Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ufaglært/faglært medarbejder med kendskab til træindustri søges

Vi søger en medarbejder til forefaldende arbejde i vores produktion.

Design Møbler er i en rivende udvikling og søger derfor en initiativrig, og arbejdsvillig medarbejder.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og følge med et normalt arbejdstempo. Det er et krav at du skal kunne lære at vurdere forskellige kvalitetskrav, da det er en meget alsidig produktion vi har.

Arbejdsopgaverne spænder fra montage, til betjening af diverse træindustrimaskiner. Fra småmaskiner til computerstyrede bearbejdningscentre, montagerobotter og pladeopdelingsanlæg.

Vi vil selvfølgelig forestå en grundig oplæring.

Vi er tilsammen 7 medarbejder i et godt arbejdsmiljø, med en spændende produktion, og for den rette vil det være en varigt stilling med nogle gode kollegaer.

Hvis du er interesseret kontakt os endelig på mail  eller telefon.

Venlig hilsen. 

Svend Erik Damm


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329812114Phoenix-d9d1507712018-05-15T00:00:00Ufaglært/faglært medarbejder med kendskab til træindustri søges

Vi søger en medarbejder til forefaldende arbejde i vores produktion.

Design Møbler er i en rivende udvikling og søger derfor en initiativrig, og arbejdsvillig medarbejder.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og følge med et normalt arbejdstempo. Det er et krav at du skal kunne lære at vurdere forskellige kvalitetskrav, da det er en meget alsidig produktion vi har.

Arbejdsopgaverne spænder fra montage, til betjening af diverse træindustrimaskiner. Fra småmaskiner til computerstyrede bearbejdningscentre, montagerobotter og pladeopdelingsanlæg.

Vi vil selvfølgelig forestå en grundig oplæring.

Vi er tilsammen 7 medarbejder i et godt arbejdsmiljø, med en spændende produktion, og for den rette vil det være en varigt stilling med nogle gode kollegaer.

Hvis du er interesseret kontakt os endelig på mail  eller telefon.

Venlig hilsen. 

Svend Erik Damm

2018-07-08T17:50:09.767 Vi søger en medarbejder til forefaldende arbejde i vores produktion. Design Møbler er i en rivende udvikling og søger derfor en initiativrig, og arbejdsvillig medarbejder. Du skal kunne arbejde selvstændigt og følge med et normalt arbejdstempo. Det er et krav at du skal kunne lære at vurdere forskellige kvalitetskrav, da det er en meget alsidig produktion vi har. Arbejdsopgaverne spænder fra montage, til betjening af diverse træindustrimaskiner. Fra småmaskiner til computerstyrede bearbejdningscentre, montagerobotter og pladeopdelingsanlæg. Vi vil selvfølgelig forestå en grundig oplæring. Vi er tilsammen 7 medarbejder i et godt arbejdsmiljø, med en spændende produktion, og for den rette vil det være en varigt stilling med nogle gode kollegaer. Hvis du er interesseret kontakt os endelig på mail eller telefon. Venlig hilsen. Svend Erik Damm11Jobnetd9d15077100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-08T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg3242678DESIGN MØBLER V/SVEND ERIK DAMM11Plougstrupvej 26A6771GredstedbroDKDanmark155.421804008.80240200
adm@design-mobler.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent569397JobNet48223861000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9d15077https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9d15077https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9d15077&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9d15077&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/13.jpgSom Maskinsnedker hos DESIGN MØBLER V/SVEND ERIK DAMM bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale742304Maskinsnedker7Håndværk & service354872482Svend Erik Dammadm@design-mobler.dkDKDanmarkDKDanmark329983800Dygtig tømrer søgesRobot Vi søger en tømrer til spændende opgaver i og omkring Esbjerg. Vi søger dig der har mod på nye udfordringer og kan starte hurtigst muligt. Vi har nemligt travl. Hos os er 2 dage ikke ens, og humøret er altid højt. Vi elsker vores arbejde og gør en indsats for, at kunderne får en god oplevelse. Du skal derfor ikke blot være dygtig håndværker, men også være god til at snakke med kunderne for at sikre, at dit arbejde lever op til deres forventning. Derudover er det vigtigt at du kan arbejde sevlstændigt og effektivt. Vi er et lille firma på 3 mand med mange års erfaring firmabil stilles til rådighed og løn efter kvalifikationer

Vi søger en tømrer til spændende opgaver i og omkring Esbjerg. Vi søger dig der har mod på nye udfordringer og kan starte hurtigst muligt. Vi har nemligt travl.

Hos os er 2 dage ikke ens, og humøret er altid højt. Vi elsker vores arbejde og gør en indsats for, at kunderne får en god oplevelse. Du skal derfor ikke blot være dygtig håndværker, men også være god til at snakke med kunderne for at sikre, at dit arbejde lever op til deres forventning. Derudover er det vigtigt at du kan arbejde sevlstændigt og effektivt. 

Vi er et lille firma på 3 mand med mange års erfaring

firmabil stilles til rådighed og løn efter kvalifikationer

FS Byg Esbjerg ApSEsbjerg V2019-03-25T00:00:002019-05-18T00:00:00
329968805RekrutteringMaskinsnedker eller tillært - kantlimerRobot For vores kunde søger vi en produktionsmedarbejder med god erfaring med pasning og programmering af kantlimer. Det er vigtigt, at du som har en relevant baggrund og rutine, som gør dig i stand til at løse alle opgaver indenfor området. Om dig: Du har en stor erfaring indenfor træindustrien Du er kvalitetsbevidst og går ikke på kompromis med dit arbejde Du ved, hvad der skal til for at få produktionen til at køre optimalt Du har interesse og en professionel tilgang til dit fag Du er en god kollega og teamplayer Vi tilbyder: Et fast job i træindustrien Gode kolleger Løn efter aftale og kvalifikationer Dansk i tale og forståelse Ansættelse hurtigst muligt, når den rette er fundet. Har du de ønskede kvalifikationer og den rette baggrund til jobbet og har interesse for stillingen, så ring på 9710 2010 og opret din ansøgning her: https: aktivpersonale.peopletrust.dk candidate

For vores kunde søger vi en produktionsmedarbejder med god erfaring med pasning og programmering af kantlimer.

Det er vigtigt, at du som har en relevant baggrund og rutine, som gør dig i stand til at løse alle opgaver indenfor området.

Om dig:

 • Du har en stor erfaring indenfor træindustrien
 • Du er kvalitetsbevidst og går ikke på kompromis med dit arbejde 
 • Du ved, hvad der skal til for at få produktionen til at køre optimalt
 • Du har interesse og en professionel tilgang til dit fag
 • Du er en god kollega og teamplayer

Vi tilbyder:

 • Et fast job i træindustrien
 • Gode kolleger
 • Løn efter aftale og kvalifikationer
 • Dansk i tale og forståelse

Ansættelse hurtigst muligt, når den rette er fundet.

Har du de ønskede kvalifikationer og den rette baggrund til jobbet og har interesse for stillingen, så ring på 9710 2010 og opret din ansøgning her:

https://aktivpersonale.peopletrust.dk/candidate/ 

 

AktivPersonale A/SHerning2019-03-16T00:00:002019-04-26T00:00:00
329963838Maskinsnedker søges til fast jobRobot Til at arbejde i Herning kommune søger vi for vores kunde 1 faglært og erfaren maskinsnedker til fast job med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøger med bred og god erfaring med såvel enkeltproduktion som serieproduktioner, hvor der arbejdes med akuratesse og fingersnilde og man ikke går på kompromis med kvaliteten. Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne. Din faglige profil: Du er faglært maskinsnedker og har god erfaringen på området. Din personlige profil: Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar. Du kan programmere CNC-maskiner. Du er fleksibel og ansvarlig i din indstilling til arbejdsopgaver. Du taler, skriver og forstår dansk. Du er mødestabil og kan fremvise straffeattest. Start: Hurtigst muligt. Løn: efter aftale overenskomst. Arbejdstid: 5 dages arbejdsuge, mandag-fredag 37 timer. Er du interesseret og er møbelsnedker, så opret dit CV her på linket til vores emnebank: https: aktivpersonale.peopletrust.dk candidate

Til at arbejde i Herning kommune søger vi for vores kunde 1 faglært og erfaren maskinsnedker til fast job med start hurtigst muligt.

Der foretrækkes ansøger med bred og god erfaring med såvel enkeltproduktion som serieproduktioner, hvor der arbejdes med akuratesse og fingersnilde og man ikke går på kompromis med kvaliteten.

Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne.

Din faglige profil:

 • Du er faglært maskinsnedker og har god erfaringen på området.

 Din personlige profil:

 • Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar.
 • Du kan programmere CNC-maskiner.
 • Du er fleksibel og ansvarlig i din indstilling til arbejdsopgaver.
 • Du taler, skriver og forstår dansk.
 • Du er mødestabil og kan fremvise straffeattest.

Start: Hurtigst muligt.

Løn: efter aftale/overenskomst.

Arbejdstid: 5 dages arbejdsuge, mandag-fredag 37 timer.

Er du interesseret og er møbelsnedker, så opret dit CV her på linket til vores emnebank:

https://aktivpersonale.peopletrust.dk/candidate/

 

 

AktivPersonale A/SHerning2019-03-16T00:00:002019-04-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Dygtig tømrer søges

FS Byg Esbjerg ApS

Esbjerg V
Vi søger en tømrer til spændende opgaver i og omkring Esbjerg. Vi søger dig der har mod på nye udfordringer og kan starte hurtigst muligt. Vi har nemligt travl. Hos os er 2 dage ikke ens, og humøret er altid højt. Vi elsker vores arbejde og gør en i...
Indrykket:25. marts 2019
Udløbsdato:18. maj 2019

RekrutteringMaskinsnedker eller tillært - kantlimer

AktivPersonale A/S

Herning
For vores kunde søger vi en produktionsmedarbejder med god erfaring med pasning og programmering af kantlimer. Det er vigtigt, at du som har en relevant baggrund og rutine, som gør dig i stand til at løse alle opgaver indenfor området. Om dig: Du ha...
Indrykket:16. marts 2019
Udløbsdato:26. april 2019

Maskinsnedker søges til fast job

AktivPersonale A/S

Herning
Til at arbejde i Herning kommune søger vi for vores kunde 1 faglært og erfaren maskinsnedker til fast job med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøger med bred og god erfaring med såvel enkeltproduktion som serieproduktioner, hvor der arbejdes...
Indrykket:16. marts 2019
Udløbsdato:17. april 2019