Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til Sukkertoppen Gymnasium

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en gymnasielærer til NEXT Sukkertoppen Gymnasium.

Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som medarbejder skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Profil

Vi søger en underviser med kompetence til at undervise i dansk, helst i kombination med læsevejledning.

Om os

NEXT Sukkertoppen Gymnasium har ca. 1.100 elever og 85 lærere. Vi er en stærk lokalt forankret og globalt orienteret gymnasieskole som udbyder htx. Vores elever er i centrum, og vi ønsker, at alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Vi arbejder målrettet med gennemførelse for alle elever og med høj kvalitet i undervisningen. Undervisningen foregår i et engageret og åbent læringsmiljø, hvor vi bl.a. arbejder med nye spændende undervisningsformer, har fælles forberedelse og en stærk samarbejdskultur.

Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXTs mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Om dig, du

  • har en relevant kandidatuddannelse,
  • kan levere undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet
  • har kompetence til at kunne undervise tværfagligt, projektorganiseret og it-baseret
  • har interesse i at undervise unge mennesker
  • har et positivt syn på dit arbejde, dine kolleger og har lyst til at blive en del af en engageret og kreativ lærergruppe


Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og er placeret på Sukkertoppen Gymnasium, Carl Jacobsens Vej 25. Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomsten mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Har du ikke pædagogikum, skal du påbegynde et pædagogisk uddannelsesforløb. Vi ønsker, at du begynder den 1. august 2020.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rektor Anne Birgitte Lieberkind på mobil tlf. 2655 1997, mail abl@nextkbh.dk

Ansøgning

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket inden ansøgningsfristen den 3. juli 2020 kl. 23:59. Vi modtager ikke ansøgninger via mail eller brev. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.