Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til finansuddannelserne

Vil du være med til at forme fremtidens finansielle medarbejdere? Erhvervsakademi Aarhus søger en underviser til vores videregående uddannelser inden for finans og økonomi. Jobstart er 1. september 2020 eller snarest muligt derefter.

Om jobbet
Dine arbejdsopgaver vil omfatte undervisningsopgaver på fuldtidsuddannelserne finansbachelor, finansøkonom og financial controller. Derudover skal du undervise på vores deltidsuddannelser. Det kan f.eks. være akademiuddannelsen i finansiel rådgivning, diplomuddannelsen i økonomi og regnskab eller kurser, som typisk henvender sig til ansatte i finansielle virksomheder eller til medarbejdere i økonomifunktioner.

Du skal blandt andet have kompetencer til at undervise i et eller flere af nedenstående fag:

 • Erhvervs- og finansjura
 • Etik
 • Erhvervsøkonomi
 • Samfundsøkonomi
 • Metode og videnskabsteori
Du bliver en del af et inspirerende team af kolleger, som arbejder for at levere den bedste undervisning til vores studerende. Som en del af det at være underviser på Erhvervsakademi Aarhus skal du gennemgå et adjunktforløb. Det betyder, at forsknings- og udviklingsaktiviteter samt undervisning på efter- og videreuddannelse også bliver en del af dit job, ligesom du får en pædagogisk uddannelse og bliver tilknyttet en erfaren mentor.

Du planlægger undervisningsforløbet i samarbejde med dit faglige team og omsætter det selvstændigt i din daglige undervisning.
Vi har en uformel omgangstone, som er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. På akademiet måler vi jævnligt medarbejdertilfredsheden, og der har vi konsekvent en høj arbejdsglæde. Vores kultur er præget af handling, og vi møder nye kolleger med nysgerrighed.

Dine kompetencer

 • Du er en inspirerende facilitator og formidler
 • Du har relevant erhvervserfaring inden for det finansielle område og et godt netværk
 • Du har potentiale til at blive en inspirerende underviser – eller er det i forvejen
 • Du kan både arbejde selvstændigt og i et tæt og forpligtende, kollegialt samarbejde
 • Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau, fx cand.merc. (jur.)
 • Du tænker globalt og møder verden med nysgerrighed og humor
 • Det er en fordel, hvis du også kan undervise på engelsk
Ansættelse
Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. september 2020 eller snarest derefter. Du bliver ansat som adjunkt/lektor i henhold til stillingsstrukturen for undervisere ved erhvervsakademier m.fl. Ansættelsen er efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Til stillingen vil der være knyttet et adjunkt-/lektortillæg, og du har mulighed for forhandling af et personligt kvalifikationstillæg. Det primære ansættelsessted er Sønderhøj 7G og 30, Viby J.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Maria Aggerholm Mols på 4188 6251 eller mamo@eaaa.dk. Læs mere om uddannelserne og Erhvervsakademi Aarhus på eaaa.dk.

Vi forventer at gennemføre samtaler den 12. august 2020 og 2. samtalerunde den 17. august 2020. Du må forvente, at du skal udfylde en kompetenceprofil og forberede opgaver forud for 2. samtale.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.