Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uklassificeret reservelægestilling til Klinisk Genetisk Afdeling, Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus

Ved Klinisk Genetisk Afdeling er en tidsbegrænset uklassificeret reservelægestilling ledig til besættelse fra 1. september 2020 til og med 28. februar 2021.

 

Klinisk genetik er et speciale i konstant udvikling, hvor patienten og familien med en genetisk/arvelig problemstilling er i centrum.

 

Klinisk genetik er både et klinisk speciale og et laboratoriespeciale. Det betyder, at vi både rådgiver patienter og deres familie samt udfører mange forskellige genetiske analyser i vores laboratorium.

Du skal derfor både mestre kommunikationen med patienterne, have mod på ”den svære samtale” og samtidig trives med, den teoretiske og praktiske del af laboratoriearbejdet. Det er derfor afgørende, at du kan lide, at sætte dig grundigt ind i nyt stof og have kontakt med både patienter, afdelingens tekniske personale og med kolleger i andre specialer.

 

Erfaring inden for specialet vil være at foretrække, men ikke et krav.

 

Afdelingen varetog ca. 2500 rådgivningssager sidste år med mange forskellige genetiske problemstillinger inden for blandt andet neurogenetik, onkogenetik og medfødte misdannelser. Laboratoriet udfører et stort antal forskellige genetiske analyser, herunder analyser baseret på NGS (next-generation sequencing), kromosomale array-analyser og fragmentanalyser. 

 

Du vil både skulle rådgive patienter med simple og komplekse arvelige tilstande og i laboratoriet primært stifte bekendtskab med forskellige kromosomale analyser, hvor du vil skulle deltage i svarafgivelsen.

 

Vores afdeling er meget forsknings- og udviklingsorienteret, og vi forventer, at du har lyst til at deltage i disse aktiviteter.

 

Vi tilbyder:

  • Et alsidigt job, hvor du har mulighed for at præge afdelingens kultur og udvikling med udgangspunkt i, at patienten er i centrum.

  • Tæt tværfagligt samarbejde med afdelingens øvrige engagerede personale.

  • Et godt arbejdsmiljø med et fladt hierarki, hvor der er respekt for den enkelte og fokus på uddannelse.

Stillingen er vagtfri. Løn og ansættelse i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger. 

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 28 2020.

 

Hvis du har lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ledende overlæge Mette Warming Jørgensen (mette.warming.jorgensen@rsyd.dk, tlf.: 79406635).

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.