Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ufaglært/faglært medarbejder med kendskab til træindustri søges

Vi søger en medarbejder til forefaldende arbejde i vores produktion.

Design Møbler er i en rivende udvikling og søger derfor en initiativrig, og arbejdsvillig medarbejder.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og følge med et normalt arbejdstempo. Det er et krav at du skal kunne lære at vurdere forskellige kvalitetskrav, da det er en meget alsidig produktion vi har.

Arbejdsopgaverne spænder fra montage, til betjening af diverse træindustrimaskiner. Fra småmaskiner til computerstyrede bearbejdningscentre, montagerobotter og pladeopdelingsanlæg.

Vi vil selvfølgelig forestå en grundig oplæring.

Vi er tilsammen 7 medarbejder i et godt arbejdsmiljø, med en spændende produktion, og for den rette vil det være en varigt stilling med nogle gode kollegaer.

Hvis du er interesseret kontakt os endelig på mail  eller telefon.

Venlig hilsen. 

Svend Erik Damm


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329812114Phoenix-d9d1507712018-05-15T00:00:00Ufaglært/faglært medarbejder med kendskab til træindustri søges

Vi søger en medarbejder til forefaldende arbejde i vores produktion.

Design Møbler er i en rivende udvikling og søger derfor en initiativrig, og arbejdsvillig medarbejder.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og følge med et normalt arbejdstempo. Det er et krav at du skal kunne lære at vurdere forskellige kvalitetskrav, da det er en meget alsidig produktion vi har.

Arbejdsopgaverne spænder fra montage, til betjening af diverse træindustrimaskiner. Fra småmaskiner til computerstyrede bearbejdningscentre, montagerobotter og pladeopdelingsanlæg.

Vi vil selvfølgelig forestå en grundig oplæring.

Vi er tilsammen 7 medarbejder i et godt arbejdsmiljø, med en spændende produktion, og for den rette vil det være en varigt stilling med nogle gode kollegaer.

Hvis du er interesseret kontakt os endelig på mail  eller telefon.

Venlig hilsen. 

Svend Erik Damm

2018-07-08T17:50:09.767 Vi søger en medarbejder til forefaldende arbejde i vores produktion. Design Møbler er i en rivende udvikling og søger derfor en initiativrig, og arbejdsvillig medarbejder. Du skal kunne arbejde selvstændigt og følge med et normalt arbejdstempo. Det er et krav at du skal kunne lære at vurdere forskellige kvalitetskrav, da det er en meget alsidig produktion vi har. Arbejdsopgaverne spænder fra montage, til betjening af diverse træindustrimaskiner. Fra småmaskiner til computerstyrede bearbejdningscentre, montagerobotter og pladeopdelingsanlæg. Vi vil selvfølgelig forestå en grundig oplæring. Vi er tilsammen 7 medarbejder i et godt arbejdsmiljø, med en spændende produktion, og for den rette vil det være en varigt stilling med nogle gode kollegaer. Hvis du er interesseret kontakt os endelig på mail eller telefon. Venlig hilsen. Svend Erik Damm11Jobnetd9d15077100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-08T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg3242678DESIGN MØBLER V/SVEND ERIK DAMM11Plougstrupvej 26A6771GredstedbroDKDanmark155.421804008.80240200
adm@design-mobler.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent569397JobNet48223861000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9d15077https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9d15077https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9d15077&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9d15077&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/13.jpgSom Maskinsnedker hos DESIGN MØBLER V/SVEND ERIK DAMM bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale742304Maskinsnedker7Håndværk & service354872482Svend Erik Dammadm@design-mobler.dkDKDanmarkDKDanmark329923071Maskinsnedker søges til møbelfabrikRobot Vi har meget travlt og søger endnu flere folk, vi mangler pt. en dygtig maskinsnedker med uddannelse inden for faget, til et alsidigt arbejde i vores maskinhal, der er tale om et alsidigt og et meget selvstændigt arbejde, hvor der produceres spisebordsstole, borde, reoler og sovesofaer. Vi tilbyder god løn og ordnede arbejdsforhold. Ansøgning sendes på mail til:Lars Binding Mouritzenlbm@trekanten.as

Vi har meget travlt og søger endnu flere folk, vi mangler pt. en dygtig maskinsnedker med uddannelse inden for faget, til et alsidigt arbejde i vores maskinhal, der er tale om et alsidigt og et meget selvstændigt arbejde, hvor der produceres spisebordsstole, borde, reoler og sovesofaer.

Vi tilbyder god løn og ordnede arbejdsforhold.

Ansøgning sendes på mail til:
Lars Binding Mouritzen
lbm@trekanten.as

 

TREKANTEN-HESTBÆK A/SGredstedbro2018-12-05T00:00:002019-01-30T00:00:00
329917858Er du klar på byggeprojekter i Sønderjyllands største byRobot Vi søger tømrere til nedrivning og tømrerarbejde i Sønderborg-området! Jobbeskrivelse: JobTeamByg søger flere tømrere, som kunne være interesseret i at tiltræde byggeprojekter for vores kunder i Sønderborg-området. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af nedrivning og efterfølgende tømrerarbejde. Aflønning vil primært være efter kvalifikationer. Det er ikke et ultimativt krav, at du har svendebrev men det er en klar fordel. Primære arbejdsopgaver: Vi søger tømrere til diverse tømrerarbejde Nedrivning Nybyg Renovering Opsætning af gipsloft Opsætning af gipsvægge Opsætning af systemlofter Opsætning af døre Opsætning af vinduer Faglige kvalifikationer: Du er faglært tømrer eller flere års erfaring inden for faget Du har med fordel oparbejdet praktisk erfaring Du er all-round og alsidig Personlige kvalifikationer: Du har en god fysik Du er mødestabil Du arbejder selvstændigt, såvel som i teams Du giver gerne dine kollegaer en ekstra hånd Du tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du taler og forstår dansk tysk Vi tilbyder: Flere spændende projekterEt godt og stabilt arbejdsmiljøLøn efter kvalifikationerOpstart hurtigst muligt Ansøgning: Send jeres ansøgning samt CV til Dino Selimovic på mailadressen mail dse@jobteam.dk, mærket med Tømrer til Sønderborg . Vi ser frem til at høre fra alle interesserede kandidater!

Vi søger tømrere til nedrivning og tømrerarbejde i Sønderborg-området!

 

Jobbeskrivelse:

JobTeamByg søger flere tømrere, som kunne være interesseret i at tiltræde byggeprojekter for vores kunder i Sønderborg-området. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af nedrivning og efterfølgende tømrerarbejde. Aflønning vil primært være efter kvalifikationer. Det er ikke et ultimativt krav, at du har svendebrev men det er en klar fordel.  

Primære arbejdsopgaver:

Vi søger tømrere til diverse tømrerarbejde

 • Nedrivning
 • Nybyg
 • Renovering
 • Opsætning af gipsloft
 • Opsætning af gipsvægge
 • Opsætning af systemlofter
 • Opsætning af døre
 • Opsætning af vinduer

Faglige kvalifikationer:

 • Du er faglært tømrer eller flere års erfaring inden for faget
 • Du har med fordel oparbejdet praktisk erfaring
 • Du er all-round og alsidig

Personlige kvalifikationer:

 • Du har en god fysik
 • Du er mødestabil
 • Du arbejder selvstændigt, såvel som i teams
 • Du giver gerne dine kollegaer en ekstra hånd
 • Du tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du taler og forstår dansk/tysk

Vi tilbyder:

Flere spændende projekter
Et godt og stabilt arbejdsmiljø
Løn efter kvalifikationer
Opstart hurtigst muligt

Ansøgning:

Send jeres ansøgning samt CV til Dino Selimovic på mailadressen mail dse@jobteam.dk, mærket med "Tømrer til Sønderborg". Vi ser frem til at høre fra alle interesserede kandidater!

JobTeam Esbjerg A/SEsbjerg2018-11-26T00:00:002019-01-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Maskinsnedker søges til møbelfabrik

TREKANTEN-HESTBÆK A/S

Gredstedbro
Vi har meget travlt og søger endnu flere folk, vi mangler pt. en dygtig maskinsnedker med uddannelse inden for faget, til et alsidigt arbejde i vores maskinhal, der er tale om et alsidigt og et meget selvstændigt arbejde, hvor der produceres spisebo...
Indrykket:5. december 2018
Udløbsdato:30. januar 2019

Er du klar på byggeprojekter i Sønderjyllands største by

JobTeam Esbjerg A/S

Esbjerg
Vi søger tømrere til nedrivning og tømrerarbejde i Sønderborg-området! Jobbeskrivelse: JobTeamByg søger flere tømrere, som kunne være interesseret i at tiltræde byggeprojekter for vores kunder i Sønderborg-området. Arbejdsopgaverne vil primært bestå...
Indrykket:26. november 2018
Udløbsdato:21. januar 2019