Ufaglærte brolæggere

For en virksomhed i Vejle, søger vi ufaglærte brolæggere til længerevarende vikariater i Trekantsområdet med opstart hurtigst muligt.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være terrasser, stier og indkørsler, støttemure, græsarmeringssten, skærver og pyntesten og maskinudlægning af sten på større arealer.

Vi forventer at du:

- Har erfaring som brolægger

- Kan arbejde og tænke selvstændigt

- Kan tale og forstå dansk

- Har kørekort B

- Er mødepligtig og fleksibel

Virksomheden kan tilbyde dig:

- Løn efter kvalifikationer

- Opstart hurtigst muligt

- Erfarne kollegaer

Hvis du finder ovenstående interessant og føler at profilen passer på dig, bedes du sende dit CV og en kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - vi holder samtaler løbende.

MÆRK ANSØGNINGEN "Ufaglært brolægger - Trekantsområdet"


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Ufaglært brolægger/rørlægger

Work4all Vejle

Hedensted
For en virksomhed nær Vejle, søger vi en ufaglært brolægger rørlægger til et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt. Vi forventer at du: - Har erfaring med brolægning og rørlægning - Er stabil og møder til tiden - Har kørekort B - Kan a...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:7. juni 2018

Brolægger/kloak

Work4all Vejle

Hedensted
For en virksomhed i Fredericia, søger vi et sjak faglærte brolæggere kloakmedarbejdere til et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende. Arbejdstiden vil være kl. 07.00 15.30. Vi forventer at du: Har stor erfaring med bro...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:19. juni 2018