Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til HTX

Underviser til HTX Lillebælt i Fredericia

En god og vellidt kollega gennem mange år i gymnasieafdelingen på EUC Lillebælt har valgt at stoppe på arbejdsmarkedet, og derfor søger vi på HTX Lillebælt en ny underviser pr. 1. august 2018. Der er primært tale om undervisning i fagene fysik, teknologi og teknikfaget ’design og produktion’ inden for det el- og maskintekniske område.

For at komme i betragtning skal du have en uddannelse på kandidatniveau fra universitetet eller lignende baggrund. Du skal være engageret og god til at formidle din viden både som enkeltperson og som deltager i lærerteams, hvor samspil mellem fagene er sat i højsædet. Frem for alt skal du have lyst til at undervise unge mennesker i en spændende alder.

HTX Lillebælt er en aktiv arbejdsplads med fokus på din personlige udvikling. Lærerkollegiet er fagligt og uddannelsesmæssigt bredt sammensat af ingeniører og kandidater fra universitet, hvilket giver gode muligheder for faglig udvikling og socialt fællesskab. Du vil som en aktiv del af dette fællesskab have mulighed for at deltage i faglig og pædagogisk udvikling med eksterne kurser og konferencer samt sociale og fysiske aktiviteter.

 

Løn og ansættelsesforhold

Der er tale om en fuldtidsstilling eller evt. en deltidsstilling afhængigt af omfanget af fag, der kan dækkes. Løn, pension og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem finansministeriet og Akademikere i staten.

 

Tiltrædelse:

Stillingerne ønskes besat pr. 1. august 2018.

 

Yderligere informationer

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

Rektor Lars Hansen på tlf. 7920 1111 eller mail lah@eucl.dk.

 

Ansøgning

Ansøgningen med dokumentation for uddannelse skal foregå via skolens hjemmeside http://www.eucl.dk/job.aspx og være os i hænde senest den 6. maj 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her