Underviser til Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier - virksomhedsøkonomi

Til det kommende skoleår søger vi en underviser til virksomhedsøkonomi samt handelsgymnasiets øvrige fagrække, herunder gerne IT.

Vi forventer, at du er fagligt og didaktisk kompetent og engageret. Du interesserer dig for elevens læring og progressionen heri. Du opsøger og indgår i samarbejder, der skaber værdi og fremmer elevernes læring. Du er autentisk og anerkendende, og formår at skabe relationer og et trygt klasserum.

Vi arbejder teambaseret, og vi forventer, at du er en dygtig og aktiv medspiller i teamets arbejde med læring og udvikling.

Som underviser vil du opleve en afvekslende hverdag med undervisning, planlægning og udviklingsopgaver på en skole, hvor vi er meget tilstede i et forpligtende arbejdsfællesskab omkring elevernes læring.

Miljøet
Uddannelsesmiljøet er fagligt og pædagogisk af høj kvalitet med engagerede og motiverede kolleger, som alle har egen arbejdsplads samt adgang til stillerum, gode mødefaciliteter og fælles lærerværelse.
Elevernes læring er i centrum, og vi vægter det kollegiale samarbejde og samarbejdet mellem lærer og ledelse højt. Der er et godt studiemiljø med høj elevindflydelse og moderne undervisningsfaciliteter med bl.a. elektroniske tavler.

Din baggrund
Du skal have undervisningskompetence i virksomhedsøkonomi og gerne i kombination med et eller flere relevante fag i handelsgymnasiets fagpakke. Derudover er det vigtigt, at du har vilje og lyst til at arbejde med de unges læring og trivsel.

Du anvender it i hverdagen og implementerer det naturligt i undervisningen.

Ansættelse
Sker efter overenskomst for AC-området. Afhængig af fagkombinationer og kompetencer vil der være mulighed for fuldtidsstilling og fastansættelse.

Tiltrædelse: 01.08.2018

Ansøgningsfrist: Den 24. april 2018. Bemærk: Det er kun ansøgninger, der modtages via ”Søg stillingen”, der vil blive taget i betragtning.

Samtaler: afholdes i uge 17

Information
Kontakt rektor Søren Jan Rasmussen tlf. 7222 5804 – mail sjr@sesg.dk, eller uddannelsesleder Agnete Fog tlf. 7222 5859 - mail fog@sesg.dk for mere information.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Underviser

Den frie Lærerskole

Svendborg
Den frie Lærerskole søger to lærere til hhv. Historie Samfundsfag og Pædagogik, Psykologi og DidaktikVi søger undervisere med relevant uddannelsesmæssig baggrund på videregående niveau og med praktiske erfaringer fra lærergerningen.Vi forventer lyst...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Underviser

Den frie Lærerskole

Faaborg-Midtfyn
Den frie Lærerskole søger to lærere til hhv. Historie Samfundsfag og Pædagogik, Psykologi og Didaktik Vi søger undervisere med relevant uddannelsesmæssig baggrund på videregående niveau og med praktiske erfaringer fra lærergerningen. Vi forventer ly...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Underviserer søges til babysvømning

Aqua-baby.dk

Odense
Mangler du et spændende, udfordrende og givende ekstrajob? Så læs med her! Aqua-baby.dk søger to til tre nye engagerede underviserer til babysvømning.Vi søger undervisere til Odense og Herlev. Undervisningen foregår: Onsdag kl. 8:45-9:45 i Højme Svø...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:5. juni 2018

Underviserer søges til babysvømning

Aqua-baby.dk

Odense
Mangler du et spændende, udfordrende og givende ekstrajob? Så læs med her! Aqua-baby.dk søger to til tre nye engagerede underviserer til babysvømning.Vi søger undervisere til Odense og Herlev. Vi søger en til to undervisere I Odense.? Onsdag 1,5 tim...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Undervisere til Vejle Tekniske Gymnasium

Syddansk Erhvervsskole

Odense
Undervisere til Vejle Tekniske Gymnasium Har du lyst til at undervise engagerede unge, som primært brænder for naturvidenskab, teknologi og kommunikation er du måske vores nye kollega, som kan få din faglige viden til at brænde igennem hos unge på g...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018