Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ufaglært konditor, eller produktions assistent

Til vores produktion søger vi en deltids "all round" assistent til hjælp i produktionen.

Du vil deltage i den daglige produktion af kager og bagværk til vores fastekunder og egen butik.

Du vil afveje opskrifter og bage under vejledning, der vil også være mindre dekorationsarbejder.

Du er rap på fingrene er flexibel og har godt humør. 

har du erfaring fra tilsvarende stilling er det en fordel. 

det er en fordel at du har kørekort men ikke et krav.

20 timer eller efter nærmere aftale. mulighed for flere timer

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329824504Phoenix-667966d512018-06-01T00:00:00ufaglært konditor, eller produktions assistent

Til vores produktion søger vi en deltids "all round" assistent til hjælp i produktionen.

Du vil deltage i den daglige produktion af kager og bagværk til vores fastekunder og egen butik.

Du vil afveje opskrifter og bage under vejledning, der vil også være mindre dekorationsarbejder.

Du er rap på fingrene er flexibel og har godt humør. 

har du erfaring fra tilsvarende stilling er det en fordel. 

det er en fordel at du har kørekort men ikke et krav.

20 timer eller efter nærmere aftale. mulighed for flere timer

 

2018-07-15T00:50:17.487 Til vores produktion søger vi en deltids all round assistent til hjælp i produktionen. Du vil deltage i den daglige produktion af kager og bagværk til vores fastekunder og egen butik. Du vil afveje opskrifter og bage under vejledning, der vil også være mindre dekorationsarbejder. Du er rap på fingrene er flexibel og har godt humør. har du erfaring fra tilsvarende stilling er det en fordel. det er en fordel at du har kørekort men ikke et krav. 20 timer eller efter nærmere aftale. mulighed for flere timer11Jobnet667966d5100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-14T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3275719Konditori Antoinette Hvidovre ApS11Hvidovrevej 2272650HvidovreDKDanmark0
job@konditori-antoinette.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent582983JobNet48339291000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=667966d5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=667966d5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=667966d5&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=667966d5&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12008001Dansk3Læse/ tale741205Konditor18Hotel og restauration355354055Allan Andersenjob@konditori-antoinette.dkDKDanmarkDKDanmark329921682Søger frisk bager til fuldtidsarbejde / Looking for a fresh baker for full time work.Robot Hej, vi her i center bageren, Brøndby strand søger en bager. Arbejde foregår om natten, og vi er klar til at tage imod dig med det samme. Du kommer ikke til at arbejde alene, men tiderne kan svinge en gang imellem, derfor er det vigtigt at du er en holdspiller, og er villig til at hjælpe dine kollegaer. Vi ser frem til at hører fra dig. Du skal have arbejdet i et bageri før, eller være uddannet. Du kan kontakte os på mail: Brondbystandbageren@hotmail.dk vedhæft gerne dit CV. Tak på forhånd. Hello, we are looking for an baker for a full time job. You are going to work with other bakers aswell, therefore loyalty and respect is deeply appreciated. It is also important that you can work under pressure, and support your coworkers. You need to have experience as a baker. If this sounds like a challenge just for you, please e-mail us at: Brondbystandbageren@hotmail.dk Include your CV, please. Thanks in advance.

Hej, vi her i center bageren, Brøndby strand søger en bager. Arbejde foregår om natten, og vi er klar til at tage imod dig med det samme. Du kommer ikke til at arbejde alene, men tiderne kan svinge en gang imellem, derfor er det vigtigt at du er en holdspiller, og er villig til at hjælpe dine kollegaer. Vi ser frem til at hører fra dig. 

Du skal have arbejdet i et bageri før, eller være uddannet.


Du kan kontakte os på mail: Brondbystandbageren@hotmail.dk                                  vedhæft gerne dit CV. 

Tak på forhånd.

Hello, we are looking for an baker for a full time job. You are going to work with other bakers aswell, therefore loyalty and respect is deeply appreciated. It is also important that you can work under pressure, and support your coworkers. 

You need to have experience as a baker. 

If this sounds like a challenge just for you, please e-mail us at: Brondbystandbageren@hotmail.dk
Include your CV, please. 

Thanks in advance.

 

Center Bageren v/Read Ahmad Hasan AlsbaihiBrøndby2018-12-03T00:00:002019-01-25T00:00:00
329914609Konditor til Bager i BagsværdRobot Bagsværd Bageri søger en uddannet konditor på fuldtid. Er du virksomhedens nye medarbejder? Bagsværd Bageri søger erfaren konditor med passion for at bage byens bedste kager . I bagerier er ansat 3 bagere og 1 konditor. Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, så du skal brænde for jobbet og gøre dit til, at kunderne forbliver tilfredse. Vi tilbyder: En attraktiv arbejdsplads Et selvstændigt arbejde En arbejdsplads, hvor arbejdsmiljøet vægtes højt Et tempofyldt miljø Et afvekslende job Vi forventer, at du: Er kvalitetsbevidst Er fleksibel i forhold til arbejdstider og -opgaver Kan arbejde selvstændigt og samtidig samarbejde på tværs af teamet Er serviceorienteret Er rummelig og har stor tolerance for forskelligheder Er positiv, nysgerrig, kreativ og id rig Har du lyst til en arbejdsplads med en uformel tone, hvor vi hjælper hinanden, så send din ansøgning og dit cv til os på mail guldbager2880@live.dk. Du er også velkommen til at komme forbi og besøge vores bageri, Bagsværd Hovedgade 127, 2880 Bagsværd. Stillingen er på 37 timers og ledig til besættelse snarest muligt. Mødetid kl. 5:00. Løn efter aftale.

Bagsværd Bageri søger en uddannet konditor på fuldtid.

Er du virksomhedens nye medarbejder?

Bagsværd Bageri søger erfaren konditor med passion for at bage "byens bedste kager". I bagerier er ansat 3 bagere og 1 konditor. Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, så du skal brænde for jobbet og gøre dit til, at kunderne forbliver tilfredse.

Vi tilbyder:

 • En attraktiv arbejdsplads
 • Et selvstændigt arbejde
 • En arbejdsplads, hvor arbejdsmiljøet vægtes højt
 • Et tempofyldt miljø
 • Et afvekslende job

Vi forventer, at du:

 • Er kvalitetsbevidst
 • Er fleksibel i forhold til arbejdstider og -opgaver
 • Kan arbejde selvstændigt og samtidig samarbejde på tværs af teamet
 • Er serviceorienteret
 • Er rummelig og har stor tolerance for forskelligheder
 • Er positiv, nysgerrig, kreativ og idérig

Har du lyst til en arbejdsplads med en uformel tone, hvor vi hjælper hinanden, så send din ansøgning og dit cv til os på mail guldbager2880@live.dk. Du er også velkommen til at komme forbi og besøge vores bageri, Bagsværd Hovedgade 127, 2880 Bagsværd.

 

Stillingen er på 37 timers og ledig til besættelse snarest muligt.

Mødetid kl. 5:00.

Løn efter aftale.

 

BAGSVÆRD BAGERI ApSGladsaxe2018-11-19T00:00:002018-12-17T00:00:00
329906477Lagkagehuset søger faguddannet konditor/bager til natarbejde i konditorietRobot Lagkagehuset søger faguddannet konditor bager til natarbejde i konditoriet Lagkagehuset er i kraftig vækst og derfor søger vi dygtig en faglært konditor eller bager med flair for kageproduktion til vores natproduktion. Hvis du brænder for at levere et godt stykke håndværk og arbejde med gode råvarer, så vil vi rigtig gerne have dig med på rejsen. En rejse med masser af karrieremuligheder. Med konditorier i hele Danmark, London og snart New York er mange. Vi arbejder hver dag hårdt på at levere smukke og velsmagende kager af høj kvalitet til de tusindvis af kunder der hver dag lægger vejen forbi en af Lagkagehusets forretninger. Dine kvalifikationer: Du er mødesikker og trives med at arbejde om natten, mødetid ml. kl. 22.00 og kl. 24.00 Du har gode samarbejdsevner, da du kommer til at arbejde i et internationalt miljø med mange dygtige kolleger. Du kan lide at have travlt og kan holde hovedet koldt i pressede situationer Du er uddannet konditor eller bager og har erfaring med produktion af diverse tørkager, dessertkager, flødekager og andre konditorvarer. Vi tilbyder: Du bliver en del af et stort fællesskab hvor du får mulighed for at bringe dine erfaringer og kompetencer i spil. Gode udviklings og karriere muligheder i en stor organisation Løn efter kvalifikationer Er du klar til en ny udfordring hos Lagkagehuset? Så send en kortfattet ansøgning til bho@lagkagehuset.dk. Hvis du har uddybende spørgsmål er du velkommen til at ringe på tlf. 92448789 mellem kl. 12.00 -13.00 Med venlig hilsenBo Holberg-Johansen, Konditor Chef, Lagkagehuset

Lagkagehuset søger faguddannet konditor/bager til natarbejde i konditoriet

Lagkagehuset er i kraftig vækst og derfor søger vi dygtig en faglært konditor eller bager med flair for kageproduktion til vores natproduktion. Hvis du brænder for at levere et godt stykke håndværk og arbejde med gode råvarer, så vil vi rigtig gerne have dig med på rejsen. En rejse med masser af karrieremuligheder. Med konditorier i hele Danmark, London og snart New York er mange. Vi arbejder hver dag hårdt på at levere smukke og velsmagende kager af høj kvalitet til de tusindvis af kunder der hver dag lægger vejen forbi en af Lagkagehusets forretninger.

Dine kvalifikationer:

 • Du er mødesikker og trives med at arbejde om natten, mødetid ml. kl. 22.00 og kl. 24.00                                                                             
 • Du har gode samarbejdsevner, da du kommer til at arbejde i et internationalt miljø med mange dygtige kolleger.
 • Du kan lide at have travlt og kan holde hovedet koldt i pressede situationer
 • Du er uddannet konditor eller bager og har erfaring med produktion af diverse tørkager, dessertkager, flødekager og andre konditorvarer.

Vi tilbyder:

 • Du bliver en del af et stort fællesskab hvor du får mulighed for at bringe dine erfaringer og kompetencer i spil.
 • Gode udviklings og karriere muligheder i en stor organisation
 • Løn efter kvalifikationer

Er du klar til en ny udfordring hos Lagkagehuset?

Så send en kortfattet ansøgning til bho@lagkagehuset.dk.    

Hvis du har uddybende spørgsmål er du velkommen til at ringe på tlf. 92448789 mellem kl. 12.00 -13.00

Med venlig hilsen
Bo Holberg-Johansen, Konditor Chef, Lagkagehuset

Lagkagehuset - 302 AmerikavejKøbenhavn2018-11-05T00:00:002018-12-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Søger frisk bager til fuldtidsarbejde / Looking for a fresh baker for full time work.

Center Bageren v/Read Ahmad Hasan Alsbaihi

Brøndby
Hej, vi her i center bageren, Brøndby strand søger en bager. Arbejde foregår om natten, og vi er klar til at tage imod dig med det samme. Du kommer ikke til at arbejde alene, men tiderne kan svinge en gang imellem, derfor er det vigtigt at du er en ...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:25. januar 2019

Konditor til Bager i Bagsværd

BAGSVÆRD BAGERI ApS

Gladsaxe
Bagsværd Bageri søger en uddannet konditor på fuldtid. Er du virksomhedens nye medarbejder? Bagsværd Bageri søger erfaren konditor med passion for at bage byens bedste kager . I bagerier er ansat 3 bagere og 1 konditor. Vi sætter en ære i at have ti...
Indrykket:19. november 2018
Udløbsdato:17. december 2018

Lagkagehuset søger faguddannet konditor/bager til natarbejde i konditoriet

Lagkagehuset - 302 Amerikavej

København
Lagkagehuset søger faguddannet konditor bager til natarbejde i konditoriet Lagkagehuset er i kraftig vækst og derfor søger vi dygtig en faglært konditor eller bager med flair for kageproduktion til vores natproduktion. Hvis du brænder for at levere ...
Indrykket:5. november 2018
Udløbsdato:31. december 2018