Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undersøger til tilsynet med realkreditinstitutter m.m.

Kunne du tænke dig at føre tilsyn med de største og vigtigste virksomheder for ejendomsfinansiering i Danmark? Og kunne du tænke dig at få et unikt indblik i den finansielle sektor? Så har du nu chancen i et spændende og alsidigt job i Finanstilsynet, hvor vi søger to nye medarbejdere til tilsynet med realkreditinstitutter.

Hvad forventer vi af dig?
Du bliver motiveret af at beskæftige dig med nogle af landets største finansielle virksomheder og i at have en dyb indsigt i virksomhedernes forretningsmodeller og de tilknyttede risici samt den finansielle regulering.

Du er fagligt dygtig og har et godt kendskab til den finansielle sektor. Du er god til at sætte dig ind i nye problemstillinger, vurderer dem og formidle din vurdering. Arbejdet indebærer en bred kontakt til tilsynets øvrige kontorer, virksomheder under tilsyn og andre relevante interessenter, så det er vigtig, at du trives med forskellige opgavetyper.

Du har et par års erfaring fra en tilsvarende stilling eller fra den finansielle sektor. Nyuddannede kan også komme i betragtning.

Hvis du kan sætte kryds ved følgende fire karaktertræk, er du et godt match til stillingen:

1. Evner at gennemskue og løse vanskelige problemstillinger
Du arbejder struktureret med sans for detaljen. Du har en god dømmekraft.

2. Du driver processer og er resultatorienteret
Du har en god energi og tager ansvar for processer og resultater i forbindelse med opgaveløsningen.

3. Du har gode samarbejdsevner
Du er nysgerrig, har en åben og positiv tilgang og er ikke bange for at stille spørgsmål. Samtidig føler du dig motiveret af forskelligartede opgaver og af at anvende dine kompetencer. Du er god til at formidle din viden til både interne og eksterne parter.

4. Du har lyst til at arbejde i et højt tværfagligt og politisk miljø
Du får en bred kontaktflade både internt og eksternt i organisationen, og det er derfor vigtigt, at du kan begå dig på alle niveauer i og uden for organisationen. Du motiveres af at arbejde i et tilsynsfagligt miljø med kollegaer, der ikke nødvendigvis har de samme faglige og erfaringsmæssige kompetencer som dig.

Du skal have en videregående uddannelse på kandidatniveau, fx som økonom, jurist eller lignende.

Hvilke opgaver skal du især løse?
Du vil skulle arbejde med et bredt udsnit af kontorets tilsynsopgaver. Det indebærer bl.a., at du med udgangspunkt i virksomhedernes forretningsmodeller og de tilknyttede risici kommer til at deltage i vurderingen af virksomhedernes risikoprofil samt deres overholdelse af den finansielle regulering. Du vil skulle deltage i inspektioner sammen med kontorets øvrige medarbejdere. Afhængig af dine kompetencer vil du også skulle tage del i kontorets løbende opgaver i forhold til regulering og ministerbetjening og i mindre omfang deltage i internationalt arbejde. Kontoret er ekspertisecenter for outsourcing, og du vil blive en del af dette.

Du vil indgå i et kontor, der bl.a. består af bl.a. økonomer, jurister og ejendomsvurderingseksperter, og du vil få engagerede kolleger, der er vant til at sparre med hinanden i et fagligt stærkt miljø. Din hverdag vil foregå i et hus, hvor der er et højt aktivitetsniveau, men også en uformel stemning og et rart arbejdsmiljø.

Hvordan er dine ansættelsesvilkår?
Din ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for at forhandle individuelle tillæg efter kvalifikationer. Der vil alt afhængigt af kvalifikationer være mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg. I forbindelse med ansættelse skal du fremvise straffeattest. Startdato er snarest muligt.

Vi har et internt karriere- og kompetenceprogram, og når det kommer til arbejdsvilkår, er vi også en attraktiv arbejdsplads. Vi har flekstidsordning, betalt frokostpause, kantineordning, massageordning, renseriordning, fri parkering og fodbold-, løbe-, skak og badmintonklubber.

Sådan ansøger du
Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på finanstilsynet.dk eller via ”Søg”-knappen senest den 21. september 2020. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser inkl. resultater og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kontorchef Kamilla Karen Hjølund på 33 55 84 15 eller vicekontorchef Anders Ellesgaard på 41 93 35 44.

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR Rekrutteringspartner Simon Scott Hansen på 91 33 70 24.

Du kan læse mere om Finanstilsynet på www.finanstilsynet.dk – særligt under rubrikken ”Karriere”. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.