Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingsorienteret pædagog til vores arbejdsfællesskab ved Fritidsinstitutionen ved Heibergskolen i klynge IBØ

Har du lyst til at være medskabende til at tegne vores kommende KKFO? Motiveres du af faglig sparring og feedback? Kan du tage medansvar, og er det vigtigt for dig at være en god kollega?  

Vi søger dig, der er en skarp, selvstændig og tydelig pædagog til vores fritidshjem Borgen. 

Du skal være med til at sikre arbejdsfællesskabet til glæde for børnene. 

I vores klynge arbejder vi målrettet for at skabe gode rammer for vores kerneopgave med at sikre børnenes trivsel, læring og udvikling. Det arbejde starter med et stærkt arbejdsfællesskab, hvor der er plads til forskelligheder og pædagogisk nytænkning – noget vi arbejder meget målrettet med. Derfor skal du være åben for faglig sparring, feedback samt være samarbejdsorienteret i din tilgang til arbejdet.

Det forventer vi af dig 
Du må gerne være nyuddannet pædagog med lyst til at implementere nye metoder og derved medskabende til at videreudvikle vores nuværende pædagogik.

Du skal kunne sætte børnenes kompetencer i spil og tilrettelægge hverdagen omkring børnene, så de mødes på deres intentioner på en anerkendende og nysgerrig måde.

Du skal være vild med sport, udeliv og have et stort legehjerte, men samtidigt være rollemodel for børnene, vise vejen, skabe trygge rammer og tage ansvar for at understøtte læringsmiljøer, som bidrager til chancelighed for alle børn.

En sprudlen over af gode idéer og masser af drive må gerne være en del af din arbejdsprofil. 

Vi forventer desuden, at du kan planlægge din tid samt evaluere og dokumentere pædagogiske processer og udviklingsforløb.

Vi kan tilbyde  
Du bliver en del af et fagligt fællesskab, hvor vi har en god normering og mange spændende opgaver, og hvor du har mulighed for indflydelse på dit arbejde.

Vi er en engageret personalegruppe med en god fordeling i køn og alder.

Vi prioriterer faglig udvikling, hvor temadage, kurser, foredrag med mere bidrager til fælles inspiration og viden om, hvordan vi kan udvikle den pædagogiske praksis.

Vi har fokus på indsatsområderne læringsmiljøer, Børn og bevægelse (BoB) og digital/sproglig dannelse.

Du vil ligeledes indgå i skolesamarbejdet – Stærkt Samarbejde – omkring en enkelt klasse og årgangsteamet.

Vi samarbejder med Heibergskolen, som det er politisk besluttet, vi skal lægges sammen med, og derved bliver vi til KKFO den 1. august 2020.

I vores kontakt til børn, kollegaer og forældre tager vi udgangspunkt i Københavns Kommunes værdier: tillid, dialog, ligeværd og respekt. 

Om os
Fritidsinstitutionen ved Heibergskolen består af elever fra Heibergskolen og er normeret til 200 børn i alderen 5-10 år.

Vi er 17 medarbejdere med en fordeling i alder og køn. Institutionen er fordelt på to matrikler: Villaen og Det store Hus på Gl. Kalkbrænderivej, hvor du vil være tilknyttet. Vores åbningstid ligger mellem kl. 7.00-17.00.

Vi er en del af klynge IBØ-H i Københavns Kommune indtil 1. august.

Løn- og ansættelsesforhold   
Stillingen er på 30 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. august eller snarest muligt derefter. 

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelsesprocessen vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest.

Kontakt pædagogisk leder Ruqiya Saleh på 2485 6051, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest fredag den 3. juli 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.