Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til EUX Business i samfundsfag

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
søger en årsvikar til EUX Business i samfundsfag niv. B og C samt evt. andre fag som fx erhvervsfag på grundforløbets 1. del.

Du har
•    en relevant kandidateksamen
•    gerne undervisningserfaring og pædagogikum, men det er ikke et krav
•    lysten til at arbejde med motiverede unge, der stiller krav til kvaliteten af dit arbejde
•    en åben og imødekommende tilgang til din omverden.

Hos os
får du et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en spændende virksomhed, der sætter tilhørsforhold og engagement i højsædet. Du vil indgå i et team af fagligt stærke, samarbejdsvillige og hjælpsomme kolleger. Du vil blive en del af en organisation, hvor samarbejde og vidensdeling er en forudsætning for succes for både dig og dine kolleger.

Vi vil gerne arbejde innovativt, og vi forsøger hele tiden at nytænke undervisningen. I vores organisation er forandring en del af hverdagen, og i perioder går det rigtig stærkt.
Vi har stor kontakt med erhvervslivet, og det er derfor vigtigt, at vores undervisere har fingeren på pulsen og kan formidle virkelighedsnær og erhvervsrelateret viden til eleverne. Vores mål er at klæde eleverne godt på til deres videre karriereforløb i erhvervslivet og via undervisningen tydeliggøre, hvad der venter dem.

Vores elever spænder bredt fra den meget motiverede og målrettede til den fagligt og/eller socialt udfordrede elev, hvis mål er at få en erhvervsfaglig gymnasial uddannelse. Det er derfor væsentligt, at du vægter forskellige pædagogiske tilgange højt i din undervisning og har lyst til at møde den enkelte elev, hvor han/hun er.

Om Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
Vi er en uddannelsesinstitution med 430 ansatte og ca. 2600 årselever med adresser i Herning, Hammerum og Ikast. Vi udbyder 32 forskellige gymnasie- og erhvervsuddannelser og er en vigtig spiller på uddannelsesområdet i Midtjylland. Vi har kompetencer og ressourcer, som sikrer, at uddannelsestilbuddene er blandt landets bedste. Vi kombinerer høj kvalitet i undervisningen med tillid og respekt for elever og ansatte.

Vil du vide mere
eller er i tvivl om, du har de rette kvalifikationer, er du velkommen til at kontakte Uddannelseschef Mona Syndergaard på tlf. 2542 4529.

Tiltrædelse, løn – og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse 1. august 2020 eller efter aftale
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlings-berettigede organisation. Betalt pensionsopsparing på 17,1 %.

Elektronisk ansøgning
Send din ansøgning samt relevant dokumentation for dine kompetencer og tidligere ansættelser via knappen "søg jobbet" nederst på siden. Ved problemer kan Heidi Bentzen kontaktes på tlf. 7213 4552.

Ansøgningsfrist
Torsdag den 2. juli kl. 9.00.
Ansøgerne vurderes og indkaldes løbende.
Alle interesserede, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.