Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til EUX-gymnasiet

Vil du være med til at sikre dansk erhvervsliv de rette kompetencer?

Om os
I januar 2019 åbnede vi dørene til vores nye EUX-gymnasium på Nørre Voldgade i hjertet af København. Vores mål er i 2022 at være landets største merkantile EUX-udbyder med 12 spor. Har du lyst til at være med til at skabe rammen og indholdet i det nye gymnasium, så har du nu mulighed for at blive en del af vores dedikerede og engagerede lærerkollegium.

Vi tilbyder vores elever 4 studieretninger:

  • EUX Business
  • EUX Business International
  • EUX Iværksætter
  • EUX Business 20 +

På Niels Brocks EUX-gymnasium er der ca. 480 elever og 34 engagerede undervisere. Vores fornemste opgave er at sikre dansk erhvervsliv de rette kompetencer. Det gør vi gennem virksomhedsrettet og praksisnær undervisning med fokus på den enkelte elevs læringsproces. Vores undervisning er digitalt understøttet og fokus på videndeling samt team- og faggruppearbejdet er højt.

Om stillingen
Vi søger en underviser med kompetence til at undervise i Afsætning C/A samt Virksomhedsøkonomi C/B. Der er tale en fast fuldtidsstilling. For at kunne varetage undervisningen i fagene kræver det en relevant uddannelse på kandidatniveau (Cand. merc.)

Om dig
Du skal været optaget af at kunne formidle din faglighed. Vi lægger vægt på, at du som underviser tager kontakt til virksomheder og organisationer og inddrager dem i din undervisning - og at du er nysgerrig på, hvordan digitale læringsaktiviteter kan være med til at styrke din undervisning. Du skal kunne trives i en organisation, hvor der er højt til loftet, og hvor 'udvikling' er kommet for at blive.

Vi arbejder teambaseret og ønsker derfor ansøgninger fra personer, der er gode til at samarbejde med kolleger fra en bred vifte af fag. Vi lægger stor vægt på, at du har lyst til at udvikle både dine elever og dig selv, og at du er indstillet på at deltage aktivt i pædagogiske projekter og i udvikling af dine digitale kompetencer.

Som kollega er du imødekommende og social, du deltager gerne i den pædagogiske og faglige debat, ligesom du gerne deler dine erfaringer, materialer og undervisningsforløb. Du trives med, at der sættes klare mål, og at der følges op på dem.

Vi forventer
Vi forventer, at du har en kandidatuddannelse med det nødvendige antal ECTS point indenfor dine fagområder. Vi ser gerne, at du har pædagogikum, men det er ikke et krav.

Du skal være opmærksom på de faglige krav, der stilles for at opnå undervisningskompetence i de fag, du søger på.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Der mulighed for at søge om tillæg i henhold til reglerne for ny løn. Der er tale om en stilling på fuld tid.

Mere information
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rektor Annemerete Esmark Thers på aet@brock.dk.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 15. februar 2020, og vi holder ansættelsessamtaler løbende. Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2020 eller hurtigst muligt herefter.

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via nedenstående link.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om Niels Brock
Vi er én af Danmarks mest internationale og innovative uddannelsesinstitutioner med mere end 15.000 elever, kursister og studerende her i landet og omfattende uddannelsesaktivitet i udlandet. På Niels Brock, der daterer sig tilbage til 1881, insisterer vi på at tænke anderledes og på at gøre os umage for at uddanne stadig dygtigere elever, studerende og kursister.

Gennem generationer har Niels Brock været synonymt med medarbejdere, der dygtigt og engageret skaber de bedste rammer for ambitiøse og, videbegærlige og innovative unges personlige og faglige udvikling.

Vores ambition er at være Danmarks mest internationale og innovative handelsskole. Vi udvikler og udbyder uddannelsestilbud, der sikrer dansk erhvervsliv de rette kompetencer og styrker konkurrenceevnen, og vi er anerkendt for vores fagligt og pædagogisk stærke undervisere og dygtige elever. Læs mere om os på www.nielsbrock.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.