Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til elektrikeruddannelse med fokus på vindenergi

Ved du noget om at arbejde som elektriker i vindmøllebranchen? Kan du formidle den viden til fremtidens ”grønnere” elektrikere? Så er det lige dig vi mangler på Skive Colleges nye branchetilpassede elektrikeruddannelse. 

Vi er 4 fagligt dedikeret el-faglærere der pga. travlhed og opstart af ny branchetilpasset uddannelse søger en ny kollega. Den nye branchetilpassede elektrikeruddannelse er direkte målrettet job i vindmøllebranchen, og det er netop hertil, at vi søger en ny erfaren og dygtig faglærer. 

Vindmøllebranchen bruger mange elektrikere, og de senere år har vi oplevet en stigende efterspørgsel fra branchen på el-uddannet arbejdskraft. Dertil kommer hele den miljøpolitiske dagsorden på verdensplan, hvilket betyder, at der også fremadrettet vil være stor efterspørgsel på vedvarende energianlæg. Danmark har allerede en førende position, og den position vil vi fastholde igennem uddannelse af fremtidens grønnere elektrikere.  

Vores prioritet er først og fremmest at uddanne de bedste elektrikere til branchen. Derudover vil vi være rollemodeller for vores elever og kursister som de gode håndværkere. Samtidig har vi et godt arbejdsmiljø med et højt tempo og smil på. 

Det er vigtigt, at du i kraft af din personlighed og joberfaring kan branchetone undervisningen til at arbejde som elektriker med vedvarende energianlæg. Du leverer faglighed, personlighed og gode sociale kompetencer. Vi tilbyder dig drømmejobbet og en pædagogisk uddannelse til faglærer.

Arbejdsområde
Som faglærer skal du være med til at planlægge og gennemføre teoretisk og praktisk undervisning på elektrikeruddannelsen. Jobbet kræver, at du har lyst til at samarbejde med teamet, vil være med til at tænke i nye retninger og brænder for at lege med ny teknologi. 

Du vil både undervise vores unge elever på grundforløbet, de lidt ældre på hovedforløbene og de erfarne elektrikere på vores efteruddannelseskurser. Du skal både undervise i klassisk el-teori og på tekniske moduler som vedvarende energi, energieffektivisering, automatik i industrien mv.
 
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra jobprofilen elektriker i vindmøllebranchen, men ikke et ”must”.
 
Profil
Du er:

  • Uddannet indenfor el-området. Eventuelt elektriker med videregående uddannelse som elinstallatør, maskinmester, ingeniør eller lignende inden for et teknisk område.
  • Har et grundlæggende kendskab til ovennævnte undervisningsområder, gerne med erfaring fra arbejdsmarkedet Vindmølle Off- og Onshore.
  • Du har gode sprogfærdigheder i engelsk, idet der på vores kurser kan være undervisning på engelsk.
  • Har interesse for undervisning og vejledning af unge og voksne mennesker.
  • Har gode kommunikative egenskaber og er en åben og tillidsvækkende person.
  • Som fagmand teknisk og fagligt nysgerrig.
  • Har en konstruktiv og positiv tilgang til de daglige opgaver og kan indgå i samarbejde med andre.
  • Du har mindst 5 års relevant erhvervserfaring.
  • Vant til at arbejde med IT og har gode læse- og skrivekundskaber.
Ansættelse
Stillingen er til besættelse fra 1. april 2020. Der er tale om en fuldtidsstilling. 

Ansættelsen sker i henhold til bekendtgørelse om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved erhvervsskoler og skolehjem. Der er NY LØN på området. Til stillingen er tilknyttet en pensionsordning. Skive College tilbyder dig om nødvendigt en pædagogisk uddannelse. 

Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Tina Dyeremose på mail tidy@skivecollege.dk eller 30 96 87 51.
 
Ansøgning 
Send din ansøgning senest fredag d. 28. februar 2020 kl. 9:00. Ansøgninger skal sendes elektronisk via knappen "Send ansøgning". På menulinjen vælger du ”Om Skive College” samt "Job på Skive College". Herefter vælger du den stilling, du ønsker at søge. Ansøgninger, som sendes på anden vis, vil blive returneret til afsenderen og indgår ikke i ansøgerfeltet.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.
Skive College er beliggende på adresserne Arvikavej 2B og Kongsvingervej 1 i Skive. Skive College er en erhvervsrettet uddannelsesinstitution med 250 medarbejdere og ca. 1500 årselever. Vi har uddannelsesudbud inden for det merkantile område og det tekniske område på erhvervsuddannelsesniveau med faglige uddannelser indenfor flere områder herunder efteruddannelse samt gymnasieuddannelser inden for hhx – Handelsgymnasium og htx - Tekniske Gymnasium. Skive College sætter kvaliteten i højsædet. Læs mere på www.skivecollege.dk.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.