Underviser til maskinføreruddannelsen

Har du pædagogisk indsigt eller erfaring med undervisning. Og har du samtidig interesse for entreprenørbranchen og –maskiner? Så har vi det perfekte job på Ulfborg Kjærgaard.

Vi søger en kollega, som særligt pædagogisk med også fagligt kan supplere vores nuværende underviserteam omkring kontraktuddannelsen til maskinfører og diverse kurser inden for entreprenørmaskiner.

Vores nye kollega:
Vi søger en undervisere, som har undervisningserfaring eller stor pædagogisk interesse. Eventuelt er du uddannet folkeskolelærer, men dette er ikke et krav.

Du har interesse og eventuelt praktisk kendskab til entreprenørbranchens arbejdsopgaver og maskiner, og har lyst til at videreformidle denne viden til en bred gruppe af kursister.

Du er udadvendt med gå-på-mod, og gerne imod nye udfordringer og arbejdsopgaver. Du arbejder selvstændigt samtidig med, at du har øje for det team, du er en del af. Du trives i selskab med mennesker, og du kan skabe relationer til både unge og voksne kursister.

Hos os bliver du en aktiv partner i alle teamets opgaver og i planlægningen af aktiviteter og struktur, og hvis du har erfaring og interesse inden for andre af Ulfborg Kjærgaards undervisningsområder, kan du også få mulighed for at prøve kræfter med dette.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er som udgangspunkt tale om en fast stilling på fuld tid, men hvis du har andre ønsker kan vi tale om det. Tiltrædelse snarest muligt.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet.

Yderligere oplysninger og ansøgning
Hvis du har lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Michal Krarup eller uddannelsesleder Jan Lillelund.

Du kan læse mere om aktiviteterne på Ulfborg Kjærgaard her

Du søger stillingen via linket ”Søg stillingen” til højre for opslaget. Ansøgningsfristen er den 22. april 2018, og vi forventer af afholde samtaler i uge 19.
Alle interesserede opfordres til at søge uafhængigt af personlig baggrund.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Skive College søger underviser til Offshore Vind, El- og forsyningsuddannelserne

Skive College

Viborg
Vi har forrygende travlt på El-forsyningsområdet, og derfor søger vi en dygtig faglærer til en fast stilling. Du skal have lyst og interesse til at arbejde med undervisning af HV-teknikere i Offshore Vind-branchen, samt undervisning på grund- og hov...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Struer Friskole søger naturfaglig lærer med ansættelse snarest muligt og senest 1. august 2018.

STRUER FRISKOLE

Lemvig
Da vores naturfagslærer har søgt nye udfordringer, søger vi en lærer til den naturfaglige undervisning i mellemtrinnet og overbygningen. Struer Friskole er en Grundtvig-Koldsk friskole med ca. 85 elever inddelt i 5 grupper, hvilket betyder samlæsnin...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:21. april 2018

Faglærer til cykelmekanikeruddannelsen

Herningsholm Erhvervsskole

Herning
Herningsholm Erhvervsskole søgeren kompetent og engageret faglærer til cykelmekanikeruddannelsen, som brænder for at lære fra sig og uddanne fremtidens dygtigste cykelmekanikere. Du skal have professionelle relationer med unge mennesker men samtidig...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Passioneret mekaniker søges

Teknologisk VidenCenter

Viborg
Kan du give din passion for biler videre til den næste generation af dygtige mekanikere? Og har du lyst til at være den del af et team med 20 kolleger, der lige som dig brænder for biler og moderne teknologi? Så er du måske vores nye kollega på Tekn...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:12. maj 2018