Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til maskinføreruddannelsen

Har du pædagogisk indsigt eller erfaring med undervisning. Og har du samtidig interesse for entreprenørbranchen og –maskiner? Så har vi det perfekte job på Ulfborg Kjærgaard.

Vi søger en kollega, som særligt pædagogisk med også fagligt kan supplere vores nuværende underviserteam omkring kontraktuddannelsen til maskinfører og diverse kurser inden for entreprenørmaskiner.

Vores nye kollega:
Vi søger en undervisere, som har undervisningserfaring eller stor pædagogisk interesse. Eventuelt er du uddannet folkeskolelærer, men dette er ikke et krav.

Du har interesse og eventuelt praktisk kendskab til entreprenørbranchens arbejdsopgaver og maskiner, og har lyst til at videreformidle denne viden til en bred gruppe af kursister.

Du er udadvendt med gå-på-mod, og gerne imod nye udfordringer og arbejdsopgaver. Du arbejder selvstændigt samtidig med, at du har øje for det team, du er en del af. Du trives i selskab med mennesker, og du kan skabe relationer til både unge og voksne kursister.

Hos os bliver du en aktiv partner i alle teamets opgaver og i planlægningen af aktiviteter og struktur, og hvis du har erfaring og interesse inden for andre af Ulfborg Kjærgaards undervisningsområder, kan du også få mulighed for at prøve kræfter med dette.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er som udgangspunkt tale om en fast stilling på fuld tid, men hvis du har andre ønsker kan vi tale om det. Tiltrædelse snarest muligt.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet.

Yderligere oplysninger og ansøgning
Hvis du har lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Michal Krarup eller uddannelsesleder Jan Lillelund.

Du kan læse mere om aktiviteterne på Ulfborg Kjærgaard her

Du søger stillingen via linket ”Søg stillingen” til højre for opslaget. Ansøgningsfristen er den 22. april 2018, og vi forventer af afholde samtaler i uge 19.
Alle interesserede opfordres til at søge uafhængigt af personlig baggrund.



Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her