Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uklassificeret reservelægestilling, Geriatrisk/intern-medicinsk Sektion, Medicinsk Afdeling i Glostrup

Er du vores nye kollega? Du har nu muligheden, da vi tilbyder en 6-12 måneders uklassificeret reservelægestilling i Geriatrisk/intern-medicinsk Sektion med start d. 1. juni//1. juli eller efter aftale.

Medicinsk Afdeling
Vi modtager patienter med medicinske sygdomme indenfor intern medicin samt grenspecialerne kardiologi, lungesygdomme, endokrinologi og geriatri.
Afdelingen er opdelt i 3 sektioner: Geriatrisk/intern-medicinsk Sektion, Kardiologisk Sektion og Akutklinikken.
Der tilbydes derfor en bred intern medicinsk uddannelse med mulighed for videreuddannelse indenfor specialerne kardiologi og geriatri, som begge har uddannelsesansvarlige overlæger tilknyttet.
Afdelingen deltager desuden i den formaliserede studenterundervisning.

Medicinsk Afdeling har siden 1. januar 2015 være en del af Amager og Hvidovre Hospital og beliggende på Rigshospitalet – Glostrup, og forbliver på Glostrup-matriklen med uændret optageområde.
Du kan finde flere oplysninger om afdeling på vores hjemmeside: www.glostruphospital.dk/afdelinger-og-klinikker/medicinsk-afdeling

Geriatrisk/intern-medicinsk Sektion
I den geriatriske del af sektionen varetages specialet intern medicin: geriatri og omfatter geriatrisk sengeafsnit med 20 senge, geriatrisk team med intern og udgående funktion, geriatrisk ambulatorium, faldklinik, osteoporoseambulatorium samt geriatrisk funktion i demensklinik. Den intern-medicinske del af sektionen, som omfatter et sengeafsnit med 20 senge samt en stor ambulant funktion, varetager udredning og behandling af patienter med lungesygdomme, endokrinologiske sygdomme samt bred intern medicin.

Din hverdag på afdelingen
I Medicinsk Afdeling bliver du en del af en stor gruppe af uddannelsessøgende læger, i alt omkring 30 yngre læger. Der er desuden ansat 2 afdelingslæger, 1 professor og 21 overlæger, hvoraf de 6 overlæger er knyttet til den geriatriske del.
Som mellemvagt skal du være en del af et vagthold, der består af 1-2 forvagter, 2 mellemvagter og 2 bagvagter til at dækning af alle sektioner. På nuværende tidspunkt 7-skiftet vagt.

Vi tilbyder dig
• Introduktion til intern medicin i det bredest dækkende intern medicinske speciale, hvorfor der er mulighed for at lære diagnostik og behandling af de fleste intern medicinske sygdomme
• God supervision og daglig middagskonference med geriatriske kollegaer
• Gode forskningsmuligheder
• Et spændende fagligt miljø under introduktionsuddannelse i intern medicin
• Supervision af alt akut arbejde i Akutklinikken af afsnitstilknyttet overlæge i dagtiden
• Skemalagt og ad hoc undervisning i akut intern medicin
• Tværfagligt samarbejde med plejepersonale og terapeuter.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsesvilkår og aflønning sker i henhold til den mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger indgåede overenskomst.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte specialeansvarlig overlæge Hanne Elkjær Andersen, tlf. 38 63 45 98/mail hanne.elkjaer.andersen@regionh.dk
eller uddannelsesansvarlig overlæge Hanne Pedersen, tlf. 38 63 27 05/mail hanne.pedersen.06@regionh.dk

Ansøgningsfrist
Ansøgning og CV sendes via linket her på siden senest torsdag d. 13. maj 2021.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.