Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uklassificeret reservelægestilling PC Sct. Hans, afdeling M

Lær at arbejde med kognitiv adfærdsterapi, misbrug og psykisk sygdom i gode rammer. 
1-årig / ½-årig uklassificeret reservelægestilling på afdeling M, Psykiatrisk Center Sct. Hans. 
 
Vi søger en reservelæge pr. 1. februar 2018 eller snarest derefter.  
 
Om afdelingen: 
Afdeling M har specialfunktion i Region Hovedstaden i forhold til behandling af dobbeltdiagnosepatienter. Vi har 76 sengepladser og modtager patienter med psykose/svære personlighedsforstyrrelser og misbrug på vores 3 afsnit. Vi har gennem mange år arbejdet med kognitiv terapi/kognitiv miljøterapi til netop denne patientgruppe, og har dokumenterede gode behandlingsresultater med dette behandlingstilbud.  
Til afdelingen hører tillige Klinik for Kognitiv Terapi og Specialambulatoriet i København med Dagtilbud og Opsøgende Psykiatrisk Team. Du kan læse mere om afdelingen på vores hjemmeside www.psykiatri-regionh.dk. 
Afdelingen er normeret til 6 overlæger udover klinikchefen, 3 afdelingslæger, 2 1. reservelæger og 4 reservelæger. 
 
Vi tilbyder: 
Du vil blive tilknyttet et afsnit og et lægeteam, og have selvstændige patientforløb. Vi har et godt lægefagligt miljø, hvor vi er gode til at bruge den enkeltes særlige kompetencer, og vi vægter det psykiske arbejdsmiljø højt. På afdelingen har vi tradition for et godt og respektfuldt tværfagligt samarbejde mellem de mange faggrupper. Vores omgangsform er præget af humor, faglighed, engagement og ansvarlighed. 
 
Hvis det ønskes, kan man aftale uddannelse i kognitiv adfærdsterapi, og man vil som minimum blive introduceret til dette og dobbeltdiagnosebehandling. Ansatte læger tilbydes aktuelt ugentlig supervision. Der er mulighed for at deltage aktivt i forskning inden for afdelingens specialeområde. 
 
Løn- og ansættelsesforhold: Vil være i overensstemmelse med gældende overenskomst. 
Der er forvagtsfunktion tilknyttet stillingen. 
 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte klinikchef Jakob Krarup på mobil: 2035 8648 eller e-mail: jakob.krarup@regionh.dk. 
 
Ansøgningsfrist: 29. december 2017 kl. 12.00. 
 
 
Interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her