Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ufaglært lagermedarbejder til længerevarende vikariat i Odense SØ

Har du lyst til et job, hvor samarbejde, effektivitet og overholdelse af deadlines er i fokus? Så er du måske den vikar vi står og mangler! GO:WORK er et vikar- og rekrutteringsbureau, som lige nu søger vikarer til lagerarbejde i Odense SØ på vegne af vores kunde.

Jobbet

Som vikar hos vores kunde kommer du til at pakke og sortere forskellige varer, tømme containere, håndtere varemodtagelse og forsendelse, samt andet forefaldende lagerarbejde. Der arbejdes efter en række deadlines, som alle arbejder målrettet efter at overholde. Jobbet kræver, at du kan tage godt fat og trives med et højt arbejdstempo, samtidig med at du kan bevare kvaliteten af det job, du udfører.

Din profil

Du kan arbejde fuldtid, mandag til fredag de næste 6-8 måneder. Der er selvfølgelig mulighed for at aftale ferie under forløbet.

Derudover forestiller vi os, at du er fleksibelt indstillet og engageret går til dine opgaver. Det er vigtigt, at du sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega. Du trives med samarbejde og er typen, som bliver på arbejdspladsen til arbejdet er færdiggjort.

Truckcertifikat
Truckcertifikat er en fordel, men ikke et krav. Til den rette kandidat, vil truckcertifikat-kursus også være en mulighed.

Arbejdstider

Der er tale om et job, hvor timetallet kan variere, dog kan du forvente mellem 30 og 37 timer om ugen. Vagter ligger typisk mellem kl. 07:00-15:00 eller 08:00-16:00.

Opstart

Oplæring foregår løbende i de kommende uger.
Vikariatet forventes at løbe frem til årskiftet, med mulighed for forlængelse eller fastansættelse.

Løn: 127.88 kr/t.

Ansøgning

Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Under fanen "ledige stillinger" vælges det pågældende jobopslag, herunder kan man sende sin ansøgning.

Hvis du har spørgsmål angående jobbet er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 66 10 65 00, imellem kl. 10.00-15.00.

Om os

GO:WORK er et vikar- og rekrutteringsbureau, som arbejder sammen med mange spændende og forskellige virksomheder. Vi kan tilbyde stillinger inden for en række forskellige fagområder. Hos GO:WORK sætter vi den personlige oplevelse i første række, og det er vigtigt for os, at vores vikarer og kunder oplever et godt samarbejde og match. GO:WORK er den perfekte løsning for dig, der har brug for et job, du kan tilpasse din hverdag.

Find os på: https://www.facebook.com/GoWork-1038258832854234/?fref=ts


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.