Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser i kemi søges til HTX i Næstved

Om os:

Vi er en lille gymnasieafdeling, som er inde i en spændende udvikling med øget vækst og flere uddannelsestilbud, som også omfatter GSK og EUX.

Undervisningen er i høj grad projektorganiseret, derfor er samarbejde et nøgleord for os. Både planlægning og udførelse af undervisningen foregår ofte i samarbejde med kollegaerne på tværs af faggrupper. HTX Næstved er en del af EUC Sjælland, med adresse flere steder på Sjælland. Arbejdsstedet er Jagtvej 2g, Næstved. Læs mere om os på www.eucsj.dk.

 

Faglige kvalifikationer:

Din uddannelsesbaggrund kan fx være ingeniør eller kandidat, gerne med erhvervserfaring.

Vi ser gerne, at du har undervisningserfaring, men det er ikke et krav. Vi forventer, at du brænder for at formidle dit fag og kan sætte dig i de unge menneskers sted. Nyuddannede er også meget velkomne til at søge. Du kan orientere dig nærmere om HTX på uvm.dk, hvor du finder bekendtgørelser, læreplaner og vejledninger for de enkelte fag.

 

Ansættelsesvilkår:
Der er tale om en tidsbegrænset stilling på fuldtid, foreløbig indtil 30. juni 2021.

EUC Sjælland opfordrer alle interesserede uanset personlige præferencer til at søge.

 

Ansøgning:

Send din ansøgning via EUC Sjællands hjemmeside: http://www.eucsj.dk/job.aspx, og benyt ”Søg jobbet”-funktionen i stillingsopslaget. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Ansøgningsfrist: Torsdag d. 2. juli kl.12.00.

Der indkaldes løbende til samtaler.

 

EUC Sjælland er en erhvervsskole med op mod 300 ansatte og en omsætning på 200 mio.kr., der opererer som en selvejende institution i Sydøstsjælland med adresser i Køge, Haslev og Næstved. Vi udbyder p.t. op til 20 forskellige tekniske erhvervsuddannelser, tekniske og erhvervsgymnasiale uddannelser (htx og eux), samt en lang række voksen- og efteruddannelsestilbud. Derudover driver vi et praktikcenter og skolehjem.

Vi har dagligt ca. 1800 elever, studerende og kursister.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.