Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser Film- og TV-produktionstekniker NEXT MEDIE

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

NEXT MEDIE søger en faglig og kompetent medarbejder til at undervise eleverne på landets førende skole for Film- og TV-produktionsteknikere.

Undervisningen varierer mellem klasse- og projektorganiseret undervisning, og vi lægger stor vægt på, at du kan indgå med en naturlig autoritet, både under den teoretiske undervisning såvel som under elevernes praktiske øvelser og produktioner.

I det daglige arbejde, skal du deltage i pædagogisk og faglig udvikling sammen med lærergruppen. Åbenhed, energi, teamwork og god kommunikation er essentielt for uddannelsen, for dine kommende kolleger og, ikke mindst, skolens elever - elever der er ambitiøse og videbegærlige, og stiller høje krav til deres uddannelse.

Vi søger en kollega, der

  • har en relevant faglig uddannelse med mindst fem års relevant erhvervserfaring
  • kan undervise fra grundforløbet og hele vejen op til elevernes svendeprøve
  • kan undervise i et eller flere af uddannelsens tekniske fag: kamera, lys, lyd eller redigering
  • har en omfattende teknisk viden på ekspertniveau
  • gerne har erfaring med reklamefilm og post lydefterarbejde
  • har mod på udvikling i en branche med høje krav, som bevæger sig hurtigt og tit uforudsigeligt
  • har sans for struktur og planlægning med elevers læring for øje
  • har lyst til samarbejde på tværs af uddannelserne på NEXT Medie
  • har flair for at arbejde med match af elever og virksomheder med henblik på at skaffe praktikpladser i samarbejde med kollegaer, vejledning og administration


Læs mere om uddannelsen på nextkbh.dk/eud/medier-it/film-og-tv-produktionstekniker og på https://iu.dk/uddannelser/erhvervsuddannelser/erhvervsuddannelser-og-specialer/film-og-tv-produktionsuddannelsen/

Derfor skal du vælge os
Du får et alsidigt job i en travl organisation med dygtige, motiverede og engagerede kolleger, der alle arbejder målrettet for, at eleverne kvalificeres til at spille en aktiv rolle i en branche under stadig forvandling.
Vores elever er teknisk nysgerrige, og opfylder efter endt uddannelse branchens behov for dygtige visuelle og kreative medarbejdere, der kan være med til at udvikle godt indhold på et stærkt teknisk fundament.

Skolen råder over opdateret teknologi, der tåler sammenligning med den standard, der er gældende i branchen, og produktionsfaciliteterne er til rådighed for eleverne døgnet rundt.

På NEXT MEDIE har vi samlet uddannelserne Film og TV-produktion, Fotograf, Mediegrafiker, Webudvikler og Teater og eventtekniker, og vi sætter en ære i arbejde med, udfordre og udnytte uddannelsernes fagligheder på tværs.

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXTs mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Almene kvalifikationer
Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks. Dansk A og Samfundsfag C) eller sørger selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen. Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i erhvervspædagogik, som NEXT betaler.

Hvis du vil høre mere
Se mere https://nextkbh.dk/eud/medier-it/film-og-tv-produktionstekniker. Du er også velkommen til at kontakte Uddannelsesleder Gitte Høygaard Larsen på tlf. 23 67 72 15, mail bhl@nextkbh.dk

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og placeret Rebslagervej 11, på Nørrebro. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår med mulighed for tillæg, herunder pensionsordning på 18 pct. Vi ønsker du begynder den 1. marts 2021 eller snarest muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket inden ansøgningsfristen udløber den 19. januar 2021. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 4/5 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.