Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ufaglært chauffør (kræver blot almindeligt kørekort) - 4-6 mdrs. vikariat

Står du og mangler et job, og kan du lide at være fysisk i gang? Så er du måske den medarbejder, vi står og mangler. GO:WORK søger på vegne af vores kunde i Smørum en ufaglært chauffør til et længere vikariat.

Jobbet

Som medarbejder hos vores kunde kommer du til at køre reservedele ud til virksomhedens kunder, samt løse diverse forefaldne opgaver.

Din profil

Du er engageret i dine opgaver, effektiv og overholder deadlines. Det er vigtigt, at du er stabil, og at du sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega. Du er grundig og selvstændig i din tilgang til arbejdet, og kan lide en struktureret arbejdsdag. Ydermere udfører du dit arbejde med fokus på god kundeservice, og du møder altid kunderne med et smil.
Jobbet kræver ingen tidligere erfaring, blot et almindeligt b-kørekort.

Arbejdstid

Der er tale om et vikariat med opstart mandag i uge 10, som løber i frem til sommeren 2018, med mulighed for forlængelse.

Arbejdstiderne er mandag-fredag kl. 9.15-15.00.

Løn: 123 kr./t.

Ansøgning

Jobbet søges via følgende link: http://go-work.dk/ufaglaert-chauffoer-kraever-blot-almindeligt-koerekort-4-6-mdrs-vikariat/

Om os

GO:WORK kan tilbyde midlertidige og permanente stillinger inden for en række forskellige fagområder. Hos GO:WORK sætter vi den personlige oplevelse i første række, og det er vigtigt for os, at vores vikarer og kunder oplever et godt samarbejde og match. Vi arbejder fokuseret på, at der til enhver tid udvælges de absolut bedst egnede kandidater til de respektive jobs – kandidater med den rette holdning.

Læs mere på: www.go-work.dk eller https://www.facebook.com/GoWork-1038258832854234/?fref=ts

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her