Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til CSK Haderslev

CSK Haderslev søger engageret underviser til voksenspecialundervisning.

CSK Haderslev – Center for Specialundervisning og Kommunikation - henvender sig til borgere med funktionsnedsættelser og særlige undervisningsbehov i Haderslev Kommune. 
  
CSK’s voksenspecialundervisning er individuelt tilrettelagt undervisning oftest på små hold. Der opstilles individuelle mål, som overordnet skal bidrage til at øge evnen til at få kontrol over og tage ansvaret for eget liv/egen situation, f.eks. i relation til arbejde, uddannelse eller familie. 
 
Undervisningsbegrebet i VSU karakteriseres ved:

  • at undervisningen er en tidsbegrænset aktivitet
  • at undervisningen har en klar målsætning
  • at der i undervisningsforløbet sker en planlagt progression
  • at undervisningsforløbet kan evalueres. 
Målgrupperne er borgere med senhjerneskade, borgere med psykiske, emotionelle og sociale vanskeligheder og borgere med generelle indlæringsvanskeligheder.
 
VSU arbejder efter Lov om voksenspecialundervisning, læs mere i linket her: https://csk-haderslev.dk/om-csk/lovgrundlag/
 
Om jobbet  
Den ledige stilling indeholder specialundervisningsopgaver indenfor hele målgruppen.
 
Undervisningen tilrettelægges og gennemføres selvstændigt med mulighed for tæt samarbejde og dialog med et fagligt stærkt team.
 
Arbejdsopgaverne retter sig også mod samarbejde om borgere på tværs i Haderslev Kommune, både i forhold til at være medskabende på gode voksenspecialundervisningsforløb og mod udslusning efter undervisningsforløb, fx samarbejde med andre kommunale indsatser, idrætsforeninger eller brobygning til jobpraktikker.  
 
Om dig  
Vi søger en fagligt velfunderet person med bred erfaring med arbejde med, og gerne undervisning af, borgere med funktionsnedsættelser. Som redskab i undervisningen har du f.eks. erfaring med IT på brugerniveau, brug af apps og budgetværktøjer, skriftlig og mundtlig kommunikation, udeliv og natur, kost og sundhed.
Du er uddannet lærer, ergoterapeut, fysioterapeut eller lignende, gerne med videreuddannelse indenfor specialundervisning.
 
Du kan arbejde selvstændigt og fokuseret, og du kan tilrettelægge didaktisk velovervejede og målrettede undervisningsforløb samt formulere undervisningsmål og beskrive progression.
  
Som menneske er du både empatisk, anerkendende, imødekommende og engageret, og du har et positivt livssyn. Du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt, har humor og besidder gode samarbejdsevner.
 
Du evner at møde dine deltagere ligeværdigt, og du formår at lade ejerskabet til læreprocessen være deltagernes.  
  
Fleksibilitet ift. skema, løbende indtag på holdene samt målgruppe er nødvendig. Undervisningen foregår som udgangspunkt i dagtimerne på Bygnaf 14, 6100 Haderslev, men andet kan forekomme, f.eks. undervisning i borgers hjem.  
 
CSK tilbyder
Et opstartsforløb, hvor du, alt efter dine forudsætninger, vil blive introduceret til hverdagen i VSU og til vores samarbejdspartnere.
 
En arbejdsplads med plads til humor, faglig udvikling, vidensdeling, gode muligheder for sparring med kolleger og leder, mulighed for deltagelse i medarbejdermotion med jævne mellemrum og kolleger med høj faglighed, godt humør og stort engagement.
 
Praktiske oplysninger 
Ansættelsesgrad: 37 timer eller efter aftale.
 
Løn efter gældende overenskomst.
 
Forud for ansættelse indhenter Haderslev Kommune straffeattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.
  
Få flere oplysninger hos leder Jytte Stounberg Hansen på telefon 41 41 79 99.
 
Ansættelsestidspunkt: 1. december 2020 eller efter aftale.

Du kan blive klogere på CSK Haderslev her: www.csk-haderslev.dk
 
Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest den 18. oktober 2020.
 
Samtaler forventes afholdt i uge 44 2020. 
  
Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.
 
Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.
 
Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.