesser? Så er det muligvis dig, vi søger.

Du skal være med til at gøre en forskel
I Mågodtland har vi netop nu brug for en pædagog med 35-37t timer om ugen til Rødkælkestuen i vores vuggestue. Du vil blive en del af en personalegruppe, der er en blanding af rutinerede og nytilkomne medarbejdere.

Vi har fokus på læringsmiljøer og arbejdsfællesskaber, og har lige fået tildelt penge til at opkvalificere vores legeplads. Dette er en proces, som du kunne blive en del af.

Vi er i gang med at bygge arbejdsfællesskabet op med fokus på faglig refleksion og fordybelse. Du skal være villige til at prøve nyt og eksperimentere med din rolle i det pædagogiske arbejde.  

Vores mål er at udarbejde en reflekterende og struktureret pædagogisk praksis, hvor samarbejde, medbestemmelse og indflydelse prioriteres højt. Skulle du være helt nyuddannet, eller på vej til at blive det, så er du også meget velkommen til at søge.

Hvad kan vi tilbyde dig
I Mågodtland kan vi tilbyde en mulighed for at arbejde systematisk med udvikling af den pædagogisk kvalitet. Du vil blive en del af en medarbejdergruppe, som har fokus på udendørs legemiljøer, samarbejde på tværs af afdelingerne samt forældresamarbejde.

Vi prioriterer medbestemmelse og indflydelse, og vi vægter et tæt og stærkt samarbejde på tværs af grupperne i vuggestuen og børnehaven højt.

Vi er i en proces, hvor vi gerne vil udvikle det faglige fællesskab i vores dejlige vuggestue, og til dette samler vi på holdspillere, som vil gøre en forskel i denne proces.

Det forventer vi af dig
Vi lægger vægt på, at du motiveres af at have indflydelse på din nye arbejdsplads.

Du skal have lyst til at arbejde reflekterende og udviklende med pædagogisk praksis, så alle børn får de bedste rammer til at udvikle sig og trives.

Vi forventer at du er åben for sparring og udvikling af fælles og egen praksis, samt at du kan se dig selv som en del af et stærkt arbejdsfællesskab. Et arbejdsfællesskab hvor nysgerrighed, samarbejde, indflydelse, medbestemmelse og fælles faglig udvikling er kernen.

Hvem er vi
Mågodtland er beliggende på Østerbro og består af fem vuggestuegrupper med plads til cirka 60 børn samt fire børnehavegrupper med 96 børn. Børnehaven har to opsamlingslokaler i hovedbygningen og en bygning med fire stuer i Allerød.

Vi er en del af en klynge, Klynge IBØ E ved Trianglen, der arbejder ud fra et positivt og inkluderende menneskesyn med fokus på børneperspektivet. Vi viser børnene vejen og skaber børnemiljøer kendetegnet af overskuelighed og genkendelighed med rum til leg, liv og læring.

Klyngen består af fem enheder med fælles klyngeleder. Vi samarbejder på tværs, her kan nævnes faglige fyrtårne, triosamarbejde, arbejdsmiljø, praktikudvalg m.m.

Hvis du har spørgsmål om stillingen, kan du kontakte Thomas Andersen på 2625 2101.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest mandag den 17. maj 2021
Vi kalder løbende ind til samtaler.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.