Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser i oldtidskundskab, historie og AP latin til Vestskoven Gymnasium

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en underviser i oldtidskundskab, historie og AP latin til NEXT Vestskoven Gymnasium i Albertslund.

Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som medarbejder skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Om os

NEXT Vestskoven Gymnasium (tidl. Albertslund Gymnasium) er i positiv udvikling og starter 13 spor i 1.g til august. Derfor har vi behov for flere kolleger.

Vi er et stærkt lokalt forankret og omverdensorienteret gymnasium, som udbyder stx, htx, hhx og hf. Vores elever er i centrum, og vi ønsker, at alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Vi arbejder målrettet med gennemførelse for alle elever og med høj kvalitet og nærvær i undervisningen, så alle elever løfter sig fagligt. Dagligdagen er præget af mange smil og et stærkt fællesskab. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor vi samarbejder og hjælper hinanden. Vi er lige flyttet ind i vores nybyggede gymnasium tæt på Albertslund station, hvor rammerne vil give helt nye muligheder for elevernes læring.


Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXTs mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Om dig

Du

  • har en relevant kandidatuddannelse og gerne erhvervserfaring
  • kan levere undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet
  • har kompetence og lyst til at undervise tværfagligt, projektorganiseret og digitalt i perioder
  • har interesse for og glæde ved at undervise unge
  • har et positivt syn på dit arbejde, dine kolleger og eleverne og har lyst til at blive en del af en stærk, engageret og udviklingsorienteret lærergruppe


Har du ikke pædagogikum, skal du påbegynde et pædagogisk uddannelsesforløb.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til rektor Trine Ladekarl Nellemann på mobil tlf. 40979147, mail tln@nextkbh.dk eller vicerektor Morten Lindegaard Banke Rasmussen på tlf. 20 11 59 46 eller vicerektor Niels Bendiksen Green på tlf. 21 22 89 37.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og er placeret på Vestskoven Gymnasium, Liljens Kvt i Albertslund. Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst.

Vi ønsker, at du begynder den 1. august 2020 eller snarest muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket inden ansøgningsfristen den 1. juli 2020 kl. 23.59. Vi modtager ikke ansøgninger via mail eller brev. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.