Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser og konsulent til Kursus Centret

Besættes pr.: 
01-04-2018  
 
Om jobbet 
Vi søger en ny kollega, der har været leder, og som kender vejen derhen, da en stor del af jobbet handler om at være konkret, og at kunne byde på indsigt. 
 
Vi arbejder med undervisning i ledelse og organisationsudvikling på alle niveauer hos både små, mellemstore, private og offentlige virksomheder. Vi hjælper med at optimere processer og samarbejdsformer, så virksomhederne oplever, at problemer løses og tingene flytter sig, når vi har været involveret. Vi visiterer, konceptudvikler, bemander og evaluerer store og små virksomheder på tværs af mange brancher. Vi løser opgaver i et reelt partnerskab, så vi hele tiden sikrer, at vi også udvikler egen intern læring og kompetencer.   
Vi leder efter en profil, der kan supplere os på de områder. Du skal undervise, vejlede og rådgive både kursister på vores forløb og de virksomheder, vi er i dialog med. 
 
Din profil 
Ledelseserfaring er nøgleordet – du skal selv have prøvet lidt af hvert, men der er mange indgange til jobbet. Dine evner til at formidle, rådgive og inspirere i øjenhøjde er som udgangspunkt vigtigere end specifik undervisningserfaring. Sidstnævnte kan vi sørge for, du får. 
 
Du besidder noget faglighed på flere af områderne: LEAN, optimering, effektivisering, kommunikation, ledelse og projektledelse. Tværfaglighed præger hverdagen, da du kommer i kontakt med erhvervslivet på alle niveauer og inden for alle brancher – det er det, der gør dette job spændende og udfordrende. 
 
Det er lysten, der driver værket, så derfor skal du vælge os og jobbet, fordi du ikke kan lade være. Vi fortrækker, at du har prøvet lidt af hvert på din egen krop, for så er det med langt større autenticitet og troværdighed, du er i stand til at udvikle andre. 
 
Vores organisation 
Du skal indgå i et team uden filter. Vi kan tale åbent og frit til hinanden. Vi arbejder sammen og hver for sig, alt efter hvad opgaven kræver. Jo bredere erfaring jo bedre, da vi udvikler løsninger sammen i teamet.
 

  • Vi er et team af 4 mennesker med holdninger og værdier og en særlig passion for opgaven 
  • Vi har alle en bred erfaring inden for ledelse og konsulentarbejde 
  • Vi har en ambition om at udvikle og flytte erhvervslivet til det næste trin gennem undervisning i ledelse og organisationsudvikling. 
  • Vi har vidt forskellig baggrund og ekspertise 
  • Vi har et godt arbejdsmiljø, frie arbejdsforhold og mulighed for at sætte præg på egen udvikling. 
  • Vi har en omskiftelig hverdag i et Kursus Center, hvor vi ikke altid ved, hvad dagen bringer. 
 
Ansættelsesvilkår 
Det kan være en kvotatimelæreransættelse eller en projektansættelse i perioden 01. april 2018 til 31. december 2018. Arbejdstiden er ca. 700 timer for hele perioden. 
Ansættelse i henhold til gældende overenskomst. 
 
Ansøgning 
Ansøgning foretages elektronisk ved at klikke på nedenstående link, hvor du kan vedhæfte ansøgning, CV og relevante bilag. 
Har du brug for yderligere, er du velkommen til at kontakte Lars Fridberg på telefon 99 122 479 eller Aage Ravn på telefon 99 122 470. 
 
Vi skal have din ansøgning senest den 23. februar 2018. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her