Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til naturfag på Højdevangens Skole

Vi søger en naturfagsunderviser, der med høj faglighed, kraft og engagement vil være med til at udvikle vores store skoleprojekt midt i København.

Om os
Højdevangens Skole er en del af 4-skolesamarbejdet på Midtamager, hvor eleverne går i 0.-6. klasse på Dyvekeskolen, Sundbyøster Skole eller Gerbrandskolen og derefter fortsætter i 7. klasse på Højdevangens Skole. Vi er udbygget til syv spor fra 7.-9. klasse. I alt 21 normalklasser, en modtagerklasse og et separat boomerangtilbud.

Skolen arbejder med profilerende linjedage, valghold, fag-faglig skemaundervisning og har siden 2017 derudover været Københavns Kommunes kompetencecenter for udskoling.

Vi har omkring 70 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi vægter medarbejdertrivsel og inddragelse højt og tror på, at medindflydelse og ansvar skaber progression, understreger faglighed og skaber gode resultater.

Vi forventer
Du kan undervise i fysik/kemi og gerne biologi og geografi – og skal med din person være en del af en skolekultur, hvor det er i orden at være og blive dygtigere – både som elev/studerende og medarbejder.

Vi passer godt på hinanden, sparrer, lytter og handler, og deler alle ansvaret i forhold til at lave det bedste læringstilbud for unge mennesker i byen.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen. Stillingen er en midlertidig ansættelse til den 30. juni 2020. Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid.

Yderligere oplysninger
For yderligere information, er du velkommen til at kontakte skoleleder Tobias Malmgren på 2191 6772. Se også skolens hjemmeside.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest søndag den 16. februar 2020. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.