Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uklassificeret reservelægestilling i Anæstesiologi på Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Har du lyst til at arbejde med dedikerede og dygtige kolleger der prioriterer højt faglig niveau og et godt uddannelsesmiljø?

Der er på Sjællands Universitetshospital i Roskilde en ledig uklassificeret stilling som reservelæge.

Stillingen ønskes besat af en reservelæge som har haft en introstilling eller har tilsvarende erfaring inden for anæstesiologi. Stillingen ønskes besat snarest muligt efter aftale. Varigheden af stillingen kan aftales i forbindelse med ansættelsen.

Om afdelingen

De anæstesiologiske afdelinger i Køge og Roskilde er lagt sammen under én afdelingsledelse og skal ifølge hospitalsplanen samles på det nybyggede Sjællands Universitetshospital i Køge i 2025.

Anæstesiologisk Afdeling, SUH Roskilde yder pr. år ca. 9.000 anæstesier til indgreb inden for Urologi, Gynækologi-Obstetrik, Øjensygdomme, Plastikkirurgi, Karkirurgi og Psykiatrisk afsnit.

Vi har en høj andel af komplicerede patienter med svær comorbiditet, der kan gøre det anæstesiologiske forløb spændende på udfordrende måder. Der er en høj andel af kirurgi for maligne lidelser, hvor der lægges vægt på gode patientforløb.

Der er fokus på en optimeret behandling af akutte postoperative smerter ved anlæggelse af trunkale blokader (vi har lagt flest TQL blok i hele verden).

Det multidisciplinære intensivafsnit på SUH i Roskilde er et niveau 2 afsnit, som årligt behandler ca. 650 patienter og har aktuelt 6 behandlingspladser. Der modtages en bred vifte af kirurgiske patienter, men først og fremmest medicinske patienter. Roskilde har regionsfunktion indenfor specialerne hæmatologi, kardiologi, neurologi, infektionsmedicin, lungemedicin og nefrologi.

I dagkirurgisk afsnit udføres omkring 4000 indgreb årligt inden for specialerne gynækologi, urologi, plastikkirurgi, mammakirurgi og dermatologi.

Afdelingen har en simulationsenhed med 1 overlæge tilknyttet. Der er fokus på at forbedre teamarbejdet i samarbejdet mellem anæstesiologisk afdeling og vores kirurgiske og medicinske samarbejdspartnere. Der er flere sessioner årligt.

Afdelingen har desuden tilknyttet en forskningsenhed med 1 overlæge og 3 ph.d. studerende. Hovedfokus er på udvikling og videnskabelig dokumentation af trunkale blokader. Der er blokskole 1-2 gange årligt med teoretisk og praktisk øvelser.

Vi kan tilbyde

 • Veltilrettelagt formaliseret introduktionsprogram i 2-4 uger (afhængigt af erfaringsgrundlag) og superviseret undervisning
 • Høj faglighed
 • Et godt uddannelsesmiljø
 • Spændende og lærerige hverdage. Spændende vagter, hvor der er tid og plads til fortsat god oplæring og supervision
 • Afdeling med høj, international forskningsaktivitet og med mulighed for at deltage i forskningsprojekter
 • Uddannelse i flere anæstesi metoder: Oplæring i både TIVA, gas-anæstesi, regionale og centrale blokader og anlæggelse af både perifere og centrale adgange med Ultralyd
 • 4 ugers fokuseret ophold på intensiv og superviserede stuegange
 • Målrettet og løbende karrievejledning og forbedrende tiltag inden for de 7 læge roller.

Du kan tilbyde

 • Udvise initiativ og lyst til at lære
 • Dynamisk, engageret
 • Interesse for undervisning
 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner, og kan og vil arbejde tværfagligt

Kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med en reservelæge med selvstændig autorisationsbevis og erfaring inden for anæstesiologi på introlæge niveau eller tilsvarende

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst for Yngre Læger. Aktuelle stilling indgår i vagtfunktionen som er 2-delt tilstedeværelsesvagt med 2-3 læger i vagt.

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning og CV baseret på de syv lægeroller. Ansøgningen sendes via linket i annoncen.

Ansøgningsfrist

Den 17. september 2020 kl. 12:00

Samtale mandag den 21.september 2020

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.