Underviser søges

Vi uddanner til fremtidens velfærd!

På social- og sundhedsskolerne uddanner vi – i tæt samarbejde med praktikstederne – stærke fagpersoner, der kan drive og udvikle vores fælles velfærd. Men i Herning mangler vi lige nu én dygtig kollega, der har lyst til at gøre en forskel for både unge og voksne elever!

Vi har brug for mennesker, der tør sætte deres faglighed i spil, så den bliver vedkommende, og som vil det gode og tætte samarbejde om undervisningen, både med elever, kursister og kolleger. Mennesker, der vil udvikle sig og lære af både succeser og fejl, og som trives med et stort medansvar for at vi lykkes med vores fælles ambitioner.

Som skole lægger vi vægt på at møde eleverne og kursisterne, dér hvor de er. Vi tror på, at vi lærer bedst, når vi trives og er trygge – og vi derfra kan udfordres til at blive så dygtige, som vi kan. Derfor søger vi mennesker, der kender betydningen af stærke relationer i undervisningen, og som sætter sig selv i spil som nærværende professionelle.

Vi søger en underviser, som vil skulle undervise på hovedforløbet og i efteruddannelses regi inden for områder som:

  • Psykiatrisk sygdomslære
  • Kommunikation
  • Demens
  • Sammenhængende borger/patient-forløb
  • Faglig kommunikation
  • Sundhedsfremme og rehabilitering

Det betyder, at du typisk vil være uddannet sygeplejerske, ergo- eller fysioterapeut eller socialrådgiver – gerne med relevante efter- og videreuddannelser.

Stillingen er et vikariat til besættelse 1. august 2018 og udløber 31 marts 2019 men der kan være muligheder for forlængelse.

Ansøgningsfrist er fredag den 18. maj klokken 12.00.

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning via skolens hjemmeside: http://www.sosuherning.dk under fanen ”job”.

Samtaler afholdes torsdag den 24. maj 2018.

For yderligere information om stillingen: kontakt uddannelseschef Anne Mette Vind (tlf. 3016 9004 eller avi@sosuherning.dk).

Løn og ansættelsesforhold i henhold til organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser.

På Social & SundhedsSkolen, Herning, arbejder vi målrettet på at udbyde uddannelse i verdensklasse med hverdagen, som det grundstof, undervisningen bygger på.

Vi uddanner unge og voksne til en fremtid inden for social- og sundheds- samt det pædagogiske område på adresser i både Herning og Holstebro.

I alt godt 110 medarbejdere bidrager hver dag til et levende, dynamisk og mangfoldigt uddannelsesmiljø, som giver vores elever gode rammer for at udvikle sig både fagligt, socialt og personligt.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

GYMNASIET HHX SKJERN SØGER UNDERVISER I INTERNATIONAL ØKONOMI

UddannelsesCenter Ringkøbing-Skjern

Vi kan tilbyde dig en udfordrende og varierende stilling på cirka halv tid som underviser på HHX-afdelingen.Stillingen har international økonomi som primær undervisningsområde.Hvis du ikke har pædagogikum, kan det eventuelt erhverves i løbet af det ...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

GYMNASIET HHX SKJERN SØGER UNDERVISER I MATEMATIK

UddannelsesCenter Ringkøbing-Skjern

Vi kan tilbyde dig en udfordrende og varierende fuldtidsstilling som underviser på HHX-afdelingen.Stillingen har matematik som primær undervisningsområde. Herudover eventuelt undervisning i international økonomi. Din profil: Du har en kandidatuddann...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:7. juni 2018

VUC Holstebro-Lemvig-Struer søger dygtige og engagerede undervisere til AVU

VUC Holstebro

Pr. 1. august 2018 kan du blive en del af VUC Holstebro-Lemvig-Struers hold af dygtige undervisere.Vores aktivitet har de sidste par år været i kraftig vækst, og vi står derfor nu og mangler dygtige og engagerede undervisere i dansk som andetsprog (...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:17. maj 2018

Skive College søger en underviser til fagene erhvervsjura og virksomhedsøkonomi på Handelsgymnasiet

Skive College

Har du lyst til at arbejde med unge mennesker i et spændende undervisningsmiljø, hvor der er fokus på elevernes trivsel, erhvervslivets behov og fremtidens krav til uddannelser? På Handelsgymnasiet tilbyder vi en stilling som timelærer eller årsvika...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Undervisere til Gymnasiet HHX

Skanderborg-Odder, CENTER FOR UDDANNELSE

SCU (Skanderborg-Odder Center for Uddannelse) søger undervisere til års- og barselsvikariater til gymnasiet hhx i fagene erhvervsjura, afsætning, virksomhedsøkonomi, matematik og innovation. Gymnasiet hhx er en del af SCU, der tilbyder områdets stør...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018