Uklassificeret reservelægestilling, Anæstesiologisk Afdeling, Holbæk Sygehus

Uklassificeret reservelægestilling i anæstesiologi er ledig til besættelse 01.05.18 eller hurtigst muligt derefter.

Stillingen er forbeholdt reservelæger med gennemført introduktionsforløb i anæstesiologi. Stillingen er af et års varighed.

Som læge på afdelingen planlægges et individuelt introforløb med særligt fokus på de områder der skal kunne varetages i vagtfunktionen, i forhold til allerede oplærte kompetencer.

Holbæk Sygehus er et akutsygehus med traumeoptag. På hospitalet findes foruden anæstesi også specialerne parenkym kirurgi, ortopædkirurgi, gynækologi og obstetrik, intern medicin (med bl.a. kardiologi, nefrologi, lungemedicin og geriatri), pædiatri med neonatologi samt diagnostisk radiologi.

Dagtiden bliver delt imellem funktion på operationsgangen, med ansvar for enten de ortopædkirurgiske, gynækologiske/obstetriske eller parenkymkirurgiske lejer, og stuegang på intensiv afsnittet. Der vil desuden være god mulighed for at anæstesere til DC-konverteringer samt få erfaring med anlæggelse af CVK, hæmodialysekateter, føde-epidural og a-kanyle.

Stillingen er vagtbærende. I vagten er en forvagt og en bagvagt i tilstedeværelsesvagt. Som reservelæge indgår man i forvagtslaget. I vagten har forvagten ansvar for intensivafsnittet inkl. akutte tilsyn på andre afdelinger og visitation til intensiv, superviseret af bagvagten, samt bedøvelse til akutte operationer. Derudover er man som reservelæge traumeleder for traumeteamet og man indgår som en del af hjertestopholdet.

I en stilling på Holbæk Anæstesi tilbydes

  • God supervision
  • En afdeling med god stemning og godt arbejdsmiljø
  • Rig mulighed for intensiv erfaring, både i dagtid og i vagten
  • Traumelederfunktion
  • Erfaring med anæstesi til både elektive og akutte patienter
  • Superviseret anæstesi til børn

Henvendelse vedrørende stillingen eller afdelingen kan rettes til uddannelsesansvarlig overlæge David Høen-Beck, 61 30 83 91 eller ledende overlæge Jørn Bo Madsen, 21 60 39 17.

Ansøgningsfrist 23.04.18

Ansættelsessamtaler i den efterfølgende uge

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Introduktionslæge til lungemedicinsk, gastroenterologisk og geriatrisk afsnit, Slagelse Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
En stilling som introduktionslæge i intern medicin i 12 måneder er ledig til besættelse 01.06.18 i Slagelse med fast tilknytning til geriatrisk afsnit i seks måneder og herefter seks måneder ved lungemedicinsk gastroenterologisk afsnit. Stillingen e...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Overlæge i neuroradiologi til Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Slagelse
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften Patienten er alt implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Specialeansvarlig overlæge til Neurologisk Afdeling, Neurofysiologisk Center, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Slagelse
En stilling som specialeansvarlig overlæge i klinisk neurofysiologi er ledig til besættelse snarest muligt. Ansøger skal være speciallæge i klinisk neurofysiologi eller neurologi med fagområdeuddannelse i neurofysiologi. Sjællands Universitetshospit...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:28. april 2018

Overlæge med interesse for ultralyd til Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Slagelse
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften Patienten er alt implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Introduktionsstilling til Psykiatrien Syd, Vordingborg

Region Sjælland

Slagelse
I Psykiatrien Syd, Vordingborg er der en 1-årig introduktionsstilling, stillingsnr. 3800250-50-I-03, som reservelæge ledig til besættelse 01.09.18, ellers snarest derefter. Der er etableret busordning fra København til Vordingborg med afgang fra DGI...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018