Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underdirektør til Persondata i Skattestyrelsen (genopslag)

Vil du være med til at udvikle løsninger på Skattestyrelsens opgaver inden for nye trends som deleøkonomi og kryptovaluta? Er du visionær, har politisk tæft, erfaring med ledelse af ledere, og er du stærk på driftsstyring? Så er du måske den, vi søger som ny underdirektør for Persondata.

Ansvarsområder
Som underdirektør for afdelingen Persondata spiller du en central rolle i at understøtte korrekt skattebetaling for alle borgere i Danmark. Du får det overordnede ansvar for at udvikle, sikre og styre anvendelsen af tredjepartsdata, dvs. den information og data som Skattestyrelsen håndterer fra fx arbejdsgivere, banker, pensionsselskaber mv., i både ind- og udland. Området er under stor udvikling, fordi måden at arbejde og tjene penge på ændrer sig i disse år i takt med globalisering, nye investeringsformer og nye arbejdsformer. Det betyder, at du som underdirektør aktivt er med til at tilrettelægge og udvikle, hvordan aktiviteter inden for fx deleøkonomi, kryptovaluta, indtægter fra personer, der skiftevis er konsulenter, selvstændige og lønmodtagere, kan blive opgjort som en tredjepartsindberetning.

Du bliver ansvarlig for at sikre den løbende udvikling, styring og planlægning af en effektiv administration, og du bidrager til, at områdets strategier og formål efterleves på en ambitiøs og professionel måde.

Din kommende afdeling Persondata
Afdelingen Persondata har til formål at understøtte alle opgaver omkring planlægning, styring og gennemførsel af aktiviteter, der danner grundlag for, at tredjepartsindberetninger er retvisende, at dataudveksling sker korrekt, og at kvaliteten er høj.

Faglighed og samspil er i højsæde hos alle medarbejdere, dette sikrer du gennem ledelse af dit team af 11 personaleledere. Du vil også komme til at indgå i flere tværgående projekter i Skattestyrelsen, og med de øvrige styrelser i Skatteforvaltningen, så evnen til at etablere gode relationer og kunne sætte sig ind i fagligt komplekse problemstillinger er central.

Du vil referere til fagdirektøren for Person i Skattestyrelsen og indgå i Personledelsen med fem andre underdirektører. I Personledelsen har vi fokus på som team at løfte den samlede opgaveportefølje i Person. Fagdirektøren for Person er del af direktørkredsen og refererer direkte til Skattestyrelsens direktør.

Forventninger til den kommende underdirektør
Du har solid erfaring med topledelse og udvikling/digitalisering af administrative opgaver, da en stor opgave bliver at stå i spidsen for løbende effektivisering af drift og processer inden for den afsatte økonomiske ramme, samt udvikling af nye processer og implementering af strategi, samt mål- og resultatstyring.

Vi lægger desuden vægt på, at underdirektøren for Persondata kan sætte nedenstående kompetencer i spil:

  • Flere års erfaring med ledelse af ledere
  • Væsentlig strategisk ledererfaring fra politisk ledede organisationer
  • Stor forståelse for og erfaring med samspillet mellem IT, drift og strategi
  • Dokumenterede resultater med driftsstyring
  • Bevæger sig let mellem at have det store overblik og styr på detaljer
  • Erfaring som styregruppeformand for komplekse tværorganisatoriske projekter
  • Visionær, forandringsstærk og kommunikative evner, der skaber følgeskab


Vi forestiller os, at du har en relevant samfundsfaglig eller økonomisk baggrund på akademisk niveau eller tilsvarende, og vi ser gerne, at du har suppleret din uddannelsesmæssige baggrund med en relevant lederuddannelse. Det vil særligt være en fordel, hvis du har medvirket i større forandringsprojekter.

Vi tilbyder
Et virkeligt spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at præge og påvirke udviklingen inden for Skattestyrelsens arbejde med Persondataområdet, så vi får udviklet og implementeret fremtidsparate løsninger, der sikrer vores skattegrundlag. Du får med udgangspunkt fra Odense ledelsesansvaret for 11 personaleledere. Skattestyrelsens hovedsæde ligger i København, og dine ledere er placeret i Odense, Høje Taastrup, Ribe og Struer, hvorfor der vil være rejseaktivitet knyttet til stillingen.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen indplaceres i løngruppe 2, svarende til lønramme 38. Løn og ansættelsesvilkår forhandles med udgangspunkt i bestemmelserne i rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen forventes besat på åremål. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Dit arbejdssted bliver indtil videre Lerchesgade 35, 5000 Odense C.

Forud for ansættelsen vil der blive indhentet en straffeattest.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 21. oktober 2019.

Vi forventer at holde samtaler løbende. Derudover skal du afsætte yderligere tid til test samt 2. samtale, hvis du går videre i rekrutteringsprocessen. Vi forventer at anvende test, hvor vi samarbejder med konsulentfirmaet Mercuri Urval A/S.

Yderligere oplysninger omkring stillingen og rekrutteringsforløbet kan fås ved kontakt til fagdirektør for Person Karin Bergen på tlf.: 30 57 39 27 eller Christian Kofoed-Enevoldsen, Mercuri Urval A/S på tlf.: 20 30 45 60.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.