Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingsorienteret pædagogmedhjælper til vores arbejdsfællesskab - KKFO Rumraketten

Har du lyst til at være en del af et stærkt arbejdsfællesskab, hvor du ser dig selv tage medansvar for dagens gang og drift, så søg hos os!

Vi søger en pædagogmedhjælper 25 timer ugentligt pr. 1. september 2020. Her får du dygtige kollegaer, medindflydelse og faglige udviklingsmuligheder.

Du skal være med til at sikre arbejdsfællesskabet til glæde for børnene  
På Rumraketten arbejder vi målrettet for at skabe gode rammer for vores kerneopgave ved at sikre børnenes trivsel, læring og udvikling. Det arbejde starter med et stærkt arbejdsfællesskab, hvor der er plads til faglige forskelligheder og pædagogisk nytænkning. Derfor skal du være åben for sparring og være samarbejdsorienteret i din tilgang til arbejdet.

Værdier og mål – det pædagogiske arbejde på Rumraketten
På Rumraketten er det vores vigtigste opgave at sikre børnenes udvikling, læring og trivsel gennem vores pædagogiske arbejde og aktiviteter. Vi har defineret en KERNEOPGAVE, som afspejler, hvad vi mener, børnene skal have med videre i bagagen uanset individuelle forudsætninger.

Vores kerneopgave danner grundlag for alt, hvad der foregår i institutionen, og handler om rummelighed, selvværd og evnen til at udtrykke tanker og følelser overfor andre mennesker på en hensigtsmæssig måde:

 • At kunne være rummelig
 • At have et stærkt selvværd
 • At kunne udtrykke tanker og følelser hensigtsmæssigt

Vi forventer, at du

 • kan arbejde i og med relationer
 • kan skabe mulighed for, at børn kan indgå i meningsfulde fællesskaber
 • kan udvise nærvær, nænsomhed og handlekraft
 • har forståelse og respekt for tværfaglighedens vigtighed og ser muligheder i samarbejdet med andre fagligheder (f.eks. lærer, psykolog, socialrådgiver)
 • kan indgå i et professionelt arbejdsmiljø, hvor alle oplever hinanden som ligeværdige kollegaer, der forholder sig til kerneopgaven
 • forpligter dig i at arbejde ud fra arbejdspladsens nedskrevne principper, som f.eks. sygdom, mødepligt, ferie
 • er bekendt med Københavns Kommunes sygefraværspolitik, dette med henblik på trivsel og udvikling på arbejdspladsen
 • læser og efterlever Københavns Kommunes og institutionens regler, principper og politikker  

Om os  
Rumraketten er en KKFO (Københavns Kommunes Fritidsordning) og er den eneste institution tilknyttet Kirsebærhavens Skole. Søren Friis er skoleleder på Kirsebærhavens Skole, og Ilir Sadiki er leder af KKFO'en ved Kirsebærhavens Skole, Rumraketten.

Afdelinger og børnegrupper
Rumraketten er fordelt på tre matrikler, som alle ligger i en radius af 100 meter rundt om skolen.

Galaksen: Matriklen er normeret til tre aldersintegrerede børnegrupper fra 0. til og med 2. klasse, med ca. 25-30 børn blandet i hver gruppe (Kirsebærhaven 8).

Apollo: Matriklen er normeret til fem aldersintegrerede børnegrupper fra 0. til og med 2. klasse, med ca. 25- 30 børn blandet i hver gruppe (Blommestien 6).

Stjerneskuddet: Matriklen er normeret til én samlet børnegruppe på ca. 50 børn, der går i 3. klasse (Blommestien 8).

Alle børnegrupper har to primære voksne, som er vores nærmeste samarbejdspartnere, når vi sammen skal sikre børnenes udvikling og trivsel.

Åbningstider
Institutionen har åbent fra kl. 6.30 til 7.45 på Apollo og igen fra kl.13.00 eller 14.00 (afhængigt af børnenes skoleskema) til 17.00 på alle tre matrikler.
Når skolen har lukket pga. fridage og ferier, har vi åbent fra kl. 6.30 til 17.00, og alle børn møder ind om morgenen på Apollo på Blommestien.
Der er naturligvis åbent hele dagen, fra kl. 6.30-17.00, når vi modtager forårsbørn (1. april), der skal starte i skole efter sommerferien.

Ansættelsesforhold  
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.
Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest.

Vi ønsker stillingen besat fra 1. september 2020.

Vil du vide mere? 
Du finder os her: https://fi-kir.aula.dk/

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Ilir Sadiki på 2018 7164 mellem kl. 12.00 og 15.00.

Sammen med ansøgningen uploades dokumentation, CV og relevante udtalelser.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 4. juni 2020
Samtaler vil foregå i uge 24 og 25. Tilstede vil være ansøgeren, pædagogisk leder Ilir Sadiki, TR/teamkoordinator Annette Beck og AMR Andrea Sylvia Hejlskov.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.