Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier - virksomhedsøkonomi

Til det kommende skoleår søger vi en underviser til virksomhedsøkonomi samt handelsgymnasiets øvrige fagrække, herunder gerne IT.

Vi forventer, at du er fagligt og didaktisk kompetent og engageret. Du interesserer dig for elevens læring og progressionen heri. Du opsøger og indgår i samarbejder, der skaber værdi og fremmer elevernes læring. Du er autentisk og anerkendende, og formår at skabe relationer og et trygt klasserum.

Vi arbejder teambaseret, og vi forventer, at du er en dygtig og aktiv medspiller i teamets arbejde med læring og udvikling.

Som underviser vil du opleve en afvekslende hverdag med undervisning, planlægning og udviklingsopgaver på en skole, hvor vi er meget tilstede i et forpligtende arbejdsfællesskab omkring elevernes læring.

Miljøet
Uddannelsesmiljøet er fagligt og pædagogisk af høj kvalitet med engagerede og motiverede kolleger, som alle har egen arbejdsplads samt adgang til stillerum, gode mødefaciliteter og fælles lærerværelse.
Elevernes læring er i centrum, og vi vægter det kollegiale samarbejde og samarbejdet mellem lærer og ledelse højt. Der er et godt studiemiljø med høj elevindflydelse og moderne undervisningsfaciliteter med bl.a. elektroniske tavler.

Din baggrund
Du skal have undervisningskompetence i virksomhedsøkonomi og gerne i kombination med et eller flere relevante fag i handelsgymnasiets fagpakke. Derudover er det vigtigt, at du har vilje og lyst til at arbejde med de unges læring og trivsel.

Du anvender it i hverdagen og implementerer det naturligt i undervisningen.

Ansættelse
Sker efter overenskomst for AC-området. Afhængig af fagkombinationer og kompetencer vil der være mulighed for fuldtidsstilling og fastansættelse.

Tiltrædelse: 01.08.2018

Ansøgningsfrist: Den 24. april 2018. Bemærk: Det er kun ansøgninger, der modtages via ”Søg stillingen”, der vil blive taget i betragtning.

Samtaler: afholdes i uge 17

Information
Kontakt rektor Søren Jan Rasmussen tlf. 7222 5804 – mail sjr@sesg.dk, eller uddannelsesleder Agnete Fog tlf. 7222 5859 - mail fog@sesg.dk for mere information.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her