Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser med koordineringsansvar - Datamatikeruddannelsen

Lektor/adjunkt med koordineringsansvar og solid erfaring inden for IT-/Systemudvikling søges til Erhvervsakademi MidtVest i Herning.

Brænder du for at videreformidle dine teoretiske og praktiske erfaringer inden for systemudvikling, herunder udviklingsmetoder og emner som agil udvikling, UML, modellering, extreme programming, SCRUM, IT-sikkerhed m.m., og vil du være med til at uddanne fremtidens datamatikere i et tæt samarbejde med et stærkt uddannelsesteam og det omgivende erhvervsliv. Så er du måske vores nye underviser inden for full-stack udvikling.

Vi tilbyder et udfordrende, fleksibelt og afvekslende job i en dynamisk organisation, med en høj grad af frihed under ansvar, hvor dit eget engagement sætter barren for, hvor langt vi kan nå i udviklingen af de studerende. Endvidere vil du have en central koordinerende rolle på uddannelsen, hvor du vil være ansvarlig for den faglige koordinering og planlægning for underviserteamet.
I samspil med motiverede og fagligt dygtige kolleger, kommer du til at undervise motiverede studerende, som vægter deres studie og faglige udvikling højt. Du vil primært skulle undervise i fag inden for systemudvikling, herunder virksomhedsforståelse og relaterede emner. Derudover vil der også kunne være undervisning på deltidsuddannelser/AU.
Det uddannelsesteam, som vi søger til er placeret i Herning. Du skal være forberedt på, at der også kan indgå opgaver på akademiets afdeling i Holstebro. Den underviser, som vi søger, forventes at være fleksibel også med hensyn til at løse undervisningsopgaver på andre af vore uddannelser.

Hvem er vi?
Erhvervsakademi MidtVest udbyder videregående erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt efteruddannelse og kurser inden for en bred palette af uddannelsesretninger. Vi er et erhvervsakademi der er stærke lokalt og ønsker at være lokalforankrede. Vi fokuserer i høj grad på at tilbyde erhvervsrettede uddannelser til de unge mennesker, der gerne vil blive boende i området samt understøtte det lokale erhvervsliv med at få kvalificeret arbejdskraft. Vores undervisning har fokus på en ligelig balance mellem teori og praksis, så de studerende er klædt på til at gå direkte ud i det lokale erhvervsliv.

Din faglige baggrund
Du har en videregående uddannelse på kandidat/master niveau med væsentligt IT/Systemudviklingsrelateret indhold eller tilsvarende erhvervserfaring.

Du er fagligt velfunderet teoretisk og praktisk inden for full-stack udvikling af moderne IT-systemer under brug af kendte udviklingsmetoder/metodologier og værktøjer som f.eks. Unified Process, SCRUM, XP, Agile, Kanban og UML. Du har også et stærkt fokus på læring og IT understøttelse heraf.

Vi forventer, at du

  • har en solid erfaring med moderne udviklingsmetoder
  • gerne har praktisk erfaring med analyse og design af IT-systemer
  • har kendskab til den virksomhedsrelaterede side af systemudvikling
  • har interesse for og kendskab til IT-sikkerhed
  • har kendskab til Unified Process, UML, SCRUM, XP og Agile
  • har et udviklingsfokuseret og åbent mindset
  • har empati, integritet og en anerkendende tilgang
  • kan videreformidle viden og information, såvel mundtligt og skriftligt
  • har lyst og evner til at varetage en koordinerende rolle.

Det er en fordel, hvis du har undervist før, men ikke noget krav.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat pr. den 1. august 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og pågældende faglige organisation. Løn- og ansættelsesvilkår aftales ved ansættelsen.

Du bliver omfattet af stillingsstruktur for erhvervsakademier som adjunkt/lektor. Her vil du som ny medarbejder indgå i et adjunktforløb, hvor dine behov for kompetenceudvikling afstemmes, så du er ordentlig klædt på til at varetage den nye rolle som underviser.

Ansøgningsfrist
Ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis samt dokumentation for relevant erhvervserfaring kan udelukkende sendes via rekrutteringsplatformen – senest torsdag den 28. maj 2020. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 24 og evt. uge 25. Ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning".

Alle interesserede, uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, der har de fornødne kvalifikationer, opfordres til at søge.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef John Brunsborg  på mobil 29693722 / mail jobr@eamv.dk eller underviser Flemming K. Jensen på mail fkj@eamv.dk

Du kan finde mere information omkring EAMV på http://www.eamv.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.