Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser søges til madlavning for mænd i Brørup

Vi søger undervisere til finere madlavning for mænd i Brørup torsdag aften fra september 2019. Der er undervisning hver anden uge, og der er tale om et etableret hold, der har været sammen i mange år.

Dig: Du har erfaring med at lave med og du kan inspirere deltagerne til nye retter og teknikker.

Lyst til at undervise er et krav - undervisningserfaring er ikke.

Vi håber meget at kunne finde en kandidat fra lokalområdet, dvs. gerne Vejen kommune eller tæt på.

Send dit cv og en kortfattet ansøgning hurtigst muligt, eller kontakt os pr. telefon.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330016483Phoenix-c10979cf12019-05-03T00:00:00Underviser søges til madlavning for mænd i Brørup

Vi søger undervisere til finere madlavning for mænd i Brørup torsdag aften fra september 2019. Der er undervisning hver anden uge, og der er tale om et etableret hold, der har været sammen i mange år.

Dig: Du har erfaring med at lave med og du kan inspirere deltagerne til nye retter og teknikker.

Lyst til at undervise er et krav - undervisningserfaring er ikke.

Vi håber meget at kunne finde en kandidat fra lokalområdet, dvs. gerne Vejen kommune eller tæt på.

Send dit cv og en kortfattet ansøgning hurtigst muligt, eller kontakt os pr. telefon.

2019-05-27T10:50:40.840 Vi søger undervisere til finere madlavning for mænd i Brørup torsdag aften fra september 2019. Der er undervisning hver anden uge, og der er tale om et etableret hold, der har været sammen i mange år. Dig: Du har erfaring med at lave med og du kan inspirere deltagerne til nye retter og teknikker. Lyst til at undervise er et krav - undervisningserfaring er ikke. Vi håber meget at kunne finde en kandidat fra lokalområdet, dvs. gerne Vejen kommune eller tæt på. Send dit cv og en kortfattet ansøgning hurtigst muligt, eller kontakt os pr. telefon.11jobnetc10979cf100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-27T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg3519547AOF Center Sydjylland11Brørup Skole6650BrørupDKDanmark0bk@aofsydjylland.dkDKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent753782JobNet4983045498304510003-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c10979cfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c10979cfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c10979cf&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c10979cf&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale334001Aftenskolelærer9Undervisning og pædagogik361672415Brian Kronborgbk@aofsydjylland.dkDKDanmarkDKDanmark330027693FOF-Vest søger tyskunderviserRobot FOF Vest søger fra september 2019 selvstændigt arbejdende underviser til tysk for kursister på begynder og let øvet niveau. Fælles for kurserne er, at hovedvægten lægges på det talte sprog, da hovedparten af vore kursister benytter det tyske sprog i forbindelse med rejseaktiviteter. Undervisningen tilrettelægges ud fra de ønsker og færdigheder kursisterne har og efter aftale med underviseren. Der undervises på 2 hold med ca. 8 - 12 kursister på hvert hold og der er udelukkende tale om voksenundervisning. Holdene, starter medio september 2019 og varer ca. 14 mødegange med 2 lektioner pr. gang. Ugedagen for undervisningen fastlægges i samarbejde med underviseren. Der søges en underviser med indgående kendskab til tysk kultur, historie m.m. FOF er en aktiv arbejdsplads og et godt mødested for deltagere. FOFs slogan er klogere, sundere, gladere , et slogan der kendetegner vores aftenskole rundt i alle kroge. Kort sagt, det er et berigende sted at være. Er du interesseret, så kontakt forstander Gitte Flycht, tlf. 75123805 76115201 for yderligere oplysninger, eller send en mail til gf@fof-vest.dk mrk. tyskunderviser Se mere om vores FOF på www.fof-vest.dk

FOF Vest søger fra september 2019 selvstændigt arbejdende underviser til tysk for kursister på begynder og let øvet niveau.  Fælles for kurserne er, at hovedvægten lægges på det talte sprog, da hovedparten af vore kursister benytter det tyske sprog i forbindelse med rejseaktiviteter. Undervisningen tilrettelægges ud fra de ønsker og færdigheder kursisterne har og efter aftale med underviseren.

Der undervises på 2 hold med ca. 8 - 12 kursister på hvert hold og der er udelukkende tale om voksenundervisning. Holdene, starter medio september 2019 og varer ca. 14 mødegange med 2 lektioner pr. gang. Ugedagen for undervisningen fastlægges i samarbejde med underviseren.

Der søges en underviser med indgående kendskab til tysk kultur, historie m.m.

FOF er en aktiv arbejdsplads og et godt mødested for deltagere. FOFs slogan er ”klogere, sundere, gladere”, et slogan der kendetegner vores aftenskole rundt i alle kroge.  Kort sagt, det er et berigende sted at være.

Er du interesseret, så kontakt forstander Gitte Flycht, tlf. 75123805/76115201 for yderligere oplysninger,  eller send en mail til gf@fof-vest.dk mrk. ”tyskunderviser”

Se mere om vores FOF på www.fof-vest.dk

FOF FRITIDSSKOLEEsbjerg2019-05-20T00:00:002019-05-31T00:00:00
330029533Sjov med dans, bevægelse og høj pulsRobot Vi har et hold højt motiverede kvinder, der gerne vil have pulsen op.De starter til september, men mangler en underviser, der kan sætte et godt tempo med masser af dans, bevægelse og grin. Holdet har været i gang, men underviseren flyttede desværre.Du skal være hurtig til at etablere tillid, rummelig i forhold til forskellige kulturelle baggrunde, men først og fremmest have et stort udvalg af øvelser , som sætter fokus på krop og sundhed. Et smittende godt humør evnen til at demonstrere øvelserne skal bidrage til, at alle udfordres og oplever succes. Kurset er især for voksne kvinder med anden kulturel baggrund end dansk, men det er åbent for alle kvinder. Du ansættes hos DOF Sønderborg, som indgår i et partnerskab sammen med en boligforening, sundhedsforvaltningen og endnu en aftenskole. Aftenskolekurser er typisk af kortere varighed og finder sted når folk har fri. Der er derfor god mulighed for at kombinere jobbet som aftenskoleunderviser med studier eller andet arbejde. Vi tilbyder vore undervisere ordnede forhold, en høj grad af frihed og gode muligheder for faglig udvikling i form af efteruddannelse. En aftenskole er en ikke-kommerciel, men alligevel professionel organisation, og vi bygger på ordholdenhed og respekt overfor både kursister og medarbejdere. Lønnen for aftenskoleundervisere følger Lov om Folkeoplysning, og udgør på nuværende tidspunkt kr. 281,83 pr. lektion 45 minutter. Hertil kommer 12,5 feriepenge. Vi behandler alle ansøgninger løbende, og lukker for modtagelse af nye ansøgninger, når vi har fundet den rette. Vi anbefaler dig derfor at søge så hurtigt som muligt.

Vi har et hold højt motiverede kvinder, der gerne vil have pulsen op.

De starter til september, men mangler en underviser, der kan sætte et godt tempo med masser af dans, bevægelse og grin. Holdet har været i gang, men underviseren flyttede desværre.

Du skal være hurtig til at etablere tillid, rummelig i forhold til forskellige kulturelle baggrunde, men først og fremmest have et stort udvalg af "øvelser", som sætter fokus på krop og sundhed. Et smittende godt humør + evnen til at demonstrere øvelserne skal bidrage til, at alle udfordres og oplever succes. Kurset er især for voksne kvinder med anden kulturel baggrund end dansk, men det er åbent for alle kvinder.

Du ansættes hos DOF Sønderborg, som indgår i et partnerskab sammen med en boligforening, sundhedsforvaltningen og endnu en aftenskole.

Aftenskolekurser er typisk af kortere varighed og finder sted når folk har fri. Der er derfor god mulighed for at kombinere jobbet som aftenskoleunderviser med studier eller andet arbejde.

Vi tilbyder vore undervisere ordnede forhold, en høj grad af frihed og gode muligheder for faglig udvikling i form af efteruddannelse. En aftenskole er en ikke-kommerciel, men alligevel professionel organisation, og vi bygger på ordholdenhed og respekt overfor både kursister og medarbejdere. 

Lønnen for aftenskoleundervisere følger Lov om Folkeoplysning, og udgør på nuværende tidspunkt kr. 281,83 pr. lektion à 45 minutter. Hertil kommer 12,5 % feriepenge.

Vi behandler alle ansøgninger løbende, og lukker for modtagelse af nye ansøgninger, når vi har fundet den rette. Vi anbefaler dig derfor at søge så hurtigt som muligt.

Sønderborg AftenskoleSønderborg2019-05-22T00:00:002019-07-17T00:00:00
330024418Adjunkt/lektor ved læreruddannelse i EsbjergRobot Der er fart på vores læreruddannelse i Esbjerg, så vi mangler en adjunkt lektor i en tidsbegrænset ansættelse på 70 af fuld tid til undervisning i engelsk og pædagogik lærerfaglighed (elevens læring og udvikling). Ansættelse er fra den 1. august 2019 til den 30. juni 2020. Ansøgere som kan varetage mere end et af de opslåede fagområder vil blive foretrukket. Som underviser på UC SYD s læreruddannelse bliver du en del af Esbjergs største uddannelsesinstitution, hvor der er rig mulighed for faglig sparring med undervisere på andre uddannelser. I vores daglige arbejde omgås vi hinanden i en munter tone og er altid parate til at hjælpe hinanden. Vi forventer, at du brænder for din faglighed og ønsker at være til at uddanne fremtidens lærere. Kvalifikationer Du har relevant akademisk uddannelse inden for de opslåede fagområder, gerne Ph.d. Du har indgående kendskab til folkeskolen, dens aktuelle praksis og udfordringer Du har erfaring med undervisning på en videregående uddannelse Erfaring inden for efter- og videreuddannelse Du har lyst til at undervise i dit fag og samarbejde med dine kolleger om at uddanne de bedste lærere. Vi tilbyder Et udfordrende og spændende uddannelsesmiljø med faglige udviklingsmuligheder. En varieret dagligdag med tæt kontakt til studerende og undervisere Samarbejde med kolleger fra læreruddannelsen og andre afdelinger ved UC SYD om undervisning, udvikling og forskning. Ansættelse Løn - og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst samt stillingsstruktur ved Professionshøjskolerne. Ved ansættelse som adjunkt vil der ikke være krav om lektorbedømmelse, da det er en tidsbegrænset stilling. Direkte ansættelse som lektor kræver forudgående lektorbedømmelse. Yderligere oplysninger Hvis du har brug for at vide mere om stillingen, kan du kontakte studiechef Hans Tauman tlf. 7266 3041 - htau@ucsyd.dk. Ansøgningsfrist: Send din ansøgning så vi har den senest tirsdag den 28. maj 2019 via nedenstående link. Vi forventer at holde samtaler i uge 23 Om os UC SYD uddanner lige nu ca. 6.000 studerende til professionsbachelorer. De bliver for eksempel lærere, pædagoger, sygeplejersker eller lyddesignere. Mange af dem vender tilbage for at videreuddanne sig hos os senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 700 ansatte på fem campusser i Sydjylland. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dkDer er fart på vores læreruddannelse i Esbjerg, så vi mangler en adjunkt/lektor i en tidsbegrænset ansættelse på 70 % af fuld tid til undervisning i engelsk og pædagogik/lærerfaglighed (elevens læring og udvikling).


Ansættelse er fra den 1. august 2019 til den 30. juni 2020.

Ansøgere som kan varetage mere end et af de opslåede fagområder vil blive foretrukket.


Som underviser på UC SYD’s læreruddannelse bliver du en del af Esbjergs største uddannelsesinstitution, hvor der er rig mulighed for faglig sparring med undervisere på andre uddannelser.


I vores daglige arbejde omgås vi hinanden i en munter tone og er altid parate til at hjælpe hinanden. Vi forventer, at du brænder for din faglighed og ønsker at være til at uddanne fremtidens lærere.


Kvalifikationer
 • Du har relevant akademisk uddannelse inden for de opslåede fagområder, gerne Ph.d.
 • Du har indgående kendskab til folkeskolen, dens aktuelle praksis og udfordringer
 • Du har erfaring med undervisning på en videregående uddannelse
 • Erfaring inden for efter- og videreuddannelse
 • Du har lyst til at undervise i dit fag og samarbejde med dine kolleger om at uddanne de bedste lærere.Vi tilbyder
 • Et udfordrende og spændende uddannelsesmiljø med faglige udviklingsmuligheder.
 • En varieret dagligdag med tæt kontakt til studerende og undervisere
 • Samarbejde med kolleger fra læreruddannelsen og andre afdelinger ved UC SYD om undervisning, udvikling og forskning.

Ansættelse
Løn - og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst samt stillingsstruktur ved Professionshøjskolerne. Ved ansættelse som adjunkt vil der ikke være krav om lektorbedømmelse, da det er en tidsbegrænset stilling. Direkte ansættelse som lektor kræver forudgående lektorbedømmelse.Yderligere oplysninger
Hvis du har brug for at vide mere om stillingen, kan du kontakte studiechef Hans Tauman tlf. 7266 3041 - htau@ucsyd.dk.


Ansøgningsfrist:
Send din ansøgning så vi har den senest tirsdag den 28. maj 2019 via nedenstående link.
Vi forventer at holde samtaler i uge 23


Om os
UC SYD uddanner lige nu ca. 6.000 studerende til professionsbachelorer. De bliver for eksempel lærere, pædagoger, sygeplejersker eller lyddesignere. Mange af dem vender tilbage for at videreuddanne sig hos os senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os.
Vi er 700 ansatte på fem campusser i Sydjylland. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk
UC Syddanmark, EsbjergEsbjerg Ø2019-05-14T00:00:002019-05-28T00:00:00
330024022Adjunkt/lektor i Håndværk & design og Billedkunst til læreruddannelsenRobot Der er fart på vores læreruddannelse i Esbjerg, så vi mangler en adjunkt lektor til undervisning i Håndværk & design og Billedkunst samt evt. andre opgaver Stillingen er på fuld tid og med ansættelse fra den 1. august 2019. Ud over undervisning vil der være opgaver inden for udvikling og forskning, typisk med fokus på samspil mellem teori og praksis, fagdidaktik og fagpædagogik. Som underviser på UC SYD s læreruddannelse bliver du en del af Esbjergs største uddannelsesinstitution, hvor der er rig mulighed for faglig sparring med undervisere på andre uddannelser. I vores daglige arbejde omgås vi hinanden i en munter tone og er altid parate til at hjælpe hinanden. Vi forventer, at du brænder for din faglighed og ønsker at være med til at uddanne fremtidens lærere Dine kompetencer Du har relevant akademisk uddannelse inden for de opslåede fagområder Du har indgående kendskab til folkeskolen, dens aktuelle praksis og udfordringer Du har erfaring med undervisning på en videregående uddannelse Erfaring inden for efter- og videreuddannelse Du har lyst til at undervise i dit fag og samarbejde med dine kolleger om at uddanne de bedste lærere. Vi tilbyder Et udfordrende og spændende uddannelsesmiljø med faglige udviklingsmuligheder. En varieret dagligdag med tæt kontakt til studerende og undervisere Samarbejde med kolleger fra læreruddannelsen og andre afdelinger ved UC SYD om undervisning, udvikling og forskning. Ansættelse Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt bekendtgørelse om stillingsstruktur ved blandt andet professionshøjskoler. Ved ansættelse som adjunkt er der krav om, at du indenfor fire år gennemgår en lektorkvalificering, og i den forbindelse skal der afvikles en større del af undervisningsforpligtelsen inden for områderne videreuddannelse og forskning udvikling. Direkte ansættelse som lektor kræver forudgående lektorbedømmelse. Ansøgningsfrist Hvis det lyder som om det er dig, skal du sende os din ansøgning via linket senest tirsdag den 28. maj 2019. Få mere at vide Har du brug for at vide mere om stillingen, kan du kontakte studiechef Hans Tauman tlf. 7266 3041 - htau@ucsyd.dk Om os UC SYD uddanner lige nu ca. 6.000 studerende til professionsbachelorer. De bliver fx lærere, pædagoger, ergoterapeuter, sygeplejersker og lyddesignere. Mange vender tilbage for at videreuddanne sig hos os senere i livet. Samtidig forsker vi i professionerne og driver udviklingsprojekter, fx i børnehaver, på skoler og sygehuse. Vi er 700 ansatte på fire campusser i Sydjylland. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer.Der er fart på vores læreruddannelse i Esbjerg, så vi mangler en adjunkt/lektor til undervisning i Håndværk & design og Billedkunst samt evt. andre opgaver

Stillingen er på fuld tid og med ansættelse fra den 1. august 2019.


Ud over undervisning vil der være opgaver inden for udvikling og forskning, typisk med fokus på samspil mellem teori og praksis, fagdidaktik og fagpædagogik.

Som underviser på UC SYD’s læreruddannelse bliver du en del af Esbjergs største uddannelsesinstitution, hvor der er rig mulighed for faglig sparring med undervisere på andre uddannelser.
I vores daglige arbejde omgås vi hinanden i en munter tone og er altid parate til at hjælpe hinanden.
Vi forventer, at du brænder for din faglighed og ønsker at være med til at uddanne fremtidens lærereDine kompetencer

 • Du har relevant akademisk uddannelse inden for de opslåede fagområder
 • Du har indgående kendskab til folkeskolen, dens aktuelle praksis og udfordringer
 • Du har erfaring med undervisning på en videregående uddannelse
 • Erfaring inden for efter- og videreuddannelse
 • Du har lyst til at undervise i dit fag og samarbejde med dine kolleger om at uddanne de bedste lærere.Vi tilbyder
 • Et udfordrende og spændende uddannelsesmiljø med faglige udviklingsmuligheder.
 • En varieret dagligdag med tæt kontakt til studerende og undervisere
 • Samarbejde med kolleger fra læreruddannelsen og andre afdelinger ved UC SYD om undervisning, udvikling og forskning.


Ansættelse
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt bekendtgørelse om stillingsstruktur ved blandt andet professionshøjskoler. Ved ansættelse som adjunkt er der krav om, at du indenfor fire år gennemgår en lektorkvalificering, og i den forbindelse skal der afvikles en større del af undervisningsforpligtelsen inden for områderne videreuddannelse og forskning/udvikling. Direkte ansættelse som lektor kræver forudgående lektorbedømmelse.

Ansøgningsfrist
Hvis det lyder som om det er dig, skal du sende os din ansøgning via linket senest tirsdag den 28. maj 2019.


Få mere at vide

Har du brug for at vide mere om stillingen, kan du kontakte studiechef Hans Tauman tlf. 7266 3041 - htau@ucsyd.dk
Om os
UC SYD uddanner lige nu ca. 6.000 studerende til professionsbachelorer. De bliver fx lærere, pædagoger, ergoterapeuter, sygeplejersker og lyddesignere. Mange vender tilbage for at videreuddanne sig hos os senere i livet. Samtidig forsker vi i professionerne og driver udviklingsprojekter, fx i børnehaver, på skoler og sygehuse. Vi er 700 ansatte på fire campusser i Sydjylland. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer.
UC Syddanmark, EsbjergEsbjerg Ø2019-05-14T00:00:002019-05-28T00:00:00
330011977Ekstern lektor til undervisning i Strategisk LedelseRobot Ved Institut for Sociologi, Miljø- og Erhvervsøkonomi (SEBE) på Syddansk Universitet i Esbjerg er der en stilling som ekstern lektor ledig til besættelse 1.9.2019.Dine arbejdsopgaver vil være: selvstændigt planlægge og varetage undervisning i faget Strategisk ledelse på HD studiets 2.dels speciale i Regnskab og Økonomistyring.Fagets formål er at give den studerende viden, færdigheder og kompetence til at kunne redegøre for relevante strategimodeller og -metoder og skal kunne anvende disse til kritisk at beskrive, forklare, udvikle og vurdere de forskellige problemstillinger og processer, som forekommer i den strategiske ledelsesproces. Faget lægger vægt på, at den studerende bliver i stand til at analysere en konkret situation og udvikle og vurdere strategiske tiltag. Således opnås indsigt i, hvordan en strategiplan kan udarbejdes, hvordan en strategiproces kan gennemføres, hvilke delopgaver det indebærer m.v. Faget fokuserer på strategiudvikling i forskellige typer af virksomheder og de forskellige faser i strategiudviklingen ved at gennemgå cases, artikler m.v. og løbende diskussioner af disse i relation til den teoretiske del.Faget er bygget op omkring følgende centrale problemkredse: Strategisk tænkning, begrebsdannelse og teoretiske hovedstrømme. Forskellige klassiske og nyere tilgange til strategisk ledelse, eksempelvis business models. Analyse af strategisk position: Virksomheden som et åbent interessentsystem i et samspil med en omverden med forskellige markeds- og konkurrencestrukturer, samt virksomhedens ressourcer og konkurrencegrundlag. Det strategiske valg og metoder til udvikling og vurdering heraf. Implementering af strategi, herunder ledelse, organisationstilpasning, udvikling og fornyelse samt relationerne til planlægning og budget. Der anvendes engelske lærebøger, og du kan se fagbeskrivelsen her. Faget omfatter undervisning 4 timer ugentligt i 5 uger og har et omfang på ca. 70 timer, dertil kommer afholdelse af eksamen. Vi forventer, at du har: En relevant kandidatuddannelse (eller tilsvarende) Kan varetage undervisning på dansk Gerne undervisningserfaring Kan undervise om aftenen Du kan læse mere om instituttet her. Tjenestestedet vil være Esbjerg. Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos lektor Knud Sinding, tlf. 65504207, e-mail: ksi@sam.sdu.dk Ansøger bedes oplyse om han hun har har haft andre deltidsansættelser på SDU.Ansættelsesperioden for en Ekstern Lektor vil normalt være 3 år. Denne periode kan dog afviges i særlige tilfælde. Kontakt instituttet for nærmere oplysning herom.Ansættelse finder sted i henhold til aftale mellem Finansministeriet og AC.Frigørelsesattest udstedes.Ansøgere skal vedlægge bevis for kandidateksamen og et CV, der bl.a. oplyser om tidligere undervisningsvirksomhed og relevante faglige kvalifikationer.Ansøgninger vil blive bedømt af en fagkyndig bedømmer.Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket Ansøg online . Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.Ved Institut for Sociologi, Miljø- og Erhvervsøkonomi (SEBE) på Syddansk Universitet i Esbjerg er der en stilling som ekstern lektor ledig til besættelse 1.9.2019.

Dine arbejdsopgaver vil være: selvstændigt planlægge og varetage undervisning i faget Strategisk ledelse på HD studiets 2.dels speciale i Regnskab og Økonomistyring.

Fagets formål er at give den studerende viden, færdigheder og kompetence til at kunne redegøre for relevante strategimodeller og -metoder og skal kunne anvende disse til kritisk at beskrive, forklare, udvikle og vurdere de forskellige problemstillinger og processer, som forekommer i den strategiske ledelsesproces.

Faget lægger vægt på, at den studerende bliver i stand til at analysere en konkret situation og udvikle og vurdere strategiske tiltag. Således opnås indsigt i, hvordan en strategiplan kan udarbejdes, hvordan en strategiproces kan gennemføres, hvilke delopgaver det indebærer m.v. Faget fokuserer på strategiudvikling i forskellige typer af virksomheder og de forskellige faser i strategiudviklingen ved at gennemgå cases, artikler m.v. og løbende diskussioner af disse i relation til den teoretiske del.

Faget er bygget op omkring følgende centrale problemkredse:
 • Strategisk tænkning, begrebsdannelse og teoretiske hovedstrømme. Forskellige klassiske og nyere tilgange til strategisk ledelse, eksempelvis business models.
 • Analyse af strategisk position: Virksomheden som et åbent interessentsystem i et samspil med en omverden med forskellige markeds- og konkurrencestrukturer, samt virksomhedens ressourcer og konkurrencegrundlag.
 • Det strategiske valg og metoder til udvikling og vurdering heraf.
 • Implementering af strategi, herunder ledelse, organisationstilpasning, udvikling og fornyelse samt relationerne til planlægning og budget. 

Der anvendes engelske lærebøger, og du kan se fagbeskrivelsen her. Faget omfatter undervisning 4 timer ugentligt i 5 uger og har et omfang på ca. 70 timer, dertil kommer afholdelse af eksamen.

Vi forventer, at du har:
 • En relevant kandidatuddannelse (eller tilsvarende)
 • Kan varetage undervisning på dansk
 • Gerne undervisningserfaring
 • Kan undervise om aftenen
Du kan læse mere om instituttet her.

Tjenestestedet vil være Esbjerg.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos lektor Knud Sinding, tlf. 65504207, e-mail: ksi@sam.sdu.dk

Ansøger bedes oplyse om han/hun har/har haft andre deltidsansættelser på SDU.

Ansættelsesperioden for en Ekstern Lektor vil normalt være 3 år. Denne periode kan dog afviges i særlige tilfælde. Kontakt instituttet for nærmere oplysning herom.

Ansættelse finder sted i henhold til aftale mellem Finansministeriet og AC.

Frigørelsesattest udstedes.

Ansøgere skal vedlægge bevis for kandidateksamen og et CV, der bl.a. oplyser om tidligere undervisningsvirksomhed og relevante faglige kvalifikationer.

Ansøgninger vil blive bedømt af en fagkyndig bedømmer.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online". Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Syddansk UniversitetEsbjerg2019-04-26T00:00:002019-05-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

FOF-Vest søger tyskunderviser

FOF FRITIDSSKOLE

Esbjerg
FOF Vest søger fra september 2019 selvstændigt arbejdende underviser til tysk for kursister på begynder og let øvet niveau. Fælles for kurserne er, at hovedvægten lægges på det talte sprog, da hovedparten af vore kursister benytter det tyske sprog i...
Indrykket:20. maj 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Sjov med dans, bevægelse og høj puls

Sønderborg Aftenskole

Sønderborg
Vi har et hold højt motiverede kvinder, der gerne vil have pulsen op.De starter til september, men mangler en underviser, der kan sætte et godt tempo med masser af dans, bevægelse og grin. Holdet har været i gang, men underviseren flyttede desværre....
Indrykket:22. maj 2019
Udløbsdato:17. juli 2019

Adjunkt/lektor ved læreruddannelse i Esbjerg

UC Syddanmark, Esbjerg

Esbjerg Ø
Der er fart på vores læreruddannelse i Esbjerg, så vi mangler en adjunkt lektor i en tidsbegrænset ansættelse på 70 af fuld tid til undervisning i engelsk og pædagogik lærerfaglighed (elevens læring og udvikling). Ansættelse er fra den 1. august 201...
Indrykket:14. maj 2019
Udløbsdato:28. maj 2019

Adjunkt/lektor i Håndværk & design og Billedkunst til læreruddannelsen

UC Syddanmark, Esbjerg

Esbjerg Ø
Der er fart på vores læreruddannelse i Esbjerg, så vi mangler en adjunkt lektor til undervisning i Håndværk & design og Billedkunst samt evt. andre opgaver Stillingen er på fuld tid og med ansættelse fra den 1. august 2019. Ud over undervisning vil ...
Indrykket:14. maj 2019
Udløbsdato:28. maj 2019

Ekstern lektor til undervisning i Strategisk Ledelse

Syddansk Universitet

Esbjerg
Ved Institut for Sociologi, Miljø- og Erhvervsøkonomi (SEBE) på Syddansk Universitet i Esbjerg er der en stilling som ekstern lektor ledig til besættelse 1.9.2019.Dine arbejdsopgaver vil være: selvstændigt planlægge og varetage undervisning i faget ...
Indrykket:26. april 2019
Udløbsdato:29. maj 2019