Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser med frisørfaglig baggrund til Skolen for trends og gastronomi

Udnyt din erfaring og dine kundskaber - bliv underviser på AARHUS TECH, Skolen for trends og gastronomi. 
 
Vi søger en underviser med frisørfaglig baggrund, der har lyst til at indgå i et spændende pædagogisk miljø, hvor elevens uddannelse og udvikling er i fokus. 
 
Personprofil 
Du er visionær, udviklingsorienteret og brænder for at motivere, formidle og undervise. Du har en positiv tilgang til nye opgaver/problemstillinger, og du er punktlig og evner at levere til tiden. 
 
Du skal have lyst til og interesse for at undervise forskellige aldersgrupper med vidt forskellig baggrund. Du skal være kreativ og rummelig samt se muligheder frem for begrænsninger i de udfordringer, jobbet giver. Herudover skal du have stor interesse for konkurrencefrisering. 
 
Du skal kunne arbejde såvel selvstændigt som i teams.  
 
Jobprofil 
Vi tilbyder et spændende og udviklende job på en skole, der er i stadig forandring. Du kommer til at indgå i et lærerteam af engagerede kolleger med et højt fagligt niveau, der udvikler, planlægger og gennemfører den daglige undervisning. 
Undervisningen foregår både på grund- og hovedforløbet i fag relateret til frisøruddannelsen på skolens adresse Dollerupvej 4, 8000 Aarhus C. 
 
Du er velkommen til at læse mere om os og vores uddannelser på www.aarhustech.dk. 
 
Kvalifikationer 
Du skal have en uddannelse som frisør og have arbejdet minimum 5 år i frisørbranchen. Du skal være kreativ og rummelig samt se mulighederne frem for begrænsningerne i de udfordringer, jobbet giver. 
Du må gerne have kompetencer svarende til niveauet i den erhvervsgymnasiale fagrække inden for udvalgte fag. 
 
Ansættelsesvilkår 
Vi kan tilbyde ansættelse på tjenestemandslignende vilkår på basisløn, anciennitetstrin 1 - 7. Der kan være mulighed for forhandling af tillæg. Der er knyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen. 
 
Som fastansat skal du senest 3 år efter ansættelsen have kompetencer svarende til niveauet i den erhvervsgymnasiale fagrække inden for udvalgte fag. 
Ansøgere uden en pædagogisk uddannelse skal ligeledes gennemføre en pædagogisk diplomuddannelse inden for de første 4 år af ansættelsen. Den påbegyndes typisk et år efter ansættelsen.
 
Tiltrædelse 
Ansættelsen er med tiltrædelse d. 1. april 2018 eller efter aftale. 
 
Yderligere oplysninger 
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Inger Petersen på mobil 2223 4521 eller underviser i frisørfaget Dorthe Kløve på mobil 6198 7469.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her