Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ufaglært vvs montør søges

For virksomhed beliggende ved Ejstrupholm, søger vi en ufaglært/faglært vvs-montør til lang vikariat. For den rette vil der være gode muligheder for fastansættelse. 

Du vil komme til at arbejde med bl.a. montage af armaturer, gulvafløb og fjernvarme.

 

Vi forventer at du: 

- har erfaring med VVS-arbejde 

- kan arbejde selvstændigt 

- er mødestabil 

 

Lyder dette som noget for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk "vvs ejstrupholm" 

Vi kan kontaktes på 70223311 for yderligere spørgsmål 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330049189Phoenix-3b877b6212019-06-25T00:00:00Ufaglært vvs montør søges

For virksomhed beliggende ved Ejstrupholm, søger vi en ufaglært/faglært vvs-montør til lang vikariat. For den rette vil der være gode muligheder for fastansættelse. 

Du vil komme til at arbejde med bl.a. montage af armaturer, gulvafløb og fjernvarme.

 

Vi forventer at du: 

- har erfaring med VVS-arbejde 

- kan arbejde selvstændigt 

- er mødestabil 

 

Lyder dette som noget for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk "vvs ejstrupholm" 

Vi kan kontaktes på 70223311 for yderligere spørgsmål 

 

2019-08-03T00:51:05.087 For virksomhed beliggende ved Ejstrupholm, søger vi en ufaglært faglært vvs-montør til lang vikariat. For den rette vil der være gode muligheder for fastansættelse. Du vil komme til at arbejde med bl.a. montage af armaturer, gulvafløb og fjernvarme. Vi forventer at du: - har erfaring med VVS-arbejde - kan arbejde selvstændigt - er mødestabil Lyder dette som noget for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk vvs ejstrupholm Vi kan kontaktes på 70223311 for yderligere spørgsmål11jobnet3b877b62100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-02T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandFredensborg3552517Work4all ApS11Avej 17361EjstrupholmDKDanmark0
vejle@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset776011JobNet5002361500236110011-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3b877b62https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3b877b62https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3b877b62&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3b877b62&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/2.jpgUfaglært vvs montør søges169811311Dansk3Læse/ tale937435VVS-montør21Bygge og anlæg362135928vejle@work4all.nuvejle@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark330185443Ventilations-teknikerRobot For en af vores kunder i Ikast søger vi en engageret ventilations-teknikker. Der er tale om et firma med stor erfaring, som tilbyder ventilation i nye huse, boligbyggerier, kontorer, skoler, haller, storkøkkener restauranter for både private og erhverv. De har opgaver rundt i hele Danmark, og søger p.t. folk til et projekt nær Jelling. Arbejdsopgaver Du kommer til at køre rundt mellem forskellige projekter, og skal montere ventilationsanlæg i forskellige boligbyggerier. Derudover skal du også vedligeholde allerede installerede anlæg. Om dig - Kunne arbejde selvstændigt - Have erfaring med ventilation - Imødekommende - Mødestabil Der vil være mulighed for firmabil og løn efter kvalifikation. Der er tale om en fuldtidsstilling, der munder ud i en fastansættelse ved virksomheden og efter akkordløn. Lyder ovenstående som en stilling der kunne være noget for dig, er du velkommen til at sende din ansøgning samt cv til vejle@work4all.nu mærket Ventilatør .

For en af vores kunder i Ikast søger vi en engageret ventilations-teknikker. 

Der er tale om et firma med stor erfaring, som tilbyder ventilation i nye huse, boligbyggerier, kontorer, skoler, haller, storkøkkener & restauranter for både private og erhverv. 

De har opgaver rundt i hele Danmark, og søger p.t. folk til et projekt nær Jelling. 

Arbejdsopgaver

Du kommer til at køre rundt mellem forskellige projekter, og skal montere ventilationsanlæg i forskellige boligbyggerier. Derudover skal du også vedligeholde allerede installerede anlæg. 

Om dig

- Kunne arbejde selvstændigt

- Have erfaring med ventilation

- Imødekommende 

- Mødestabil

 

Der vil være mulighed for firmabil og løn efter kvalifikation. Der er tale om en fuldtidsstilling, der munder ud i en fastansættelse ved virksomheden og efter akkordløn. 

Lyder ovenstående som en stilling der kunne være noget for dig, er du velkommen til at sende din ansøgning samt cv til vejle@work4all.nu mærket "Ventilatør".

Work4all ApSKokkedal2020-02-19T00:00:002020-04-13T00:00:00
330179672VVS-montør med ansvarRobot For en virksomhed beliggende i Grindsted, søger vi lige nu uddannet VVS-montør til en allround-stilling med mulighed for at få ansvar på enkelte projekter. Stillingen er en Try-and-Hire stilling på ca. 3 måneder, hvor der efter endt forløb kan tilbydes en fastansættelse. Det er et yngre, mindre firma, hvor der er gode udviklingsmuligheder og frihed under ansvar. Vi forventer følgende af dig - Du er uddannet VVS-montør - Du har evt. erfaring med styring af projekter - Du er ikke bange for at tage ansvar - Du er serviceminded og yder en god service Viksomheden tilbyder - Mulighed for fastansættelse - Dygtige og glade kollegaer - Løn efter kvalifikationer - Mulighed for fleksible arbejdstider Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen VVS, Grindsted For yderligere oplysninger, kan vi kontaktes på 70223311.

For en virksomhed beliggende i Grindsted, søger vi lige nu uddannet VVS-montør til en allround-stilling med mulighed for at få ansvar på enkelte projekter.

Stillingen er en Try-and-Hire stilling på ca. 3 måneder, hvor der efter endt forløb kan tilbydes en fastansættelse. 

Det er et yngre, mindre firma, hvor der er gode udviklingsmuligheder og frihed under ansvar. 

Vi forventer følgende af dig; 

- Du er uddannet VVS-montør 

- Du har evt. erfaring med styring af projekter 

- Du er ikke bange for at tage ansvar 

- Du er serviceminded og yder en god service 

 

Viksomheden tilbyder;

- Mulighed for fastansættelse 

- Dygtige og glade kollegaer 

- Løn efter kvalifikationer 

- Mulighed for fleksible arbejdstider 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen "VVS, Grindsted"

For yderligere oplysninger, kan vi kontaktes på 70223311.

Work4all ApSKokkedal2020-02-18T00:00:002020-03-05T00:00:00
330177363Vi søger VVS medarbejder til FredensborgRobot Til mindre spændende firma , søger vi en vvs medarbejer til længere vikariat med god mulighed for fast ansættelse , hurtigst muligt ,ring gerne

Til mindre spændende firma , søger vi en vvs medarbejer til længere vikariat med god mulighed for fast ansættelse , hurtigst muligt ,ring gerne 

Team Consult ApSHørsholm2020-02-17T00:00:002020-02-21T00:00:00
330187074ServicelederRobot Er du vores kommende serviceleder til vores VVS-Serviceafdeling i Nordsjælland? Har du lederevner, medarbejderfokus. Har du lyst til at drive og videreudvikle en afdeling med stort potentiale i en flad organisation, hvor beslutningerne træffes hurtigt! Så er det dig vi leder efter. Du kan se frem til at arbejde med mange typer opgaver inden for service og entreprise. Du vil få både spændende udfordringer og opgaver med stor variation. Du vil arbejde tæt sammen med indehaveren. Du kommer til at stå i spidsen for en VVS-afdeling bestående af 10 mand. Du får det daglige ansvar for afdelingens drift, tilbud og kundekontakt. Vi bruger og vil fortsat udvikle IT-værktøjer til styring og kommunikation med henblik på at sikre en rationel drift. Din målsætning vil være at udvikle afdelingen, og fastholde en solid indtjening, samt et godt og motiverende arbejdsmiljø. Du bliver ligeledes ansvarlig for skabe og udvikle et godt tæt samarbejde med såvel nuværende som nye kunder. Der vil være rig mulighed for at skabe omsætning gennem samarbejdet med selskabets øvrige divisioner inden for bygningsinstallationer. Arbejdsopgaver: - Du vil være leder af og ansvarlig for vores VVS-serviceafdeling. - Planlægning og igangsætte opgaver for montører og lærlinge. - Planlægge og beregne tilbud og projekter. - Kundemøder byggemøder afdelingsmøder. - Klargøre til fakturering og økonomisk opfølgning. - Samarbejde med de øvrige tekniske afdelinger i firmaet. - Du vil i afdelingen have en delt kundeservicemedarbejder tilknyttet. Faglige kvalifikationer: - Du er uddannet VVS-montør, med relevante kurser og overbygning. - Du har erfaringer fra lignende job, eller brænder netop for at komme i gang som leder. - Du kan tilrettelægge dine opgaver effektivt, tager ansvar og har overblik selvom det brænder på. - Du har evnen til at motivere andre og at vise vejen. - Du er villig til at yde ekstra i travle perioder. Personlige kvalifikationer: - Du ved hvad et godt samarbejde betyder, og er god til at kommunikere med både kunder, kollegaer og medarbejdere. Du har en løsningsorienteret tilgang til opgaver og ser udfordringer i stedet for problemer. Vi kan tilbyde dig: Du vil få en hverdag fyldt med udfordringer i en spændende virksomhed med et godt arbejdsmiljø og nogle meget engagerede kolleger. En arbejdsplads hvor du har mulighed for selv at præge din hverdag og øge indflydelse. Vi tilbyder konkurrencedygtig løn og arbejdsvilkår. Et miljø, hvor du vil blive set og få anerkendelse for din indsats. Om virksomheden: FVA er en velkonsolideret virksomhed, stiftet i 1961 af Finn Vindahl Andersen. Finns søn, Thomas Vindahl Andersen, overtog ledelsen i 2010. Virksomheden er i udvikling og dækker alle væsentlige områder inden for bygningsinstallation, hvilket betyder, at vi i dag kan tilbyde knowhow, kompetence og service indenfor VVS, Blikkenslagerarbejde, El-installation og Kloak. Virksomheden har base i Hornbæk, som også vil være dit arbejdssted, og dækker hele Helsingør, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Både opkøb og organisk vækst har bidraget til at virksomheden er i vækst. Kontaktoplysninger: Du er velkommen til at kontakte Thomas Vindahl Andersen på telefon 49700624, hvis du har spørgsmål til jobbet. Din ansøgning bedes fremsendt til: job@fva-vvs.dk Finn Vindahl Andersen VVS-Entreprise A S. Engholmvej 6, 3100 Hornbæk. Vi forbeholder os ret til at ansætte så snart rette person er fundet.

Er du vores kommende serviceleder til vores VVS-Serviceafdeling i Nordsjælland? 

Har du lederevner, medarbejderfokus. Har du lyst til at drive og videreudvikle en afdeling med stort potentiale i en flad organisation, hvor beslutningerne træffes hurtigt! Så er det dig vi leder efter. 

Du kan se frem til at arbejde med mange typer opgaver inden for service og entreprise. Du vil få både spændende udfordringer og opgaver med stor variation. Du vil arbejde tæt sammen med indehaveren. 

Du kommer til at stå i spidsen for en VVS-afdeling bestående af 10 mand. Du får det daglige ansvar for afdelingens drift, tilbud og kundekontakt. Vi bruger og vil fortsat udvikle IT-værktøjer til styring og kommunikation med henblik på at sikre en rationel drift.

Din målsætning vil være at udvikle afdelingen, og fastholde en solid indtjening, samt et godt og motiverende arbejdsmiljø.

Du bliver ligeledes ansvarlig for skabe og udvikle et godt tæt samarbejde med såvel nuværende som nye kunder. Der vil være rig mulighed for at skabe omsætning gennem samarbejdet med selskabets øvrige divisioner inden for bygningsinstallationer. 

Arbejdsopgaver:

- Du vil være leder af og ansvarlig for vores VVS-serviceafdeling.

- Planlægning og igangsætte opgaver for montører og lærlinge.

- Planlægge og beregne tilbud og projekter.

- Kundemøder / byggemøder / afdelingsmøder.

- Klargøre til fakturering og økonomisk opfølgning.

- Samarbejde med de øvrige tekniske afdelinger i firmaet.

- Du vil i afdelingen have en delt kundeservicemedarbejder tilknyttet. 

Faglige kvalifikationer:

- Du er uddannet VVS-montør, med relevante kurser og overbygning.

- Du har erfaringer fra lignende job, eller brænder netop for at komme i gang som leder.

- Du kan tilrettelægge dine opgaver effektivt, tager ansvar og har overblik selvom det

   brænder på.

- Du har evnen til at motivere andre og at vise vejen.

- Du er villig til at yde ekstra i travle perioder. 

Personlige kvalifikationer:

- Du ved hvad et godt samarbejde betyder, og er god til at kommunikere med både kunder, kollegaer og medarbejdere. Du har en løsningsorienteret tilgang til opgaver og ser udfordringer i stedet for problemer. 

Vi kan tilbyde dig:

Du vil få en hverdag fyldt med udfordringer i en spændende virksomhed med et godt arbejdsmiljø og nogle meget engagerede kolleger.

  • En arbejdsplads hvor du har mulighed for selv at præge din hverdag og øge indflydelse.
  • Vi tilbyder konkurrencedygtig løn og arbejdsvilkår.
  • Et miljø, hvor du vil blive set og få anerkendelse for din indsats.

Om virksomheden:

FVA er en velkonsolideret virksomhed, stiftet i 1961 af Finn Vindahl Andersen. Finns søn, Thomas Vindahl Andersen, overtog ledelsen i 2010. 

Virksomheden er i udvikling og dækker alle væsentlige områder inden for bygningsinstallation, hvilket betyder, at vi i dag kan tilbyde knowhow, kompetence og service indenfor VVS, Blikkenslagerarbejde, El-installation og Kloak.

Virksomheden har base i Hornbæk, som også vil være dit arbejdssted, og dækker hele Helsingør, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Både opkøb og organisk vækst har bidraget til at virksomheden er i vækst.

Kontaktoplysninger:

Du er velkommen til at kontakte Thomas Vindahl Andersen på telefon 49700624, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Din ansøgning bedes fremsendt til: job@fva-vvs.dk 

Finn Vindahl Andersen VVS-Entreprise A/S. Engholmvej 6, 3100  Hornbæk.

 Vi forbeholder os ret til at ansætte så snart rette person er fundet.

Finn Vindahl Andersen VVS-Entreprise A/SHornbæk2020-02-19T00:00:002020-03-20T00:00:00
330187846VVS montør søgesRobot Vi søger en dygtig VVS montør til vores afdeling i Frederikssund, som i dag består af 4 medarbejdere. Vi udfører mange spændende opgaver dagligt, herunder boligselskaber, offentlige instutioner, private og virksomheder Du skal derfor være dygtig til dit håndværk, være ansvarsbevidst og mødestabil, samt have mod på nye udfordringer. Vi kan til gengæld tilbyde dig et job, med mange spændende opgaver, hvor du selv er med til at sætte strukturen på hverdagen. Der stilles firmabil til rådighed, idet vores mange opgaver er fordelt i det nordsjællandske og hovedstadsområdet. Alle opgaver styres elektronisk via tablets, hvormed flair for IT- ikke er af vejen. Vi arbejder mandag - torsdag (kl. 7.00 - 15.00), fredag (kl. 7.00 - 14.30) Løn efter aftale, og overenskomst med Tekniq

Vi søger en dygtig VVS montør til vores afdeling i Frederikssund, som i dag består af 4 medarbejdere.

Vi udfører mange spændende opgaver dagligt, herunder boligselskaber, offentlige instutioner, private og virksomheder

Du skal derfor være dygtig til dit håndværk, være ansvarsbevidst og mødestabil, samt have mod på nye udfordringer.

Vi kan til gengæld tilbyde dig et job, med mange spændende opgaver, hvor du selv er med til at sætte strukturen på hverdagen.

Der stilles firmabil til rådighed, idet vores mange opgaver er fordelt i det nordsjællandske og hovedstadsområdet. Alle opgaver styres elektronisk via tablets, hvormed flair for IT- ikke er af vejen.

Vi arbejder mandag - torsdag (kl. 7.00 - 15.00), fredag (kl. 7.00 - 14.30)

Løn efter aftale, og overenskomst med Tekniq

 

VVS Nord ApSFrederikssund2020-02-19T00:00:002020-03-18T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Ventilations-tekniker

Work4all ApS

Kokkedal
For en af vores kunder i Ikast søger vi en engageret ventilations-teknikker. Der er tale om et firma med stor erfaring, som tilbyder ventilation i nye huse, boligbyggerier, kontorer, skoler, haller, storkøkkener restauranter for både private og erhv...
Indrykket:19. februar 2020

VVS-montør med ansvar

Work4all ApS

Kokkedal
For en virksomhed beliggende i Grindsted, søger vi lige nu uddannet VVS-montør til en allround-stilling med mulighed for at få ansvar på enkelte projekter. Stillingen er en Try-and-Hire stilling på ca. 3 måneder, hvor der efter endt forløb kan tilby...
Indrykket:18. februar 2020

Vi søger VVS medarbejder til Fredensborg

Team Consult ApS

Hørsholm
Til mindre spændende firma , søger vi en vvs medarbejer til længere vikariat med god mulighed for fast ansættelse , hurtigst muligt ,ring gerne
Indrykket:17. februar 2020

Serviceleder

Finn Vindahl Andersen VVS-Entreprise A/S

Hornbæk
Er du vores kommende serviceleder til vores VVS-Serviceafdeling i Nordsjælland? Har du lederevner, medarbejderfokus. Har du lyst til at drive og videreudvikle en afdeling med stort potentiale i en flad organisation, hvor beslutningerne træffes hurti...
Indrykket:19. februar 2020

VVS montør søges

VVS Nord ApS

Frederikssund
Vi søger en dygtig VVS montør til vores afdeling i Frederikssund, som i dag består af 4 medarbejdere. Vi udfører mange spændende opgaver dagligt, herunder boligselskaber, offentlige instutioner, private og virksomheder Du skal derfor være dygtig til...
Indrykket:19. februar 2020