Ufaglært vvs montør søges

For virksomhed beliggende ved Ejstrupholm, søger vi en ufaglært/faglært vvs-montør til lang vikariat. For den rette vil der være gode muligheder for fastansættelse. 

Du vil komme til at arbejde med bl.a. montage af armaturer, gulvafløb og fjernvarme.

 

Vi forventer at du: 

- har erfaring med VVS-arbejde 

- kan arbejde selvstændigt 

- er mødestabil 

 

Lyder dette som noget for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk "vvs ejstrupholm" 

Vi kan kontaktes på 70223311 for yderligere spørgsmål 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330049189Phoenix-3b877b6212019-06-25T00:00:00Ufaglært vvs montør søges

For virksomhed beliggende ved Ejstrupholm, søger vi en ufaglært/faglært vvs-montør til lang vikariat. For den rette vil der være gode muligheder for fastansættelse. 

Du vil komme til at arbejde med bl.a. montage af armaturer, gulvafløb og fjernvarme.

 

Vi forventer at du: 

- har erfaring med VVS-arbejde 

- kan arbejde selvstændigt 

- er mødestabil 

 

Lyder dette som noget for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk "vvs ejstrupholm" 

Vi kan kontaktes på 70223311 for yderligere spørgsmål 

 

For virksomhed beliggende ved Ejstrupholm, søger vi en ufaglært faglært vvs-montør til lang vikariat. For den rette vil der være gode muligheder for fastansættelse. Du vil komme til at arbejde med bl.a. montage af armaturer, gulvafløb og fjernvarme. Vi forventer at du: - har erfaring med VVS-arbejde - kan arbejde selvstændigt - er mødestabil Lyder dette som noget for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk vvs ejstrupholm Vi kan kontaktes på 70223311 for yderligere spørgsmål11jobnet3b877b62100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-02T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandFredensborg3552517Work4all ApS11Avej 17361EjstrupholmDKDanmark0
vejle@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset776011JobNet5002361500236110011-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3b877b62https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3b877b62https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3b877b62&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3b877b62&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/2.jpgMed et job indenfor Bygge og anlæg får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 169811311Dansk3Læse/ tale937435VVS-montør21Bygge og anlæg362135928vejle@work4all.nuvejle@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark330048578VVS montør med A-certifikatRobot Vi søger for vor kunde en montør med A-certifikat til gaseftersyn, du vil skulle forskellige steder. Dine opgaver vil være gasservice, opstart og indregulering af nye installationer, problemløsningved driftproblemer og spjæld Der vil blive stillet en værkstedsvogn til rådighed. Det er tale om en 37 timers uge. Derudover søger vi en møntør til alm. VVS arbejde, spjældopgaver, fejlfindning og renoveringsopgaver. Du skal være troværdig, omstillingsparat og kunne arbejde selvstændig. Der vil blive stillet bil og telefon til rådighed. Der er tale om en 37 timers uge.

Vi søger for vor kunde en montør med A-certifikat til gaseftersyn, du vil skulle forskellige steder. Dine opgaver vil være gasservice, opstart og indregulering af nye installationer, problemløsningved driftproblemer og spjæld

Der vil blive stillet en værkstedsvogn til rådighed. Det er tale om en 37 timers uge. 

 

Derudover søger vi en møntør til alm. VVS arbejde, spjældopgaver, fejlfindning og renoveringsopgaver.

Du skal være troværdig, omstillingsparat og kunne arbejde selvstændig.

Der vil blive stillet bil og telefon til rådighed.

Der er tale om en 37 timers uge.

 

Work4all ApSSkælskør2019-06-25T00:00:002019-08-19T00:00:00
330062121Dygtig VVS-montør til spjældopgaverRobot Personale-match søger, for kunde i Fredensborg, en dygtig og imødekommende VVS-montør til spjældopgaver hos boligselskaber og private. Der er tale om varierende opgaver indenfor faget, såsom reparation og montering af vandhaner, radiatorer, toiletter og andre mindre blandede opgaver. Personlige kompetencer og faglige kvalifikationer: Du er uddannet indenfor VVS-faget Du har kørekort B Du har evnen og lysten til at være i et lille team hvor kommunikation og trivsel er i højsædet Du er en stabil og engageret medarbejder Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du sætter en ære i at levere kvalitet og service Du er omgængelig og imødekommende Vi tilbyder: Bil vil blive stillet til rådighed Ordnede arbejdsforhold Søg stillingen online: Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Ansøg stillingen via www.personale-match.dk Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Heidi Josefine Jensen på tlf. 42 80 18 28. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70 70 18 28 så vi kan tilføje dig til jobkoden.

Personale-match søger, for kunde i Fredensborg, en dygtig og imødekommende VVS-montør til spjældopgaver hos boligselskaber og private. Der er tale om varierende opgaver indenfor faget, såsom reparation og montering af vandhaner, radiatorer, toiletter og andre mindre blandede opgaver.

Personlige kompetencer og faglige kvalifikationer:

 • Du er uddannet indenfor VVS-faget
 • Du har kørekort B
 • Du har evnen og lysten til at være i et lille team hvor kommunikation og trivsel er i højsædet
 • Du er en stabil og engageret medarbejder
 • Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du sætter en ære i at levere kvalitet og service
 • Du er omgængelig og imødekommende

Vi tilbyder:

 • Bil vil blive stillet til rådighed
 • Ordnede arbejdsforhold

Søg stillingen online:

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Ansøg stillingen via www.personale-match.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Heidi Josefine Jensen på tlf. 42 80 18 28.

Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70 70 18 28 så vi kan tilføje dig til jobkoden.

PERSONALE-MATCH ApSFredensborg2019-07-19T00:00:002019-08-20T00:00:00
330060952VVS-montør til serviceafdelingRobot Vil du være med til at gøre en forskel i en VVS-virksomhed i vækst? Vi søger VVS montør til vores serviceafdeling. Du ved du er en dygtig og alsidig VVS-montør, som sætter pris på at udføre et godt stykke arbejde. Du har lyst til at arbejde i en virksomhed med et godt omdømme og kendt for at udføre godt håndværk. Vores alsidige serviceopgaver udføres hovedsageligt i Nordsjælland. Du vil blive en del at et team af dedikerede medarbejder hvoraf mange har været her i en længere årrække. Faglige kvalifikationer Uddannet VVS-montør. Du monterer selvstændigt gas- og oliekedler. Kendskab til varmepumper vil være en fordel. Gerne A-certifikat Kørekort B Personlige kvalifikationer Du har en positiv tilgang til dine medmennesker. Du skal kunne arbejde selvstændigt. Du finder løsninger, frem for problemer. Du kan lide at bruge ny teknologi både it-mæssigt såvel som fagligt. Du kan både arbejde med detaljen og bevare overblikket Du er effektiv og får noget fra hånden og altid med et smil. Vi tilbyder En arbejdsplads hvor du har mulighed for selv, at præge din hverdag og øge indflydelse. Vi tilbyder konkurrencedygtig løn og arbejdsvilkår Et miljø hvor du vil blive set og få anerkendelse for din indsats. Mulighed for løbende faglig udvikling i en branche i forandring. Hvis du kan se dig selv som en del af dette så vil vi meget gerne høre fra dig. FVA er en velkonsolideret virksomhed, stiftet i 1961 af Finn Vindahl Andersen. Finns søn, Thomas Vindahl Andersen, overtog ledelsen i 2010. Virksomheden er i udvikling og dækker alle væsentlige områder inden for bygningsinstallation, hvilket betyder, at vi i dag kan tilbyde knowhow, kompetence og service indenfor VVS, blikkenslagerarbejde, elinstallation og kloak. Virksomheden har base i Hornbæk, som også vil være dit arbejdssted, og dækker hele Helsingør, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Både opkøb og organisk vækst har bidraget til at virksomheden er i kraftig vækst. Vores vision er at være kundens komplette teknik-entreprenør, som kan løse samtlige opgaver inden for tekniske installationer i bygge- og anlægssektoren. Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os ret til ansættelse inden annoncens udløb, så fremt rette person findes. For yderligere information ring 49700624 og spørg efter Jørgen Lundager Jensen eller Thomas Vindahl Andersen

Vil du være med til at gøre en forskel i en VVS-virksomhed i vækst?

Vi søger VVS montør til vores serviceafdeling.

Du ved du er en dygtig og alsidig VVS-montør, som sætter pris på at udføre et godt stykke arbejde.

Du har lyst til at arbejde i en virksomhed med et godt omdømme og kendt for at udføre godt håndværk.

Vores alsidige serviceopgaver udføres hovedsageligt i Nordsjælland.

Du vil blive en del at et team af dedikerede medarbejder hvoraf

mange har været her i en længere årrække.

Faglige kvalifikationer

 • Uddannet VVS-montør.
 • Du monterer selvstændigt gas- og oliekedler.
 • Kendskab til varmepumper vil være en fordel.
 • Gerne A-certifikat
 • Kørekort B

Personlige kvalifikationer

 • Du har en positiv tilgang til dine medmennesker.
 • Du skal kunne arbejde selvstændigt.
 • Du finder løsninger, frem for problemer.
 • Du kan lide at bruge ny teknologi både it-mæssigt såvel som fagligt.
 • Du kan både arbejde med detaljen og bevare overblikket
 • Du er effektiv og får noget fra hånden og altid med et smil.

 Vi tilbyder

 • En arbejdsplads hvor du har mulighed for selv, at præge din hverdag og øge indflydelse.
 • Vi tilbyder konkurrencedygtig løn og arbejdsvilkår
 • Et miljø hvor du vil blive set og få anerkendelse for din indsats.
 • Mulighed for løbende faglig udvikling i en branche i forandring.

 Hvis du kan se dig selv som en del af dette så vil vi meget gerne høre fra dig.

FVA er en velkonsolideret virksomhed, stiftet i 1961 af Finn Vindahl Andersen. Finns søn, Thomas Vindahl Andersen, overtog ledelsen i 2010. Virksomheden er i udvikling og dækker alle væsentlige områder inden for bygningsinstallation, hvilket betyder, at vi i dag kan tilbyde knowhow, kompetence og service indenfor VVS, blikkenslagerarbejde, elinstallation og kloak.

Virksomheden har base i Hornbæk, som også vil være dit arbejdssted, og dækker hele Helsingør, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Både opkøb og organisk vækst har bidraget til at virksomheden er i kraftig vækst.

Vores vision er at være kundens komplette teknik-entreprenør, som kan løse samtlige opgaver inden for tekniske installationer i bygge- og anlægssektoren.

Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os ret til ansættelse inden annoncens udløb, så fremt rette person findes.

For yderligere information ring 49700624 og spørg efter Jørgen Lundager Jensen eller Thomas Vindahl Andersen

Finn Vindahl Andersen VVS-Entreprise A/SHornbæk2019-07-17T00:00:002019-09-06T00:00:00
330059082VVS-montørRobot Er du uddannet VVS er og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger VVS montør for virksomhed i Helsinge. Stillingen vil være projektsbaseret. På projektet vil du kun beskæftige dig med udskiftning af vandmålere. Kvalifikationer: Du er uddannet VVS-montør Erfaring med udskiftning af vandmålere og varmemålere Du har god tegningsforståelse Du har et stort engagement og kan tage ansvar Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner Du har en god fysik og kan håndtere selvstændige arbejdsopgaver Dig som person: Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål. Vi tilbyder: Foruden ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer. Ansøgning: For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med VVS - Helsinge Ansøgninger behandles løbende og stillingerne kan være besat inden udløb. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 301 302

Er du uddannet VVS'er og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig.

Xterna søger VVS montør for virksomhed i Helsinge. Stillingen vil være projektsbaseret. På projektet vil du kun beskæftige dig med udskiftning af vandmålere.

Kvalifikationer:

 • Du er uddannet VVS-montør
 • Erfaring med udskiftning af vandmålere og varmemålere
 • Du har god tegningsforståelse
 • Du har et stort engagement og kan tage ansvar
 • Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner
 • Du har en god fysik og kan håndtere selvstændige arbejdsopgaver

Dig som person:

Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål.

Vi tilbyder:

Foruden ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer.

Ansøgning:

For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med ”VVS - Helsinge”

Ansøgninger behandles løbende – og stillingerne kan være besat inden udløb.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 301 302

 

Xterna A/SHelsinge2019-07-18T00:00:002019-08-15T00:00:00
330059033VVS-montørRobot Er du uddannet VVS er og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger VVS montør for virksomhed i Helsingør. Stillingen vil være projektsbaseret. På projektet vil du kun beskæftige dig med udskiftning af vandmålere. Kvalifikationer: Du er uddannet VVS-montør Erfaring med udskiftning af vandmålere og varmemålere Du har god tegningsforståelse Du har et stort engagement og kan tage ansvar Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner Du har en god fysik og kan håndtere selvstændige arbejdsopgaver Dig som person: Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål. Vi tilbyder: Foruden ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer. Ansøgning: For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med VVS - Helsingør Ansøgninger behandles løbende og stillingerne kan være besat inden udløb. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 301 302

Er du uddannet VVS'er og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig.

Xterna søger VVS montør for virksomhed i Helsingør. Stillingen vil være projektsbaseret. På projektet vil du kun beskæftige dig med udskiftning af vandmålere.

Kvalifikationer:

 • Du er uddannet VVS-montør
 • Erfaring med udskiftning af vandmålere og varmemålere
 • Du har god tegningsforståelse
 • Du har et stort engagement og kan tage ansvar
 • Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner
 • Du har en god fysik og kan håndtere selvstændige arbejdsopgaver

Dig som person:

Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål.

Vi tilbyder:

Foruden ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer.

Ansøgning:

For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med ”VVS - Helsingør”

Ansøgninger behandles løbende – og stillingerne kan være besat inden udløb.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 301 302

Xterna A/SHelsingør2019-07-12T00:00:002019-08-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

VVS montør med A-certifikat

Work4all ApS

Skælskør
Vi søger for vor kunde en montør med A-certifikat til gaseftersyn, du vil skulle forskellige steder. Dine opgaver vil være gasservice, opstart og indregulering af nye installationer, problemløsningved driftproblemer og spjæld Der vil blive stillet e...
Indrykket:25. juni 2019
Udløbsdato:19. august 2019

Dygtig VVS-montør til spjældopgaver

PERSONALE-MATCH ApS

Fredensborg
Personale-match søger, for kunde i Fredensborg, en dygtig og imødekommende VVS-montør til spjældopgaver hos boligselskaber og private. Der er tale om varierende opgaver indenfor faget, såsom reparation og montering af vandhaner, radiatorer, toilette...
Indrykket:19. juli 2019
Udløbsdato:20. august 2019

VVS-montør til serviceafdeling

Finn Vindahl Andersen VVS-Entreprise A/S

Hornbæk
Vil du være med til at gøre en forskel i en VVS-virksomhed i vækst? Vi søger VVS montør til vores serviceafdeling. Du ved du er en dygtig og alsidig VVS-montør, som sætter pris på at udføre et godt stykke arbejde. Du har lyst til at arbejde i en vir...
Indrykket:17. juli 2019
Udløbsdato:6. september 2019

VVS-montør

Xterna A/S

Helsinge
Er du uddannet VVS er og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger VVS montør for virksomhed i Helsinge. Stillingen vil være projektsbaseret. På ...
Indrykket:18. juli 2019
Udløbsdato:15. august 2019

VVS-montør

Xterna A/S

Helsingør
Er du uddannet VVS er og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger VVS montør for virksomhed i Helsingør. Stillingen vil være projektsbaseret. På...
Indrykket:12. juli 2019
Udløbsdato:15. august 2019