Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser med erfaring i bygge- eller entrepriseledelse

På Bygningskonstruktøruddannelsen søger vi en dygtig og erfaren byggefaglig medarbejder til undervisning og projektarbejde.

Du vil komme til at undervise og vejlede de studerende i projektarbejde samt deltage i udviklingsarbejde, i dialog og samarbejde med erhvervslivet og forskningsmiljøet.

Du bliver en del af et udviklingsorienteret team med gode muligheder for den enkelte medarbejder.
Vi har en uformel omgangstone og et behageligt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på selvstændighed, samarbejde, pædagogisk og faglig ny-orientering.

Ansøgerprofil

Vi forventer du har en relevant faglig uddannelse for eksempel som bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller arkitekt. Du må også gerne have en håndværksmæssig baggrund og vi forventer at du har minimum 5 års erfaring med bygge- eller entrepriseledelse på større byggerier. Det er vigtigt du har erfaring med eller kendskab til BIM-projektering. I undervisningen anvender vi tegneprogrammet Revit, og det vil være et plus hvis du har kendskab til MS Project, Vico Office og Sigma.

Er vant til at arbejde projektorienteret og er god til at skabe og vedligeholde faglige relationer.

Har du undervisningserfaring og en pædagogisk uddannelse vil det være en fordel, men det er ingen betingelse for at blive en del af underviserteamet på Bygningskonstruktøruddannelsen.

Som person er du:

  • Udadvendt, nysgerrig og har et godt humør
  • Teamplayer – der giver og modtager fra teamet
  • Forsknings og udviklingsorienteret og vil være med til at skabe ny viden og løsninger til branchen

I jobbet vil du skulle have fokus på undervisning og læring, hvor du vil indgå i et eksperimenterende studiemiljø med studerende og kollegaer. Du vil sammen med andre være med til at skabe partnerskaber med virksomheder og andre.

Ansættelse

Du vil blive ansat 1. oktober 2020 eller efter aftale. Stillingen er på fuld tid svarer til 37 timer i gennemsnit pr. uge. Dit primære ansættelsessted vil være i Odense, men du vil også kunne komme til at arbejde på andre lokationer i UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Du vil referere til uddannelseschefen på uddannelsen.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst for Akademikere i staten mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation samt bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Stillingen er omfattet af principperne om Ny Løn.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb jvf. bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Et adjunktforløb er på maksimalt 4 år.

Er du lektorbedømt i henhold til Professionshøjskolernes stillingsstruktur fra 2013, sker ansættelsen som lektor.

Har en ansøger en anden uddannelse/baggrund, så ansættes efter den pågældende overenskomst eller organisationsaftale.

Vil du vide mere?

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Gorm Max Guldmann på telefon 2034 2251.

Du kan altid se mere om vores uddannelser på ucl.dk.

Ansøgning

Kan du genkende dig i ovenstående beskrivelse, så send din ansøgning og CV via vores rekrutteringssystem på ucl.dk/om-os#ledige+stillinger senest den 20. august 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.