UI Designer med flair for apps

Brænder du for at designe intuitive interfaces og værdiskabende løsninger? Er du en app-nørd med indgående kendskab til iOS og Android platformen?

Vi leder efter en UI designer, der i tæt samarbejde med stærke profiler inden for UX og app-udvikling skaber services, der overstiger målgruppens forventninger.

I kontoret Udvikling og Apps leverer vi digitale løsninger til hele Skatteforvaltningen og fungerer som kompetencecenter for udvikling af mobilapplikationer. Opgaverne er varierede og spænder fra borgervendte løsninger til interne arbejdsredskaber. Vi har et naturligt fokus på de forretningsmæssige udfordringer og behov, som bedst løses med app-teknologi. Du vil som UI designer spille en central rolle i at skabe sammenhæng mellem produktets koncept, brugervenlighed og visuelle udtryk – og med et stort fokus på et native app look & feel.

Din nye arbejdsplads
Udvikling og Apps er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST). Vi er et relativt nyt tværfagligt kontor i vækst og er pt. ca. 17 medarbejdere. Vi arbejder med agil in-house it-udvikling med afsæt i Scrum og med et you build it you run it mindset, så vi også drifter og videreudvikler, de løsninger vi laver.

Vores kontor er uformelt, dynamisk og sparrende. Vi har fokus på trivsel og personlig udvikling i en hverdag med højt fagligt niveau og interessante produkter, der løfter vigtige samfundsmæssige opgaver. Der er en stærk kultur for at skabe forandringer og udfordre ikke-værdiskabende rammer. Du får en leder, der tror på direkte feedback, og som mener, at uddelegering af ansvar, gensidig respekt og en positiv tilgang er forudsætninger for, at mennesker trives og udvikles.

Om stillingen
Som UI designer er du ligeså meget håndværker som kunstner – design er for dig ’how it works’, og du formår samtidig at gøre den gode brugeroplevelse visuelt indbydende. Designarbejdet tager afsæt i Skatteforvaltningens visuelle identiteter og trækker stærkt på teamets tværfaglighed – fra UX research og indsigtsarbejde til teknisk viden om app-udvikling. Arbejdet har karakter af at være eksperimenterende, faciliterende og eksekverende, idet du indgår som en integreret del af teamet og vores sprint-leverancer. Vi oplever stærke synergier i at arbejde synkront med udviklingen, da det bl.a. giver mulighed for at folde designarbejdet ud og involvere hele teamet i processen.

Primære opgaver:

  • Ansvarlig for alle designs af interne og eksterne native apps på tværs af skatteforvaltningens styrelser
  • Sikre at teamets UIs følger de nyeste trends og tendenser inden for native app design
  • Omsætte behov og forretningskrav til koncepter og designs i samarbejde med teamet
  • Understøtte teamets app-udviklere i implementeringen af designs


Om dig
Vi forventer, at du har flere års relevant arbejdserfaring med UI design til apps på iOS og Android platformen og er godt inde i Apple Human Interface Guidelines og Material Design. Du formår at levere et lækkert visuelt udtryk med afsæt i den visuelle identitet – uden at gå på kompromis med brugervenlighed og brugerens følelse af at have en native app i hånden. Du er stærk i din prioritering i de trade-off situationer, der ofte opstår med mobile platformes begrænsede skærmplads.

Du er kommunikerende og åben omkring dit arbejde og tager ansvar for, at hele teamet er med i designprocessen. Du er god til at give og modtage konstruktiv kritik og kan se styrken i et tæt samarbejde, hvor du gennem struktur og arbejdsproces sikrer, at dit arbejde er overskueligt og enkelt at implementere i produktet.

Du søger altid at finde de områder af løsningen, hvor du kan levere dét ekstra, der bidrager til, at løsningen overstiger brugerens forventninger.

Det er en klar fordel, hvis du tidligere har arbejdet tæt sammen med udviklere i et agilt setup. Erfaring med Figma og Zeplin er også et plus.

Ansøgning og ansættelsesvilkår
Samtaler afholdes løbende, så søg jobbet allerede i dag ved at sende din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Søg jobbet”. Fristen for at søge jobbet er senest den 3. juli 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Aske Hven-Jensen på tlf. 25 31 80 53. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg - tæt på Flintholm Station.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle IT-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende IT-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.