Underviser og koordinator til videnscenter for robotteknologi

Underviser og koordinator til videnscenter for robotteknologi

Vi søger en medarbejder, der kan og vil være med i etableringen og ikke mindst spille en hovedrolle i driften af det nye nationale videnscenter for Automation og robotteknologi på Syddansk Erhvervsskole. Videnscentret er organisatorisk forankret i et konsortium bestående af flere erhvervsskoler.

Formålet med videnscentret er at understøtte alle landets erhvervsskoler i arbejdet med at implementere nye automationsløsninger og ny teknologi i deres industriuddannelser. Fokus ligger inden for uddannelserne til automatiktekniker, industritekniker, smed og elektriker.

Videnscentret drives i tæt dialog og samarbejde med både virksomheder, interesseorganisationer og offentlige institutioner. De primære virkemidler er udvikling af nye undervisningsforløb kombineret med kompetenceudvikling af både ledere, undervisere og unge talenter. Vores målgrupper spænder vidt: Kurser for 6. til 10. klassetrin fra grundskolen, specifikke teknologikurser for elever på erhvervsuddannelsernes grund- og hovedforløb, kursus- og udviklingsforløb for ledere og medarbejdere i virksomheder, kompetenceudvikling for undervisere på erhvervsskoler, open lab for virksomheder og teknologikonferencer.

Syddansk Erhvervsskole har etableret et team af undervisere fra de enkelte uddannelsesafdelinger. Teamet indgår i videnscentrets aktiviteter og når vi har brug for viden og erfaring, der ligger uden for teamets og dine spidskompetencer, entrerer vi med eksterne specialister.

 

Om dig

Du skal kunne arbejde i et organisatorisk set-up med mange interessenter og meninger uden at miste fokus på resultater og detaljerne i den daglige drift.

Vi forventer, at du har indsigt i automation og robotteknologi og du har haft fingrene i 3D-print og 3D-tegning med kendskab til SolidWorks og Inventor.

Du skal fungere naturligt som generalist, når du påtager dig at koordinere videnscentrets aktiviteter og få planerne til at lykkes. Samtidig er du er parat til at påtage dig rollen som underviser og specialist i aktiviteter, hvor det faglige indhold ligger inden for dine spidskompetencer.

Stillingen er ikke bundet op på en bestemt uddannelsesmæssig eller erfaringsmæssig baggrund. Vi leder efter en person, der har den rette balance mellem relevant erhvervserfaring og uddannelse, teknisk indsigt fra automations- og robotområdet samt evnen til selvstændigt at tage styringen i den daglige drift af aktiviteter.

 

Om ansættelsen

Stillingen er på fuldtid med løn, pension og ansættelse ifølge Undervisningsministeriets bekendtgørelse i tjenestemandslignende stilling. Aflønning sker på basisløntrin 1-7. Begyndelsesløn forhandles efter en vurdering af blandt andet tidligere undervisningserfaring.

Hvis dine formelle forudsætninger ikke opfylder bekendtgørelsen, udarbejder vi sammen en plan om videreuddannelse efter ansættelsen. Hvis du ikke allerede har tilstrækkelige, pædagogiske forudsætninger skal du senest efter 4 års ansættelse have erhvervet pædagogisk diplomuddannelse eller voksenunderviseruddannelsen efter skolens vurdering. Den pædagogiske diplomuddannelse indgår i ansættelsen.

 

Arbejdssted er primært i Odense. Tiltrædelse den 1. maj 2018. Alle med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge.

Læs mere om Syddansk Erhvervsskole på sde.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte videnscenterchef Lars Mathiesen på telefon 2422 5275. Ansættelsessamtaler første runde finder sted mandag den 12. marts og anden runde torsdag den 22. marts 2018.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning, CV og relevante uddannelsesbeviser på www.sde.dk/kontakt/ledige-stillinger/. Ansøgningsfristen udløber onsdag den 7. marts 2018.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. april 2018

Lærer søges

Roser skolen

Roser Skolen søger støttelærer til at undervise 2-sprogede elever med dansk som andet sprog på alle klassetrin samt til at undervise i idræt i overbygningen. Beskæftigelsesgrad på 0,9 og aflønning sker efter Dansk Friskoles løntabel. Roser Skolen er...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Underviser, professionshøjskole

University College Lillebælt - Campus Odense

Odense
University College Lillebælt søger adjunkt lektor med Ph.d. til en fast stilling på Pædagoguddannelsen i Odense og Svendborg med tilknytning til Center for Anvendt Velfærdsforskning.Vi søger pr. 1. maj 2018 en adjunkt lektor med Ph.d. til en fast st...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Ekstern lektor ved Klinisk Institut

Syddansk Universitet

Ved Klinisk Institut er et Eksternt lektorat i plastikkirurgi med fokus på suturteknik ledig til besættelse fra 1. marts 2018 og for en periode af 3 år. Den eksterne lektor forventes at varetage 100 arbejdstimer timer pr. år. For yderligere oplysnin...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Udviklingsorienteret og innovativ faglærer til Elektrikeruddannelsen

Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier

Svendborg
Vil du medvirke til at uddanne fremtidens håndværkere inden for el-branchen? På Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier søger vi en dedikeret faglærer inden for elektrikeruddannelsen. For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du er udviklingsorient...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

GENOPSLAG: Innovativ faglærer til industriel produktion til Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier - TECH

Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier

Svendborg
GENOPSLAG Er du udviklingsorienteret og innovativ, og brænder du for at arbejde med unge mennesker, uddannelse og læring? Så har vi måske jobbet til dig. På Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier TECH søger vi en faglærer inden for industriel produkti...