Ufaglært lagermedarbejder i Vojens/Warehouse worker in Vojens

--- See below for English version ---

Står du og mangler et job, og kan du lide at være fysisk i gang og er god til at arbejde effektivt og detaljeorienteret? Så er du måske den medarbejder vi står og mangler. GO:WORK søger på vegne af vores kunde en lagermedarbejder, evt. en studentermedhjælper, til et lager i Hammelev nær Vojens.

 

Jobbet

Som medarbejder hos vores kunde kommer du til at plukke og pakke varer på et lager, lave forefaldende lagerarbejde, og diverse små opgaver der hører sig til på et lager. Virksomheden ligger i Hammelev, og er et sted, hvor der er gang i den og en masse mennesker, så du vil blive en del af et dynamisk miljø.

 

Din profil

Du er engageret i dine opgaver, effektiv og overholder deadlines. Det er vigtigt, at du er stabil, og at du sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega. Du er grundig og selvstændig i din tilgang til arbejdet, og kan lide en struktureret arbejdsdag. Ydermere er du omhyggelig og lægger stor vægt på at udføre dit arbejde med fokus på høj kvalitet.

Jobbet kræver ingen tidligere erfaring.

 

Arbejdstid

Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt, som løber et par måneder frem, med mulighed for forlængelse. Arbejdstiderne er mandag-fredag kl. 7.00-15.00. Det kan starte som deltid med 2-3 vagter om ugen, men kan blive til fuldtid efter nogle uger.

Løn: 110kr./t.

Ansøgning

Jobbet søges via GO:WORKs hjemmeside. Vi arbejder løbende med de indsendte ansøgninger, så send derfor din ansøgning hurtigst muligt, hvis opslaget har interesse. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i tidsrummet 10:00 - 15:00 på telefonnummer: 66 10 65 00.

Om GO:WORK

GO:WORK kan tilbyde midlertidige og permanente stillinger inden for en række forskellige fagområder. Hos GO:WORK sætter vi den personlige oplevelse i første række, og det er vigtigt for os, at vores vikarer og kunder oplever et godt samarbejde og match. Vi arbejder fokuseret på, at der til enhver tid udvælges de absolut bedst egnede kandidater til de respektive jobs – kandidater med den rette holdning. Læs mere på: GO:WORK.DK eller på vores facebook side: FACEBOOK.COM/GOWORK.

 

 

 

--- English Version ---

Are you looking for a job, and do you like a job where you are physically active? Are you good at working efficiently and detail oriented? Then you might be just the person we are looking for. We are right now looking for a warehouse worker for our client in a big warehouse in Hammelev, close to Vojens.

 

The Job

As a temp at our client’s warehouse you get to pick and pack wares and any other odd jobs that might occur in a warehouse. The company is placed in Hammelev, and is a place with lots of activity and many different people. You get to be a part of a dynamic environment.

 

You Profile

You are committed to your job tasks and work efficiently while being good at meeting deadlines. It is important that you are reliable, and that you prioritize being on time and being a good colleague. You work meticulously and independently, and you prefer a workday with structure. You find it important to finish you work with focus on a high standard and quality.

The job does not require previous experience within this field.

 

Working Hours

This is a temporary job from as soon as possible for a couple of months, with the possibility of prolonging. Work is Monday-Friday at 7:00-15:00. It may start as a part-time job, but can become full-time after a few weeks.

Payment: 110kr./h.

 

Application

Applications must be send through GO:WORK’s webpage.

We will look at the applications continuously, so if you are interested, please, send your application as soon as possible.

If you have any questions, feel free to contact us on: +45 66 10 65 00 between 10:00-15:00.

 

About GO:WORK

GO:WORK is a temp agency which offers temporary and permanent positions within various fields of work. We prioritize the personal experience, and find it important that our clients and temps match well and have a good experience. We work hard to find the best candidates for the respective jobs – candidates with the right attitude.

Read more on: GO:WORK.DK or on our Facebook page: FACEBOOK.COM/GOWORK.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Lagermedarbejdere i Odense

GOWORK ApS

STUDIEJOB I ODENSE Har du lyst til at arbejde 3 dage om ugen i et job, hvor samarbejde, effektivitet og overholdelse af deadlines er i fokus? Så er du måske den vikar vi står og mangler! GO:WORK er et vikar- og rekrutteringsbureau, som lige nu søger...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Ufaglært lagermedarbejder i Kolding

GOWORK ApS

Odense
Står du og mangler et job, og kan du lide at være fysisk i gang og er god til at arbejde effektivt og detaljeorienteret? Så er du måske den medarbejder vi står og mangler. GO:WORK søger på vegne af vores kunde en lagermedarbejder, evt. en studenterm...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Ufaglært lagermedarbejder i Kolding - aftenarbejde

GOWORK ApS

Odense
Står du og mangler et job, og kan du lide at være fysisk i gang og er god til at arbejde effektivt og detaljeorienteret? Så er du måske den medarbejder vi står og mangler. GO:WORK søger på vegne af vores kunde en lagermedarbejder, til et lager i Kol...