Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingsorienteret personale med lyst til bevægelse søges til Fløng Skole og SFO Kæret

Udviklingsorienteret personale med lyst til bevægelse søges til Fløng Skole og SFO Kæret
 
Vi er en idrætscertificeret SFO, som søger flere personaler snarest muligt.
Du skal kunne varetage timer i både skole- og SFO delen i hele åbningstiden.
 
Vi søger:
 

   • 1 pædagogmedhjælper 30-32 timer i en fast stilling
   • 1 pædagogmedhjælper 30-32 timer i et barselsvikariat indtil d. 1.8.18
   • 1 pædagogmedhjælper 30-32 timer i et tidsbegrænset vikariat indtil d. 5.8.18

 
SFO Kæret er et fritidstilbud til børn fra børnehaveklasse til 3.klasse med 220 børn. I mdr. april, maj og juni er SFO’en også et heldagstilbud for ”april-børnene”. SFO’en er beliggende i Indskolingsafdelingen.
 
Fløng Skole er en 2-3 sporet skole med 520 elever fra 0.-9. klasse. Fløng Skole ligger i den vestlige del af Høje-Taastrup Kommune – tæt på Roskilde.
 
Du bliver en del af en skole og en arbejdsplads, som har et pædagogisk grundsyn som er systemisk og anerkendende i forhold til undervisning, læring og opgaver. Du vil få nogle hjælpsomme kollegaer og en ledelse, som interesserer sig for dig, og som altid gerne hjælper dig.
 
Målsætning og værdier gældende for skolen er også en del af grundlaget for SFO’ens arbejde.
Skolens værdisæt ”Plads til alle, men ikke til alt” kan læses på skolens hjemmeside 
 
Da vi har meget fokus på idræt/bevægelse både inde og ude, er det en forudsætning at du har lyst og kompetencer til at arbejde med bevægelse med børnene. Vi kunne godt tænke os at udvide vores tilbud til børnene med fx yoga og mindfulness for børn samt bevægelseslege udenfor.
 
Du er god til at arbejde med it, da det bliver brugt både i skole og SFO. Du er indstillet på at arbejde både med de mindste og største børn i SFO´en.
 
Som person har du et positivt livssyn, er mødestabil, engageret og har gåpåmod.
 
Vi er en personalegruppe med nye og erfarne M/K´er, som har fået ny leder, så du har god mulighed for at byde ind i forhold til den kommende videreudvikling af SFO´en. Vi skal bl.a. til at arbejde med vores APV og skolebestyrelsens principper for SFO´en.
 
I forbindelse med vikariaterne har vi behov for, at du først afholder din sommerferie efterfølgende i august måned, da du skal indgå i vikardækningen for det faste personale i skolesommerferien.
 
Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte stedfortræder Peter Falk Jørgensen på 22721155 eller pædagogisk leder Marianne Bjørn på 21728113.
 
Løn- og ansættelse efter gældende regler og overenskomst.
 
Ansøgningsfrist onsdag d. 14. februar. Samtaler forventes afholdt tirsdag d. 27.februar 2018
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her