Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser, professionshøjskole

University College Lillebælt søger adjunkt/lektor med Ph.d. til en fast stilling på Pædagoguddannelsen i Odense og Svendborg med tilknytning til Center for Anvendt Velfærdsforskning.

Vi søger pr. 1. maj 2018 en adjunkt/lektor med Ph.d. til en fast stilling indenfor det alment pædagogiske fagområde og med erfaring fra det socialretslige område. Stillingen vil både indeholde undervisning og forskning.

Pædagoguddannelsens mission er at uddanne studerende, der matcher samfundets behov, både i dag og i morgen. Uddannelsen udvikles løbende i tæt dialog med praksis, blandt andet gennem partnerskaber og socialt entreprenørskab. Målet er innovativ pædagogik på et solidt videnbaseret grundlag.

Der lægges vægt på, at pågældende kan tilrettelægge spændende undervisning og studieaktiviteter på et højt fagligt niveau, kan skabe motivation og engagement hos de studerende og er dygtig til at arbejde på tværs af organisationen. I stillingen vil der endvidere være mulighed for minimum 20% forskning i Center for Anvendt Velfærdsforskning.

Vores kommende kollega:

  • kan arbejde selvstændigt, men også indgå i tætte samarbejdsrelationer
  • er åben, anerkendende og dialogorienteret
  • kan omsætte innovative ideer til konkret praksis
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, gerne med professionsfaglig erfaring. Det er et krav, at du har erfaring med undervisning og planlægning af undervisning, også gerne undervisning på engelsk. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til pædagogiske praksis og til pædagoguddannelsens målgrupper.

Om stillingen:

Som adjunkt/lektor med Ph.d. på Pædagoguddannelsen i Odense og Svendborg vil du medvirke til at skabe et godt studie- og arbejdsmiljø for ca. 1400 studerende og 40 uddannelsesfaglige medarbejdere fordelt på Campus Odense og Campus Svendborg.

Du vil tillige blive tilknyttet forskningsprogrammet "Inklusion og hverdagsliv" i Center for An-vendt Velfærdsforskning. Du kan se mere om programmet på https://ucl.dk/forskning-og-viden/anvendt-velfaerdsforskning/forskningsfelt-og-programmer/

Du vil få ansvaret for undervisning af de studerende, indgå i projektarbejde og være en aktiv medspiller i forhold til udvikling og forskning på pædagoguddannelsen. Du vil referere til uddannelseslederen på Pædagoguddannelsen i Odense og Svendborg.

Ansættelse:

Der påregnes en ugentlig arbejdstid på 37 timer med start den 1. maj 2018 eller hurtigst muligt herefter.

Dit primære ansættelsessteder vil være i Odense og i Svendborg, men du vil også kunne komme til at arbejde på andre af UCL’s lokationer.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC) samt Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Stillingen er omfattet af principperne om Ny Løn.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb jvf. Bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Er du lektorbedømt i henhold til Professionshøjskolernes stillingsstruktur, sker ansættelsen som lektor.

Flere oplysninger:

Såfremt du har spørgsmål eller behov for uddybende information om stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder Agnete Lyngbye Kramme på telefon 2938 6062.

Ansøgningsfrist:

Send din ansøgning via vores hjemmeside ucl.dk/job senest den 18. marts 2018.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 12.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her