Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser og projektleder til team Børns bevægelsesglæde og læring i DGI Storkøbenhavn

Brænder du for at gøre flere børn og unge fysisk aktive? Tror du på at idræt i fællesskab kan være med til at øge trivslen? Vil du være med til at skærpe skoler og daginstitutioners arbejde med bevægelse og UDEskole, i hverdagen og styrke samarbejdet med lokale foreninger under den åbne skole og åbent dagtilbud? Så er dette måske jobbet for dig.

DGI Storkøbenhavn har en nøglerolle i udviklingen af idrætten i Storkøbenhavn. Vi har en ambition om, at alle borgere skal have muligheden for at leve et fysisk aktivt liv og opleve glæden ved fællesskabet i en idrætsforening.
Børn og unge er et strategisk vigtigt område for DGI Storkøbenhavn. I skoler og daginstitutioner er det muligt at give alle børn og unge gode oplevelser med idræt, leg og bevægelse, og dermed skabe forudsætningerne for et fysisk aktivt liv i stærke fællesskaber. Vi har et mål om at alle børn gennem deres opvækst bliver kropsligt dannede, og derfor arbejder vi målrettet med at understøtte skoler, daginstitutioners og idrætsforeningers arbejde med at skabe et trygt bevægelsesmiljø med plads til at eksperimentere og fejle og med fokus på udvikling hos den enkelte. Som projektleder og underviser får du en afgørende rolle i dette arbejde.

Hvem søger vi?
DGI Storkøbenhavn søger vi en dynamisk og selvstændig projektleder og underviser, som kan skabe tydelige resultater og stærke koblinger mellem skoler, daginstitutioner og idrætsforeninger. Det er derfor en styrke hvis du kender skoleverdenen indefra, har erfaring med foreningsarbejde og er velfunderet i såvel idræt som udeundervisning og bevægelse.
Du brænder for at undervise, er god til at motivere andre og er vant til at arbejde struktureret og resultatorienteret og du har et veludviklet blik for at arbejde med projekter og med mange bolde i luften. Du har en relevant videregående uddannelse, som kombinerer indsigt i pædagogik og læring med kompetence indenfor idræt, bevægelse og udeundervisning.

Stillingen
En stor del af din arbejdstid vil gå med at planlægge og gennemføre specifikke undervisningsforløb i daginstitutioner og skoler, særligt med fokus på udeundervisning. Du kommer til at arbejde i et miljø med høj faglighed og du vil arbejde tæt sammen med vores konsulenter og frivillige på området, med henblik på at udvikle og kvalitetssikre DGI Storkøbenhavns indsatser indenfor certificeringer, bevægelsesforløb, events, uddannelse af lærere, pædagoger m.v.

Det er en fordel hvis du:

  • Kan lide at undervise både børn og voksne i såvel teori som praksisforløb
  • Er god til projektstyring
  • Kan arbejde i en varieret og til tider travl hverdag
  • Kan skabe bevægelsesglæde og brænde igennem
  • Er en god teamplayer og god til at dyrke og udvikle relationer både internt og eksternt
  • Har erfaring med fundraising
  • Er god til kommunikation

Hvem er vi?
Vi er et stærkt team, der sætter pris på vidensdeling, samarbejde og nytænkning og som supplerer hinanden godt i hverdagen. Vi arbejder ofte 2 på et projekt og holder jævnlige teammøder, Månedlige Walk & talk -samtaler samt årlige MUS og GRUS forløb.

Om DGI Storkøbenhavn
DGI Storkøbenhavn er idrætsforeningernes udviklingshus. Som foreningsidrættens udviklingshus brænder vi for at skabe stærke, lokale idrætsfællesskaber. Vi samarbejder med alle typer af idrætsforeninger om bl.a. rekruttering af frivillige, facilitetsbehov, aktivitetsudvikling, foreningsdannelse, social inklusion, markedsføring, skolesamarbejder og eventafvikling.
 
Vi har oplevet massiv medlemsvækst i de seneste mange år. I 2020 havde vi ca. 605 medlemsforeninger med 210.000 medlemmer i alt.
Vi er ca. 60 ansatte og har hovedkontor i Vester Voldgade 100 tæt på Københavns Rådhus – samt adgang til mødelokaler i det nærliggende BLOX.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et udfordrende job med en unik mulighed for præge udviklingen af idrætten i Storkøbenhavn. Du bliver en del af vores kontor i det indre København, hvor faglig tyngde og socialt engagement går hånd i hånd. Der er tale om en fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Aften- og weekendarbejde vil forekomme. Løn efter kvalifikationer.

Din ansøgning
Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2021, og vi glæder os til at modtage din ansøgning snarest og senest onsdag d.14.4. 2021 kl. 12.00. Vi gennemfører 1. runde samtaler torsdag d.22. april 2021 og 2. runde samtaler mandag d. 26. april 2021. Spørgsmål kan stilles til teamets leder Julie Ulrik på tlf. 24917761


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.